Καλησπέρα και από μένα!!

William

Well-Known Member
10 Νοεμβρίου 2010
260
13
38
Πειραιας
William
Γιατί ένας Έλληνας εκτροφέας να μην είναι εγγεγραμένος στον Κ.Ο.Ε;;
Στην παρένθεση συμφωνώ, αν εγώ παραδείγματος χάρην βάλω την σκύλα μου στην αναπαραγωγή μέσω ενός εκτροφέα σίγουρα εκτροφέας δεν είμαι, ούτε ΒΥΒ όμως.
Θα έχω όμως καθοδήγηση από τον εκτροφέα, πάει αλλού η κουβέντα και είναι ειδικές περιπτώσεις.

Συμφωνω.

ΒΥΒ για μένα είναι και ο γείτονας μου που ζευγάρωσε την σκύλα του που την αγαπάει, για να ζήσει την χαρά της μητρότητας και έδωσε τα κουτάβια στην γειτονιά.

Διαφωνω ως προς το χαρακτηρισμο,ειναι πολυ βαρυς για μενα για καποιον που το εκανε απο την καλη του την καρδια και απλα ηταν ανενημερωτος.

Για μένα πάντως όχι ;)
Αρκεί η εκτροφή τους να έχει σκοπό στόχο και να γίνεται με σοβαρότητα όπως και ενός εκτροφέα αναγνωρισμένων φυλών.

Συμφωνουμε και εδω! :)

Εγώ βλέπω συχνά λαμπραντοροειδή να ψάχνουν σπίτι.
Εκτπώσεις δεν κάνουμε στην απόκτηση σκύλου σε καμία περίπτωση.
Εφ'όσον υπάρχει οικονομική στενότητα τόσο μεγάλη ώστε όλα αυτά τα χρόνια που θέλει λαμπραντόρ το "πρώην" μέλος, να μην μπόρεσε να τα μαζέψει, τότε ίσως πρέπει να αναρωτηθούμε πως θα συντηρεί και θα καλύπτει όλα τα έξοδα ενός σχετικά μεγαλώσομου σκύλου,συν τα ιατρικά.

Συμφωνω και εδω,απλα αλλο ειναι να εχεις μαζεμενα 1000+ευρω να δωσεις και αλλο λιγα καθε μηνα για τις αναγκες του σκυλου σου.Γι'αυτο οπως ειπα σεβομαι την οικονομικη κατασταση της φιλης αλλα και το δικαιωμα της να αποκτησει ενα καθαροαιμο σκυλο(ασχετα αν διαφωνω με το απο που θα τον παρει).

Προσωπικά γνωρίζω δυστυχισμένα λαμπραντόρ, που κάποιοι πήραν από "γνωστούς" τους, ενώ ένας εκτροφέας δεν θα τους έδινε τέτοιο σκύλο.
Δεμένα με αλυσίδες σε χωράφια, ή σε μπαλκόνια, εκτόνωση-τι είναι αυτό; άρρωστα, απομωνομένα..Παρατημένα και...αδέσποτα.

Μπορει να ψαξει σε καποιο φιλοζωικο
σωματειο,ισως κατι βρει!Της το προτεινα!
;)