Καλησπέρα από εμένα και τον Πίκο!

CCGio

Member
25 Αυγούστου 2009
13
0
Γεια σε όλους!

Απέκτησα λοιπόν και εγώ το πρώτο μου κουτάβι, έναν αρσενικό μπεζ λαμπραντόρ. Tώρα είναι πια 4 μηνών και 20 ημερών, αλλά το έχω από 1,5 μηνών.

Του εφτιαξα ένα σπιτάκι (σαν crate, είναι ιδιοκατασκευή) το οποίο είναι 2Χ1 και τον βάζω εκει μόνο τη νύχτα όταν πέφτω για ύπνο! Μένω εκτός Αθηνών και έχω μια μεγάλη αυλή και κήπο στο σπίτι και μένει πάντα έξω

Αυτος είναι... (πριν καιρό είναι η φωτο)

Οκ φαίνεται σαν να τον πνίγω αλλά δεν είναι οτι φαίνεται :nop: :lol: :lol:

CCGio

Member
25 Αυγούστου 2009
13
0
Ευχαριστώ πολύ! Νά'σαι καλά!

Δεν τον πήρα από Πετ σοπ. Από γέννα γνωστού μου τον πήρα!

Έχει μεγαλώσει...

jennie

Well-Known Member
7 Δεκεμβρίου 2008
562
1
Καλως ορισες και να το χαιρεσαι. Καλο ειναι να διαβασεις απο τα θεματα του φορουμ γιατι δεν παιρνουμε σκυλακια απο γεννες ανθρωπων που δεν ειναι εκτροφεις, πως διαλεγεις τον σωστο εκτροφεα και γιατι τα σκυλια πρεπει να μενουν μαζι μας και οχι στην αυλη-ταρατσα-βεραντα. Μπορω να σου βρω και τα λινκς αν εχεις ωρα και διαθεση να τα διαβασεις.

CCGio

Member
25 Αυγούστου 2009
13
0
Καλως ορισες και να το χαιρεσαι. Καλο ειναι να διαβασεις απο τα θεματα του φορουμ γιατι δεν παιρνουμε σκυλακια απο γεννες ανθρωπων που δεν ειναι εκτροφεις, πως διαλεγεις τον σωστο εκτροφεα και γιατι τα σκυλια πρεπει να μενουν μαζι μας και οχι στην αυλη-ταρατσα-βεραντα. Μπορω να σου βρω και τα λινκς αν εχεις ωρα και διαθεση να τα διαβασεις.
Θα τα ήθελα πολύ τα λίνκς.

Είχα ακούσει να αποφύγω τα πετ σοπ για να πάρω σκυλάκι!
Πρέπει να αποφύγουμε και τους ανθρώπους που ξέρουμε???
Μόνο από εκτροφείς δλδ που ζητάνε 1000+ ευρώ, μπορούμε να αποκτήσουμε ένα σκυλάκι?? :(:(:(

Το οτι μένει έξω το σκυλάκι μου...για μένα είναι πολύ βασικό! Γιατί θέλω να είναι έξω στη φυση, να τρέχει, να παίζει.... Αν είναι μέσα σε σπίτι, νιώθω οτι είναι σαν φυλακισμένα...

Chloe

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2006
8.324
30
43
Αθήνα
prigipissa-straydog.blogspot.com
1,5 μηνός κουτάβι το άφηνες έξω? :confused:
Ό,τι και να λέμε, ό,τι και να κάνουμε 5-10 άνθρωποι εδώ μέσα το επίπεδο, δυστυχώς, της κυνοφιλίας στη χώρα μας δεν αλλάζει.
Γιατί κανείς δεν ψάχνει λίγο πριν αγοράσει?
Έστω να ενημερωθεί για 5 στοιχειώδη.
Εδώ και καιρό προσπαθώ να πείσω γνωστό μου να μη ζευγαρώσει τη σκύλα του. Μου είχε πει "εντάξει, κατάλαβα".
Μόλις χθες έμαθα ότι θεωρεί τις απόψεις μου... σκληροπυρηνικές :confused: και απλώς μου χάιδεψε τα αυτιά.

Συγγνώμη που γράφω άσχετα αντί να σε καλωσορίσω απλά με πιάνει ένα παράπονο ώρες ώρες :)
Να σου ζήσει το σκυλάκι, εύχομαι να είναι υγιές.

