-ποσοι μας επιτιθενται;
-401
-καλα, πως τους μετρησες;
-ηταν ενας μπροστα και καμια 400ρα απο πισω
-401
-καλα, πως τους μετρησες;
-ηταν ενας μπροστα και καμια 400ρα απο πισω
Αμέ!@vrmode να βάλω κουίζ για το πως μετράνε τα αντισώματα σε όλα τα εργαστήρια;
Ή όταν βλέπεις το νουμεράκι στέλνεις σε 2 διαφορετικά εργαστήρια, ένα το παστέρ και ένα ιδιωτικό και διασταυρώνεις. Και αν βγουν διαφορετικά παίζεις κορώνα γράμματα ποιο είναι το σωστό.Καλά κάνεις @east49 , αλλά στη πράξη τα πράγματα είναι δύσκολα και περίεργα
Το Παστέρ μετράει τα αντισώματα με τον ίδιο τρόπο που μετράνε και τα 2-3 ιδιωτικά
Έμπειροι και τίμιοι κτηνίατροι στέλνουν τα δεύτερα δείγματα για επανεξέταση με διαφορετικό όνομα σκύλου
Για το Παστέρ αναφέρθηκα μόνο στον τρόπο μετρήματος@takisft
Εξ οσων γνωριζω τα τελευταια χρονια τα κρατικα εργαστηρια, για να εξετασουν δειγμα απαιτουν πληρη ταυτοποιηση, δλδ μικροτσιπ στοιχεια θεραπωντα κτηνιατρου κλπ κλπ..... Θεωρουνται πολυ εγκυροτερα, αλλα αποφευγονται απο τους κτηνιατρους ακριβως για το λογο της ταυτοποιησης......
Στο ΠΑΣΤΕΡ τουλάχιστον μέχρι πριν από κανένα χρόνο που ήταν η τελευταία φορά που κάναμε εξετάσεις, σαν ιδιώτης πήγα εκεί το σκύλο για αιμοληψία, δε μας ζητήθηκε τίποτα πέραν των, κατά δήλωση, στοιχείων μας στα οποία δε συμπεριλαμβανόταν ο αριθμός τσιπ.Εξ οσων γνωριζω τα τελευταια χρονια τα κρατικα εργαστηρια, για να εξετασουν δειγμα απαιτουν πληρη ταυτοποιηση, δλδ μικροτσιπ στοιχεια θεραπωντα κτηνιατρου κλπ κλπ.....[/USER]
Μικροβιολόγος μου έχει πει ότι θεωρούν το ΠΑΣΤΕΡ κορυφή.Ή όταν βλέπεις το νουμεράκι στέλνεις σε 2 διαφορετικά εργαστήρια, ένα το παστέρ και ένα ιδιωτικό και διασταυρώνεις. Και αν βγουν διαφορετικά παίζεις κορώνα γράμματα ποιο είναι το σωστό.
Η σκύλα του harryf3 δεν έχει θεραπευθεί πλήρως;Υπάρχουν επιστημονικές μελέτες ή δημοσιεύσεις που αποδεικνύουν ότι η Λεισμάνια είναι πλήρως ιάσιμη; Θα σας ήμουν ευγνώμων αν ποστάρατε κάποια link
Ε..να πω και εγώ....καταρχήνΕαν δεν απατωμαι μιλαμε για το ενεσιμο pentosam (η καπως ετσι, το οποιο ομοιως δεν εχει εγκριση) σε συνδιασμο με αλλο ενα κ ενα συμπλεγμα βιταμινων.....
.
Το Α και το Ω στις περισσότερες περιπτώσεις.μας ενδιαφέρει ο ιατρός (επιστήμονας) να καθοδηγεί/ανιχνεύει και να εμπνέει.. να είναι σοβαρός, υπεύθυνος, γνώσεις μπλα-μπλα (ανυψώνει ηθικό, να δίνει ελπίδα κτλ) [/USER]