Τον Θανάση τον πιλότο κάποιοι τον τσέκαραν και τον έκριναν ικανό, όπως και τον Μπάμπη τον εκτροφεα κάποιοι τον κρίνουν και αναγνωρίζουν την αξία του κάθε φορά που συμμετέχει στις εκθέσεις μορφολογίας ή σε εξετάσεις εργασίας.loukia said:Στον πιλότο εμπιστεύομαι τη ζωή μου επειδή κάποιοι τον έχουνε κρίνει ικανό να τη διαφυλάξει.
Που πάει να πει μπαίνω στο αεροπλάνο χωρίς να γνωρίζω το Θανάση τον πιλότο και αν ξέρει να το πετάει αυτό το πράγμα αλλά δεν αγχώνομαι γιατί κάποιοι άλλοι τον τσέκαραν και τον έκριναν ικανό.
Τον εκτροφέα (τυπικά) τον έχουνε χρήσει εκτροφέα τα 200 (?) ευρώ που κατέθεσε για να βγάλει επωνυμία εκτροφείου. Συγνώμη αν είμαι καχύποπτη απέναντι σε όποιον δηλώνει εκτροφέας.
Που πάει να πει κανένας δεν τον τσέκαρε παρά μόνο ο ΚΟΕ τον έχρησε εκτροφέα με μοναδική διαδικασία την είσπραξη των 200 ευρώ. Και πρέπει να το κάνω μόνη μου.
Απλοϊκό το παράδειγμα? Συγχωρήστε με!
Έχω κάνει 10 φορές μια ρημαδοερωτηση και σοβαρή απάντηση δεν πήρα. Θεώρησα λοιπόν απαραίτητο να χρησιμοποιήσω απλοϊκά παραδειγματάκια επιπέδου προνηπίου μπας και γίνω επιτέλους κατανοητή.
Και γω προσπαθώ, επι ματαιω απ' ότι φαινεται, αγαπητη, αλλά δυστυχώς δεν βλέπω φως στο τούνελ...Loukia said:Αν δεν το έχεις προσέξει, στις τελευταίες σελίδες τυχαίνει να προσπαθούμε να βγάλουμε μια άκρη με τη Rottie.
Ο εκτροφεας με έψιλον κεφαλαίο και εκτός εισαγωγικών δεν είναι αυτος που πλήρωσε 200 ευρώ στον ΚΟΕ και πηρέ επωνυμία εκτροφείου. Εάν εμμένεις σε αυτό και παρακάμπτεις όλα τα υπόλοιπα που κάνουν έναν εκτροφεα να διαφέρει από έναν «εκτροφεα», θα συνεχίσεις να αναλώνεσαι σε άκυρες και ανόητες (χρησιμοποιώ δικό σου χαρακτηρισμό #129) ερωτήσεις περί επιλογής του Α επιβήτορα και όχι του Β ή του Ω και να χάνεις την ουσία.
Δικαίωμα σου, όπως και δικό μου δικαίωμα να νίψω τας χείρας μου και να σας ευχηθώ καλή συνέχεια στη συζήτηση.