Καλησπέρα και από Κέρκυρα!

andriana

Member
9 Φεβρουαρίου 2011
8
0
Κερκυρα
περισσοτερο εδω για τρεξιμο παω θα ερχετε μαζι...τωρα δεν ξερω αν μπορω να το παρω παραλια..τον πειραζει το νερο? η αμμος? για εκπαιδευτη "καλο" οσο να ναι κερκυρα ειμαστε...οι "καλοι" ισως βρισκονται αθηνα θεσαλλονικη..θα το ψαξω αυτο απο τωρα!Παιδακια δεν εχουμε ακομη οταν με το καλο θα προσεχουμε εννοειτε και μεχρι τοτε θα εχω μαθει και το σκυλι:)Να το κουμανταρω τωρα ε? με το πιτμπουλ καλα τα πηγαινα...στις βολτες θα μπορει να τον κραταει ο συζυγος εαν οχι εγω.

lawrence-gr

Well-Known Member
2 Σεπτεμβρίου 2008
6.535
789
Ξεσσαλονικη!!!
καμια σχεση με πιτ αντριαννα!πιο πολλα κιλα,πιο πολυ δυναμη!αλλα θα τα καταφερεις πιστευω με λιγη εκπαιδευση.απο εκει κ μετα,θα πρεπει να προσεχεις με τον ηλιο κ γενικα με το δερμα του...θα στα πει κ ο εκτροφεας σου.

andriana

Member
9 Φεβρουαρίου 2011
8
0
Κερκυρα
ο ναι ! και το διαβασα με το δερμα λογο του λευκου και το ξεχασα τελειος! ευχαριστω ! ο εκτροφεας μου...αντε να τον βρω! εχει κανεις καμοια ιδεα? καπου ειδα μερικους στην ελλαδα αλλα μαλλον ειναι απο το 2009 το αρθρο δεν ξερω αν ισχυουν...θα τηλεφωνησω, αν μαθω κατι θα δωσω αναφορα χαχα να μου πειτε γνωμες:D

lawrence-gr

Well-Known Member
2 Σεπτεμβρίου 2008
6.535
789
Ξεσσαλονικη!!!
αντριαννα σου ειπα αλλα σου διεφυγε μαλλον.επικοινωνησε με τον κυριο μορτεζες.

α,επισης για να μην το ξεχασω(παω λιγο πισω την κουβεντα)ιακωβε το 50/50 που ειπες για τα θηλυκα στην φυλαξη ,φανταζομαι δεν ειναι πραγματικο νουμερο,αλλα εστω κ κατα προσεγγιση να ειναι,σε ρατσες φυλαξης, το ποσοστο σκυλας να μην φυλαει ,ειναι κατα πολυ μικροτερο.το ιδιο κ στα αρσενικα.;)

αντριαννα αντε με το καλο!

Last edited:

Promitheas

Well-Known Member
9 Ιουνίου 2008
2.554
2
Γέρακας
andriana, επίτρεψέ μου κάποιες σημειώσεις - διορθώσεις:
καλησπερα και παλι! οτι εχω μαθει για την ρατσα ειναι μεσω αρθρων ,τα βασικα λοιπον,προερχετε απο αργεντινη ειναι διασταυρωση μαστιφ-μολλοσου-μποξερ-μπουλντογκ θελωντας να δημιουργησουν ενα σκυλι δυνατο ανθεκτικο για κυνηγι μεγαλων θηραματων.
Οι διασταυρώσεις δεν είναι αυτές, αλλά ο σκοπός και ο στόχος είναι σωστός :)

απαιτει χωρο-ασκηση,
Πολύ σωστά!

κοινωνικοποιηση απο νωρις
Πολύ σωστά!

δεν τα παει καλα με αλλα αρσενικα
Τα πάει καλά αν έχει προηγηθεί το προηγούμενο, αλλά ποτέ ανεπιτήρητα!

ειναι καλος φυλακας
Λάθος, αποτελεί ικανοποιητικό ξεροκέφαλο φύλακα με έντονο θηρευτικό ένστικτο!

μπορει να παρουσιασει κοφωση,και δυσπλασια ισχιων
"Σωστά" στο θέμα της κώφωσης, "πολύ σπάνια" στο θέμα της δυσπλασίας!

θελουμε σκυλο πρωτον για παρεα,δευτερων για φυλακα!
Ετοιμάσου πάνω σε αυτό να δεχτείς πολλές ερωτήσεις από τον εκτροφέα που θα επιλέξεις!

Ελπίζω να βόηθησα!

Υ.Γ.: Ο Όμιλος δεν σου απάντησε?