Καλή ξεκούραση αδερφέ μου!

johnk

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2010
10.176
5.601
ΑΘΗΝΑ
1) ...πολλες φορες, παντα σχεδον, παιρνει θεση ισαξια με μελους της οικογενειας μας. τρεφουμε απεραντι αγαπη κ στοργη για αυτα, δενομαστε χωρις μετρο μαζι του, για να πρεπει να "λυθουμε" σχετικα τοσο νωρις απο αυτον.... ο σκυλος κ ο χαμος του μας βοηθαει σε ενα πολυ μεγαλο βαθμο με το να παραλληλησουμε προσωπα κ να καταλαβουμε πολλα πραγματα για την ζωη κ τους γυρο μας

2) ...μηπως εκτος απο συντροφος μας σε καποιο κομματι της ζωης ,ειναι κ ξεναγος μας σε μια αλλη αποψη αυτης?μηπως ειναι εδω για να μας δειξουν κατι?φανταστειτε λιγο τα σκυλια μας να ζουσαν 60-70 χρονια....θα αλλαζε καπως η αξια του?θα θελατε κατι τετοιο? εγω προσωπικα ,οπως το φιλοσοφησα,λεω οχι...δεν θα ηθελα...θελω να περναω την χαρα κ τον πονο ξανα κ ξανα...κατι μας προσφερει ολο αυτο πιστευω...μα δειχνειι πραγματα που αλλιως δεν θα μπορουσαμε ποτε να σκεφτουμε.. καλα σταματαω.... ελπιζω να μην ταλαιπωρηθηκε ο μικρος...
Πολύ όμορφο το κείμενο που αφιέρωσες στο φιλαράκο που έφυγε, φίλε lawrence-gr!!!

1) Ο σκύλος δεν έχει αμαρτίες και πεθαίνει νωρίς... Ερχεται και φεύγει "καθαρός".
Ισως, γι' αυτό το λόγο εμείς ζούμε περισσότερο, γιατί έχουμε πολλά να μάθουμε, μέχρι να φύγουμε από αυτή τη ζωή...

2) Κάποτε το σκεφτόμουν αυτό, ότι θα ήθελα ο σκύλος να ζει πολλά χρόνια. Οσο μεγαλώνω, αρχίζω και σκέφτομαι λιγάκι διαφορετικά: Αν πάθω κάτι, τι θα γίνει ο σκύλος μου? Ποιός μπορεί να τον κρατήσει? Πως θα είναι η ζωή του?

Ενα, βέβαια, είναι το σίγουρο γεγονός: Οσοι αγαπάνε τα σκυλιά, είναι πιθανόν να ζήσουν τουλάχιστον 5-6 φορές στη ζωή τους αυτή τη θλίψη, αυτό το καθαρτήριο...

lawrence-gr

Well-Known Member
2 Σεπτεμβρίου 2008
6.535
789
Ξεσσαλονικη!!!
κ εγω εχω δυο μαξουληδες εκει πανω....με τον γερμανο παιζε, ειναι πιο φλωρος!ο τσομπανος ειναι μαγκας,αστον να κυνηγαει θυληκες....κ καπου θα δεις δεις κ δυο τζακουληδες...ο ενας τραγικο θυμα λυκων,κ ο αλλος θυμα τρακτερ...τα σκυλια του παππου.... καθαρτηριο,καλα το ειπες john....

rosla

Member
1 Οκτωβρίου 2010
12
0
ΑΘΗΝΑ
Ο πόνος είναι τεράστιος και σε πνίγει , ίσως κάποια στιγμή να βγεί κάποιος απο αυτόν, εμείς ακόμα δεν μπορούμε και σε καταλαβαίνουμε απόλυτα.
Μακάρι η ψυχούλα του να είναι κάπου κοντά σου και να αναπαυθεί.
Σου στέλνουμε μια θερμή αγκαλιά

Elli

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
3.885
193
50
Αθήνα
Ο πόνος είναι τεράστιος και σε πνίγει , ίσως κάποια στιγμή να βγεί κάποιος απο αυτόν, εμείς ακόμα δεν μπορούμε και σε καταλαβαίνουμε απόλυτα.
Μακάρι η ψυχούλα του να είναι κάπου κοντά σου και να αναπαυθεί.
Σου στέλνουμε μια θερμή αγκαλιά
Από όλους μας μια αγκαλιά σαν της rosla! Να παίζει όπως είπε ο lawrence_gr να δώσει φιλία στην esmeralda και την lisa να παίξει επιφυλακτικά με την penny μου και να τρελλαθεί στα παιγχνίδια με το βιλμάκι μου που ήταν και ίδια στην μουσούδα!!!

DemisB.

Member
25 Σεπτεμβρίου 2010
16
0
Θα ζεί μέσα στην καρδία σου και αυτό είναι βασικό γιατί θα είναι μαζί σου πάντα.

Καλό ταξίδι.

andrikos

Well-Known Member
24 Ιουλίου 2010
109
0
Σας ευχαριστω όλους για τη ζεστή αγκαλια που μου δίνετε!
Πόσα συναισθήματα μπορει να περάσουν μέσα απο μια οθόνη....

καληνύχτα, καληνύχτα

Last edited:

shrekn

Well-Known Member
3 Οκτωβρίου 2010
45
1
καλο ταξιδι στο φιλαρακο σου.λυπαμαι πολυ,σιγουρα ενιωθε την αγαπη σου μεχρι που εφυγε...εκει που ειναι εχει βρει πολλους φιλους..

eimaste aR21rwstoi

Active Member
10 Ιανουαρίου 2011
34
0
φιλε μου λυπαμαι πολυ αλλα στα σκυλια οταν τους δινεις το 1000 τοις εκατο της αγαπης σου και της φροντιδας σου το σκυλι σου φευγει ευτυχησμενο και θα σε θυμαται για παντα...πρεπει να τον θυμασαι τον σκυλο σου με αγαπη και χαρα και οχι με στεναχωρια...αυτα απο εμενα σε καταλαβαινω απολυτα

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.242
Μέλη
20.023
Νεότερο μέλος
p4709