Καλό είναι να μένει στο σπίτι μαζί σου για να κοινωνικοποιηθεί σωστά με την οικογένειά σου και να προστατεύεται από πιθανές φόλες, καλααζάρ και ακραίες καιρικές συνθήκες (είναι ακόμα πολύ μικρό). Επίσης για να μη βαριέται και για να είναι μαζί με την αγέλη του. Κάθε σκύλος έχει ανάγκη από παρέα πολύ περισσότερο απ' ό,τι έχει ανάγκη από άπλα :)

George A

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
3.215
239
Το οτι μένει έξω το σκυλάκι μου...για μένα είναι πολύ βασικό! Γιατί θέλω να είναι έξω στη φυση, να τρέχει, να παίζει.... Αν είναι μέσα σε σπίτι, νιώθω οτι είναι σαν φυλακισμένα...
[-X Λάθος

greedy

Well-Known Member
23 Απριλίου 2008
2.314
3
52
Πατρα
Αν μπορουσες να τον καταλαβεις ισως ηξερες πως θα ηταν ευχαριστημενος με την συντροφια των ανθρωπων μεσα στο σπιτι παρα εξω και με χωρο αλλα μονος...

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
Μόνο από εκτροφείς δλδ που ζητάνε 1000+ ευρώ, μπορούμε να αποκτήσουμε ένα σκυλάκι??
Aντε παλι..
Τι παθατε ωρε ολοι μαζεμενοι????:maria::maria:

Oχι όπως το θέτεις..
Σκυλάκι μπορείς να αποκτήσεις περνώντας και από τον δρόμο η από κάποιο καταφύγιο..
Αλλα όλα χρειάζονται την παρέα μας, χωρίς να είναι απομονωμένα έξω και μακριά από εμάς. Ολα τα σκυλιά είναι αγελαία ζώα.
Σκυλιά απομονωμένα γίνονται σκυλιά με έντονα προβλήματα συμπεριφοράς.

CCGio

Member
25 Αυγούστου 2009
13
0
Καταρχήν δεν είναι 1,5 μηνών...

Επίσης, επειδή κανένας δεν γνωρίζει για μένα και το σκυλάκι μου (πως έχουν ακριβώς τα πράγματα)... δε νομίζω οτι μπορείτε να με (κατα)κρίνετε!

Εγώ για να σας καλωσορίσω ήθελα αλλά νιώθω οτι πέρασα από ιερά εξέταση...
Συνεπώς, θα σταματήσω να παίρνω μέρος στις συζητήσεις σας και απλά θα (προσπαθώ να) μορφώνομαι!!!

Ευχαριστώ!

ΥΓ. ούτε είπα οτι είναι έξω ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ!

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
Καταρχήν δεν είναι 1,5 μηνών...

Επίσης, επειδή κανένας δεν γνωρίζει για μένα και το σκυλάκι μου (πως έχουν ακριβώς τα πράγματα)... δε νομίζω οτι μπορείτε να με (κατα)κρίνετε!

Εγώ για να σας καλωσορίσω ήθελα αλλά νιώθω οτι πέρασα από ιερά εξέταση...
Συνεπώς, θα σταματήσω να παίρνω μέρος στις συζητήσεις σας και απλά θα (προσπαθώ να) μορφώνομαι!!!

Ευχαριστώ!

ΥΓ. ούτε είπα οτι είναι έξω ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ!
CCGio όταν συμμετέχεις σε έναν δημόσιο διάλογο κρίνεσαι και κρίνεις τα γραφόμενα..

Του εφτιαξα ένα σπιτάκι (σαν crate, είναι ιδιοκατασκευή) το οποίο είναι 2Χ1 και τον βάζω εκει μόνο τη νύχτα όταν πέφτω για ύπνο! Μένω εκτός Αθηνών και έχω μια μεγάλη αυλή και κήπο στο σπίτι και μένει πάντα έξω
Αν πιστεύεις πως δεν μπορείς να συμμετέχεις σε έναν εποικοδομητικό διάλογο και πιστεύεις πως θα ήταν καλύτερο να διαβάσεις πρώτα κάποιες πληροφορίες που έχει το forum καλώς..

Αλλα μην ξεχνάς πως πολλές φορες μας δυσαρεστεί να ακούμε πως κάνουμε λάθος.., όμως είναι μια διαδικασία που οδηγεί στην βελτίωση μας..;):)

CCGio

Member
25 Αυγούστου 2009
13
0
CCGio όταν συμμετέχεις σε έναν δημόσιο διάλογο κρίνεσαι και κρίνεις τα γραφόμενα..
Σε ένα φορουμ δεν ειναι σκοπός τα μέλη να κρίνουν και να κρινονται αλλά να εκφέρουν τη γνώμη τους σύμφωνα με την εμπειρία ή τη λογική τους...

