Η θεραπεια βασισεται σε εναν πολυπλοκο συνδιασμο φαρμακων η αναλογια των οποιων διαφοροποιειται ανα καποιες μερες που ακολοθουν πληρης εξετασεις.
Βασιζεται ξεχωριστα στον καθε σκυλο κ την ανταποκριση του στην αγωγη.
Οι κυριοι λογοι που η μεθοδος ειναι γνωστη μεν αλλα δεν χρησιμοποιειται ειναι τα φαρμακα που εισαγονται κατα περιπτωση κ το πολυ μεγαλο κοστος.
Οπως ειπα κ στο πμ στην κοπελα, ο Θεοδωριδης εχει θεραπευσει δυο σκυλια απο καλαζααρ στην στενο μου περιβαλλον, το ενα μαλιστα την εποχη που οι λεξεις καλαζααρ κ θεραπεια ηταν ανεκδοτο να συνταχθουν στην ιδια προταση. Τα σκυλια πεθαναν απο γεραματα χωρις ποτε να ξαναεμφανισουν τιτλους κ χωρις να χορηγουνται σε αυτα αλλα φαρμακα περαν των λιγων μηνων που χρειαστηκαν για την θεραπεια.
Ειναι κατατοπιστικοτατος κτηνιατρος με πρωτοπορο ερευνα κ μεγαλη εμπειρια στο θεμα κ καλο ειναι καποιος που ενδιαφερεται να απευθυνθει στον
καλησπερα, χθες πήρα τις εξετάσεις της σκυλίτσας μου (γαλλικό μπουλντόγκ 2,5 ετών) και ήταν θετικές στην νόσο καλαζαρ με τίτλο 1/400. Έψαξα στο Ίντερνετ κ είδα ότι πολλοί κάνουν λόγο για συντηρητική θεραπεία ενώ για ίαση μιλάει ο κ.Θεοδωριδης.
Απο σύνομιλιες σου με αλλα μέλη κατάλαβα ότι γνωρίζεις για την αποτελεσματικότητα των θεραπειών του.
Θα μπορούσες να μου δώσεις κάποιες πληροφορίες πριν κλείσω ραντεβού.
Φοβάμαι για τις συνέπειες των θεραπειών στα ζωτικά όργανα του σκύλου μου όσο και για την ίδια την ασθένεια.
Σε ευχαριστώ εκ των προτέρων