Εγώ για το καλαζάρ χρησιμοποιώ ζυλαπουρ και ένα άλλο χαπάκι το οποίο είναι και παμφθηνω και λειτουργεί .Καλή Χρονιά!
Υπάρχει κάποιο μέλους του forum που έχει ακολουθήσει τη θεραπεία για το καλαζάρ του κτηνιάτρου κ. Θεοδωρίδη;
Ευχαριστώ πολύ
Ακριβή
το χαπάκι αυτό δεν έχει όνομα??Εγώ για το καλαζάρ χρησιμοποιώ ζυλαπουρ και ένα άλλο χαπάκι το οποίο είναι και παμφθηνω και λειτουργεί .
Προσπαθω να βρω την ουσια.ο κτηνιατρος που μου το εδωσε δεν μου λεει το φαρμακο γιατι πρωτον βαζει ενα καπελο στα χαπια και για την εφευρετικοτητα του.ξερω οτι ειναι της jannsen. Ενός φίλου μου το σκυλί παίρνει εδώ και πέντε μήνες και εχει κατέβασει το καλαζάρ στο 70 Από 275 . Η δικιά μου παίρνει εδώ και τρεις μήνες είχε 290 και θα κάνω εξετάσεις τέλος του μήνα και θα δω πως είναι πάντως έχει βελτιωθεί Πάρα πολύ .το χαπάκι αυτό δεν έχει όνομα??
το χαπάκι αυτό δεν έχει όνομα??
Σούπερ μαντολινι λέγεταιτο χαπάκι αυτό δεν έχει όνομα??
Εγω δεν εχω να κερδισω τιποτα σαν φιλοζωος οφειλω να ενημερωσω οτι υπαρχει και κατι αλλο που κανει δουλεια οποιος μπορει να με βοηθεισει να βρω τη ουσια δηλ κανα φαρμακοποιο φιλο. θα οφεληθουν ολοι.και εγω στην αρχη ειμουν δυσπιστως.Σούπερ μαντολινι λέγεται
Σωστο αλλα επειδη του εχω εμπιστωσινι και μετα απο τρεις μηνες εχω δει αποτελεσματα θετικα οπως και ο φιλος που ο σκυλος του ηταν σε πιο ασχημη κατασταση.Γιώργο περαστικά, να πάνε όλα καλά με την σκυλίτσα σου.
Εμένα πάντως αν γιατρός μου έδινε χάπι/αγωγή για τον σκύλο μου χωρίς να μου εξηγήσει πώς και γιατί, θα έφευγα τρέχοντας.