Οι "φορουμίτες" δεν είναι Θεοί για να κρίνουν...και όχι δεν μπορώ να συμμετέχω σε διαλόγους "κριτών"...

Krina: Μπορώ να σου πω σε πμ ένα εκτροφείο που θυμάμαι και η τιμή ήταν 900 ευρώ.

jennie: Ευχαριστώ για τα λινκς

Berna: Σ'ευχαριστώ πάρα πολύ!

harryf3

Well-Known Member
27 Απριλίου 2009
7.818
76
Ξάνθη
Δεν είναι θεοί, αλλά πολλοι εχουν εμπειρια που εσυ εχεις ανάγκη και γι αυτό εισαι εδώ.
Εφοσον γραφεις, εκτιθεσαι σε κριτικη με σκοπο την βελτιωση.

Αν δεν αντεχεις την κριτικη (η οποια παρεπιπτοντως από οσο προσεξα κυμαινεται στα πλαισια της ευγενειας προς το ατομο σου), τοτε δεν κανεις για φορουμ.
Αν υπαρχει επιθεση, ασεβεια, αγενεια, τοτε ναι, να αντιδρασεις.

CCGio

Member
25 Αυγούστου 2009
13
0
Δεν είναι θεοί, αλλά πολλοι εχουν εμπειρια που εσυ εχεις ανάγκη και γι αυτό εισαι εδώ.
Εφοσον γραφεις, εκτιθεσαι σε κριτικη με σκοπο την βελτιωση.

Αν δεν αντεχεις την κριτικη (η οποια παρεπιπτοντως από οσο προσεξα κυμαινεται στα πλαισια της ευγενειας προς το ατομο σου), τοτε δεν κανεις για φορουμ.
Αν υπαρχει επιθεση, ασεβεια, αγενεια, τοτε ναι, να αντιδρασεις.

Αν προσέξεις καλύτερα θα δεις οτι χωρίς να γίνουν περισσότερες ερωτήσεις προς το άτομό μου, βιάστηκαν πολλοί να κατακρίνουν...

Με ελλειπή στοιχεία δεν μπορείς να εκφράσεις άποψη...

Επειδή παρακολουθώ αρκετά φορουμ, για διάφορα θέματα, πρέπει να μάθεις οτι δεν γίνεσαι πιο έμπειρος το να διαβάζεις τα φόρουμ...

Προσωπικά εγώ μαθαίνω και γίνομαι έμπειρος (εδώ και 3 μήνες) για το θέμα του σκυλιού μου, από τις ιατρικές συμβουλες των 2 κτηνιάτρων μου και τα 2 βιβλία που έχω αγοράσει και διαβάζω. Αυτά τα κάνω, όχι για να το παίζω έξυπνος πίσω από ένα πληκτρολόγιο σε κάποιο φόρουμ, αλλά επειδή είμαι υπεύθυνο άτομο και νοιάζομαι για την πιστή ψυχούλα που έχω δίπλα μου...

Επειδή αυτό το thread δεν πρόκειται να σταματήσει με τα offtopic γι'αυτό θα παρακαλέσω πάρα πολύ έναν admin να ΚΛΕΙΔΩΣΕΙ και να ΔΙΑΓΡΑΨΕΙ ΟΛΟ το thread...

Ευχαριστώ πολύ!

Berna

Well-Known Member
17 Ιουλίου 2009
9.769
4.045
40
Belgrade, RS
clockworkplum.wix.com
Οφείλω να πω πως ο CCGio εχει εν μερει δίκιο. Ολα αυτά που του είπατε θα μπορούσαν να είναι εποικοδωμιτικές κριτικές εφόσον δεν έπαιρναν τον αέρα μιας κάποιας ειρωνίας. Π.χ. γιατί ο Erlic ρώτησε αμέσως και δίχως καμία βάση "από πετ σοπ το πήρες" και από πάνω λέει μετά "φτου δεν έπεσα μέσα".
Ολα κι ολα, αλλά δεν είναι και σωστό. Ολα μπορούν να ειπωθούν με ωραίο τρόπο.

CCGi, μη θυμώνεις, μη φεύγεις, καλύτερα να τα πάρουμε όλα απ την αρχή και να δούμε ολοι μαζί και πώς μεγαλώνει το σκυλάκι σου! :)

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.247
Μέλη
20.026
Νεότερο μέλος
Μάρα