Καλημέρα σας!

varvara123456

Member
2 Σεπτεμβρίου 2008
23
0
54
Nίκαια (Πειραιάς)
nargini kai kango1 καλώς σας βρήκα :)
rottie ευχαριστώ πολύ για την διευκρίνηση :)
golden retriever : είναι ημίαιμο 3 μηνών,αρσενικό, με πολλά χρώματα (θα γίνει μεσαίου μεγέθους από ότι μου είπε ο κτηνίατρος)

varvara123456

Member
2 Σεπτεμβρίου 2008
23
0
54
Nίκαια (Πειραιάς)
Kάτι άλλο.....
Προσπαθώ να του γιατρέψω το ποδαράκι....και με εντολή του κτηνίατρου μου το καθαρίζουμε και του βάζουμε κάποια κρέμα για γρήγορη επούλωση.
Επειδή από το ατύχημα με το αυτοκίνητο....ακόμα δεν το αισθάνεται το ποδαράκι του...βγάζει τον επίδεσμο και "τρώει" το ποδαράκι του με συνέπεια να μην μπορώ να το κάνω καλά όταν λείπουμε εγώ και ο σύζυγός μου στην δουλειά. Του δίνω 1 χάπι calmivet σχεδόν κάθε πρωί μόλις φεύγω...για να μην το πειράζει...παρόλα αυτά όταν γυρνάω σπίτι...πάλι τα ίδια!!! Τι να κάνω? 'Εχω απογοητευθεί!!!!!

Chloe

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2006
8.324
30
43
Αθήνα
prigipissa-straydog.blogspot.com
Ηρεμιστικό? Υπνωτικό θα έκανε καλύτερη δουλειά! Αστειεύομαι βέβαια... αλλά πιστεύω ότι στην περίπτωσή σου αυτό το φάρμακο ΔΕΝ βοηθάει. Και στην πράξη αποδεικνύεται γι' αυτό καλύτερα κόφτου το.
Δοκίμασε να κάνεις κόμπο στον επίδεσμο και άφηνέ του πολλά παιχνίδια να ασχολείται.

fenia-fenia

Well-Known Member
18 Σεπτεμβρίου 2008
88
0
Θεσσαλονίκη
καλησπέρα varvara123456!

και εγώ έχω αντιμετωπίσει ένα παρόμοιο πρόβλημα και η λύση που μου έλεγαν όλοι ήταν αυτό το καπελάκι χωνί που λέει η vaso(το καπελάκι λαμπατέρ)... όταν του το βάλαμε δεν του άρεσε καθόλου :shake: του δικού μας και ασχολιόταν συνέχεια με αυτό... η ψυχή μου πονούσε που τον έβλεπα αλλά δεν γινόταν διαφορετικά! πρέπει να το δοκιμάσεις γιατί βοηθάει πραγματικά!!

όποτε θα χεις ευκαιρία να την προσέχεις 100% να του το βγάζεις!:)

Last edited:

varvara123456

Member
2 Σεπτεμβρίου 2008
23
0
54
Nίκαια (Πειραιάς)
Eυχαριστώ πολύ για τις συμβουλές chloe και vaso!!!
Παιχνίδια του έχω πάντα μαζί του και συγκεκριμένα από σχοινί ώστε να "ξεθυμαίνει πάνω τους". Παρόλα αυτά....βλέπω ότι δεν τον απασχολούν παρά μόνο όταν είμαι και εγώ εκεί.Κολλάρο του είχα βάλει ...(πριν του δώσω χάπι) και ξεσήκωσε την πολυκατοικία....!!! Πήγα να του κάνω μια άλλη φορά τον επίδεσμο πιο σφιχτό/γερό αλλά ο κτηνίατρος μου το απαγόρευσε διότι πρέπει να παίρνει αέρα η πληγή και παράλληλα να μην ατροφήσει το πόδι. Μην ξεχνάμε ότι από τον αγκώνα και λίγο πιο κάτω δεν το αισθάνεται ακόμα.....γιαυτό και το τρώει. Επίσης του χορηγώ κορτιζόνη από το βράδυ που τον χτύπησε το αυτοκίνητο προκειμένου να πατήσει ξανά κανονικά το ποδαράκι του. Από ζωντάνια και τρέλα ....άλλο τίποτα. Παίζει ατελείωτα και τρέχει με την χασκίνα μου!!! Αχ...θέλω να τον κάνω καλά και δεν μπορώ να βρω λύση.

