Σήμερα διάβασα όλο το νήμα, το οποίο βρήκα πολύ ενδιαφέρον. Πραγματικά τι έγινε, αποκτήθηκε ο σκύλος;
O κτηνίατρος τι δουλειά εχει με το 3?Καλημέρα και καλώς ήρθες!!!!!
Το 2 και το 3 που σου λέει ο djdoctor για να είσαι σίγουρος, θα πάρεις και μια γνώμη ειδικού φυσικά (κτηνίατρου δηλαδή)
Δεν αρκεί να τα έχουνε μόνο, αφού εμείς μπόρει να μην ξέρουμε τι γράφουν ή τι δείχνουν (για ακτινογραφίες κτλ μιλάω)
Αλλο το αυτοκίνητο και αλλο ο σκυλος(ζωο).Ο κτηνίατρος δεν μπορεί να κρίνει τα "χαρτιά" του (3), δηλαδή pedigree των γονέων, τίτλους εργασίας ή μορφολογίας, κρίσεις εκθέσεων, κ.α.
Το πιθανότερο να μην ξέρει κιόλας...
Τις εξετάσεις, ακτινογραφίες, κλπ. σίγουρα μπορεί όμως.
Όταν λες "τον προσβάλλεις και αμφισβητείς ολη την προσπάθεια του" τι εννοείς;
Θα πρέπει να στηριχτώ στον λόγο του και στο ευχάριστο του χαρακτήρα του;
Όταν αγοράζεις αμάξι στηρίζεσε στα λόγια του πωλητή;...Αν του ζητάς τα χαρτιά για service, ΚΤΕΟ, κλπ. τον προσβάλλεις;
Αν ζητήσεις να το πας σε μηχανικό, τον θίγεις;
Εμένα, αν ήμουν εκτροφέας, θα με "έθιγε" να δώσω σκύλο μου σε άσχετο, που ήρθε ρώτησε μόνο την τιμή, εντυπωσιάστηκε από αυτά που του είπα και έφυγε χωρίς να ρωτήσει και να ψάξει τίποτα.
Για να σου δώσω να καταλάβεις, δεν θα χρειαζόταν καν να με ρωτήσει κάποιος για να του δώσω τα "χαρτιά".Θα είχα έτοιμους φακέλους με αντίγραφα των "χαρτιών" για τους υποψήφιους "πελάτες" μου (το βάζω σε εισαγωγικά γιατί ο καλός εκτροφέας δεν ψάχνει πελάτες, αλλά συνεργάτες στο ιδανικότερο και καλούς ιδιοκτήτες στο χειρότερο) με φωτογραφίες και τις πρώτες συμβουλές.
Θα παρότρυνα τον υποψήφιο να ελέγξει αυτά που του έδωσα και να πάει και σε άλλους εκτροφείς πριν αποφασίσει.
Αυτός που ρωτά και ελέγχει ενδιαφέρετε για αυτό που θα πάρει...και εμένα με ενδιαφέρει να ενδιαφέρετε.
Αν το βλέπεις ετσι τοτε μη ζητάς λεφτά, δωστα με ορούς σε συνιδιοκτησία.Για να σου δώσω να καταλάβεις, δεν θα χρειαζόταν καν να με ρωτήσει κάποιος για να του δώσω τα "χαρτιά".Θα είχα έτοιμους φακέλους με αντίγραφα των "χαρτιών" για τους υποψήφιους "πελάτες" μου (το βάζω σε εισαγωγικά γιατί ο καλός εκτροφέας δεν ψάχνει πελάτες, αλλά συνεργάτες στο ιδανικότερο και καλούς ιδιοκτήτες στο χειρότερο) με φωτογραφίες και τις πρώτες συμβουλές.
.
ποια ξενυχτια?αυτο ελειπε να αναλυσουν οι εκτροφεις την επιλογη του επιβητορα ! γιατι μαζι με τους υποψηφιους ιδιοκτητες τον πληρωσανε η' μαζι τους τραβηξαμε τα ξενυχτια ?
το ακυρο !!!!!!!!αυτο μου θυμισε τωρα..σαν να θελω να ανοιξω τοσταδικο διπλα στο δικο σου και να μην θες (και με το δικιο σου) να μου μαθεις τις.."ακρες
ποιος σου ειπε οτι η εκτροφη ειναι επαγγελμα ? ειναι αγαπη και μονο αγαπη για την φυλη που εκτρεφειτα μυστικα του ..επαγγελματος σας ζητησε ο υποψηφιος ιδιοκτητης
θα πρεπει να σε καλεσει καποιος απο εμας για να ζησεις την προετοιμασια το ζευγαρωμα την εγκυμοσυνη τη γεννα και μετα το μεγαλωμα των μικρων και τελος τον απογαλακτισμο και την αποκατασταση της μανας , για να μην ξαναμιλησεις με ειρωνιαποια ξενυχτια?
Δεν καταλαβαίνω γιατί σε ενοχλεί αυτή η ερώτηση. Σίγουρα δεν θα απασχολεί όλους τους μελλοντικούς ιδιοκτήτες αλλά αν εμένα με ενδιαφέρει γιατί να μην μου εξηγήσειςαυτο ελειπε να αναλυσουν οι εκτροφεις την επιλογη του επιβητορα ! γιατι μαζι με τους υποψηφιους ιδιοκτητες τον πληρωσανε η' μαζι τους τραβηξαμε τα ξενυχτια ?
απλα ειπαμε κανουν το καλυτερο που πιστευουν για την φυλη