Lucyz οι μόνες λύσεις είναι: ή να γίνει καταγγελία από φιλοζωικό σωματείο της περιοχής ώστε να μην αναμειχθείς εσύ καθόλου, ή να φυγαδευτεί ο σκύλος. Υπάρχει και το ενδεχόμενο να δώσουμε τα χρήματα - σίγουρα όλοι μπορούμε να βάλουμε από 3 Ευρώ ο καθένας. Δεν ξέρω όμως πόσο σωστή θα είναι αυτή η λύση, το να πληρώσουμε έναν άνθρωπο που κακοποιεί ένα σκύλο, και ο οποίος θα πρέπει κανονικά να πληρώσει πρόστιμο και να φάει και κάποιους μήνες φυλακή όπως επιτάσσει ο νόμος. Υπάρχει ένα ζήτημα ηθικής τάξεως, γιατί υπάρχουν σκυλιά που πεινούν, σκυλιά που χρειάζονται επέμβαση, και μαζεύονται χρήματα για τέτοιες περιπτώσεις που είναι σαφώς πιό σοβαρές (από την άποψη του ότι το σκυλί που πεθαίνει της πείνας ή είναι τραυματισμένο και άρρωστο χρειάζεται πολύ περισσότερο τα χρήματα από τον οποιονδήποτε τραμπούκο που θέλει να πουλήσει το σκυλί του). Εντούτοις, αν γίνει κίνηση να μαζευτούν χρήματα και συμφωνηθεί να βάλει ο καθένας μας από κάτι, εγώ είμαι μέσα. Πές μας τί θέλεις να κάνουμε.
Edit: όσο έγραφα το πόστ απάντησες για την φιλοζωική. Καλά πάμε λοιπόν, ελπίζω να λυθεί το θέμα έτσι !