Καλησπέρα και από εμάς

Georgepgr

Active Member
20 Μαρτίου 2010
37
0
Αλεξ/πολη
[FONT=&quot]Άστα να πάνε μου έχει κάνει τα χέρια και τα πόδια αγνώριστα , και φαντάσου ότι δεν τον αφήνω κιόλας δηλαδή αν τον αφάνα δεν ξέρω και εγώ τι θα πάθαινα. Με εκπαιδευτή μίλησα ήρθε και τον είδε κιόλας , αλλά μου πρότεινε να τον σβερκωνώ όποτε με δαγκώνει . προτιμώ να τον απομονώνω γιατί δεν μου πάει η καρδιά να σβερκωνω το κουταβάκι μου[/FONT]

Georgepgr

Active Member
20 Μαρτίου 2010
37
0
Αλεξ/πολη
Ευχαριστώ mareco
[FONT=&quot]Είμαι αρκετά αυστηρός μαζί του, μπορεί να τον λατρεύω αλλά ποτέ δεν τον άφησα να νομίζει ότι μπορεί να με δαγκώνει , απλά πηγαίνω σταδιακά τις τιμωρίες . δηλαδή στην αρχή λέω <μη> μετά πιο δυνατά, μετά του ανοίγω το στόμα και σώζω το πόδι μου η το χέρι μου και του δίνω ένα παιχνίδι (90% το μη δεν πιάνει ) μετά αν σταματήσει με το παιχνίδι που του έδωσα έχει καλός (15% περίπου) αν όχι μπορεί να τον γυρίσω ανάποδα για λίγο, μετά αν δεν στρώσει έξω στο μπαλκόνι [/FONT]

Georgepgr

Active Member
20 Μαρτίου 2010
37
0
Αλεξ/πολη
Χαχαχ όχι αλλά έχω βρει τρόπο να ανοίγω εύκολα το στόμα του :)! από τα πλάγια της γνάθος του δεν έχει δοντάκια όποτε περνάω από εκεί μέσα τα δάχτυλα μου και σπρώχνω ουρανίσκο και γλώσσα και ανοίγει εύκολα , βεβαία αυτό το κάνω μόνο όταν έχει δαγκώσει πολύ δυνατά αλλιώς πιάνω τα σαγόνια κανονικά και αφήνει.