varvara123456

Member
2 Σεπτεμβρίου 2008
23
0
54
Nίκαια (Πειραιάς)
fenia, μάλλον ξανά εκεί θα καταλήξω....! Με πολλά παράπονα βέβαια από την πολυκατοικία για τα "ουρλιαχτάκια του". Πάντως σας ευχαριστώ όλους για τις συμβουλές!!!

fenia-fenia

Well-Known Member
18 Σεπτεμβρίου 2008
88
0
Θεσσαλονίκη
έρχονται από την πολυκατοικία και σου κάνουν παράπονα για το σκυλάκι? και τι σου λένε? το σκυλάκι σας που πονάει μας ενοχλεί?

δεν πάμε καλά...

varvara123456

Member
2 Σεπτεμβρίου 2008
23
0
54
Nίκαια (Πειραιάς)
fenia, όχι δεν κάνουν παράπονο γιατί δεν τόλμησα να του το αφήσω αρκετή ώρα πάνω του! Για φαντάσου όμως να λείπω 8ωρο τι έχει να γίνει.
Βασικά είναι ένα σκυλάκι που θέλω να γίνει εντελώς καλά και ....κατόπιν να το δώσω.
Και θέλω όσο μπορώ περισσότερο να μην ταλαιπωρηθεί....(αρκετά πέρασε στην άσφαλτο και εκεί μάλλον που περιπλανιόταν.)
άρα κουράγιο και υπομονή...όπως λες!!!

vaso

Well-Known Member
23 Ιανουαρίου 2008
1.197
1
Θεσσαλονίκη
Αν το βάζεις για λίγα λεπτά δίνοντας λιχουδιές και μετά για περισσότερο, ξέρεις σαν εκπαίδευση..:confused:
Τί να πώ..Εύχομαι περαστικά γρήγορα!!

varvara123456

Member
2 Σεπτεμβρίου 2008
23
0
54
Nίκαια (Πειραιάς)
ο "παρδαλός" πάει σαφώς καλύτερα - η πληγή έχει σχεδόν κλείσει και το ποδαράκι (δεξί πόδι μπροστά) το αισθάνεται από τον ώμο μέχρι και τον αγκώνα. Πάλι καλά ......!!!! Τρέχει κανονικά παρότι από τον αγκώνα και κάτω δεν το αισθάνεται.
Λερώνει μόνο στην πάνα του...και έχει μάθει όλα αυτά που χρειάζεται για να γίνει πιο πολύ ακόμα αγαπητός.
Συνεχίζουμε να αναζητούμε την κατάλληλη οικογένεια...που θα έχει την χαρά και την διάθεση να τον "υιοθετήσει" και όχι να τον πετάξει ! Παρόλα αυτά...έχω απογοητευθεί διότι μόλις ακούνε το προβληματάκι του....λακίζουν!!!!! Είδωμεν...!

rottaki

Well-Known Member
4 Αυγούστου 2008
603
1
Κέρκυρα
http://img357.imageshack.us/my.php?image=081xo4.jpg

φορεσε του το και κανε του πολλα χαδια, κι οταν κανει να το βγαλει του πιανεις το μουτρο καπως αυστηρα και τον χαιδευεις παλι. θελει ξανα και ξανα μεχρι να καταλαβει οτι δεν πρεπει να το πειραζει, ειναι απαραιτητο το κολλαρο για να μην καταπιει καμια γαζα ή να γλυφει την πληγη και να τρωει την αλοιφη.

varvara123456

Member
2 Σεπτεμβρίου 2008
23
0
54
Nίκαια (Πειραιάς)
rottaki ευχαριστώ για τις συμβουλές...- είναι οκ τώρα (βέβαια....η μερική παραλυσία στο ποδαράκι ίσως μείνει για πάντα)... και είμαστε μόνο προς αναζήτηση οικογένειας!!!