Κακοποίηση σκύλου...

stitch18

Well-Known Member
6 Μαρτίου 2011
288
0
Athens
ok θα σου πω εγω τη λυση παρε το σκυλο τωρα και γραψε στο forum οτι το πηρες και κρατα το μια 2 μερες μεχρι να βρουμε καποιον να το δωσουμε. φιλοζωικη κτηνιατρο καποιον φιλοζωο κατι... μου ακουγονται ολα αυτα περιεργα και εμενα πολυ! κανε αυτο που σου ειπα! αν καποτε σε ρωτησει που ειναι ο σκυλος πες οτι τον πηγαινες βολτα και σου φυγε το σκασε και τελος τι θα σου κανει? δεν εκθετεις κανενα δωσε ονοματα να σε βοηθησει οποιος μπορει...
οσο τον εχεις σπιτι να ειναι σε χωριστα δωματια με τα αλλα...

Andromeda

Well-Known Member
17 Ιουνίου 2010
1.595
2
Ένα ενδεχόμενο είναι το να γίνει καταγγελία ώστε να υποχρεωθεί ο θείος σου να δώσει τον σκύλο. Το ζήτημα είναι πώς θα δικαιολογηθεί αυτή η καταγγελία, ώστε να μην πέσουν οι υπόνοιες πάνω σου. Εννοώ ότι άν φερ' ειπείν κάνω εγώ την καταγγελία, ο θείος σου εύλογα θα αναρωτηθεί πού στην ευχή είδα τον σκύλο και έμαθα πώς του φέρεται. Οπότε θα σε υποψιαστεί. Μήπως υπάρχει φιλοζωικό σωματείο στην περιοχή σου που μπορεί να κάνει κάποια καταγγελία χωρίς να ενοχοποιηθείς εσύ ;

maraki22

Well-Known Member
24 Ιουλίου 2008
84
0
Για ποιο λογο να εκθεσω το κτηνιατρο τωρα? Δεν θελω να εκτεθει κανενας απο ολη αυτη την υποθεση το μονο που θελω ειναι να βρεθει μια λυση. Γι'αυτο ζητησα βοηθεια απο το forum μηπως καποιος σκεφτει κατι παραπανω απο μενα.. Αν ακουγονται καπως η οχι δεν το ξερω.
δεν λες που είναι το συνεργείο, δεν λες ποιος είναι ο κτηνίατρος πως να βοη8ήσει κάποιος; Δηλαδή τι να κάνουμε; Να δώσουμε 300ευρώ να πάρουμε το σκύλο από εκεί; Δεν νομίζω οτι είναι λύση αυτή..

stitch18

Well-Known Member
6 Μαρτίου 2011
288
0
Athens
στην εσχατη ας βαλει ο καθενας απο το φορουμ 3 ευρω θα μαζευτουν τι στο καλο τοσοι ειμαστε...

maraki22

Well-Known Member
24 Ιουλίου 2008
84
0
Ο θειος μου το βρηκε στο δρομο το σκυλι. Μετα το πηγα στο κτηνιατρο κ ψαχναμε την ιδιοκτητρια. Την ειδοποιησαμε κ ηρθε μετα απο μια βδομαδα στο συνεργειο. Ειπε του θειου μου οτι επειδη αγορασε αλλο σκυλι αυτο (το Φοξ) δεν το θελει κ θα το πουλησει τωρα που το βρηκε. Ε κ εκει πανω ειπε ο θειος μου θα το αγορασω εγω γιατι το εχω τοσες μερες κ το θελω. Κ της εδωσε 300 ευρω κ κανανε χαρτια μεταβιβασης κ ολα. Τωρα ομως δεν το θελει αλλα κολλαει στα λεφτα που εδωσε.. Αυτο μου ειπε το πρωι.
Τις μέρες εκείνες δεν του λέρωνε μέσα; Πως και το ήθελε; Άλλαξε συμπεριφορά ξαφνικά το σκυλί;

lenaki124

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2010
1.436
9
sΜε τα δικα μου δεν υπαρχει περιπτωση να τα βρουν εγινε μαχη παλι.
Αυτο ειναι πολυ απολυτο. Δεν προσπαθησες καν, με μια συναντηση λογικο ειναι να μην τα πανε καλα. Δεν λυνονται ολα μεσα σε μια μερα, χρειαζεται πολυ υπομονη. Δεν μας βοηθας καθολου ομως, εχουν προταθει τοσες λυσεις που ομως καμια δεν κανει. Δεν μπορεις να παρεις το σκυλι, δεν θες να κανεις καταγγελεια και δεν δινεις κανενα στοιχειο.Τι αλλο μπορουμε να κανουμε?
Αν μας πεις για το συνεργειο δεν θα παει κανενας να σπασει στο ξυλο τον θειο σου απλα μπορει να το ψαξει καποιος το θεμα και να μπορεσει η φιλοζωικη της περιοχης σου να κανει κατι

lucyz

Well-Known Member
27 Απριλίου 2011
53
0
Aθήνα
Andromeda θα παρω τηλ στη φιλοζωικη να ρωτησω κ αν γινεται αυτο που λες θα ειναι πολυ καλο.

Andromeda

Well-Known Member
17 Ιουνίου 2010
1.595
2
Lucyz οι μόνες λύσεις είναι: ή να γίνει καταγγελία από φιλοζωικό σωματείο της περιοχής ώστε να μην αναμειχθείς εσύ καθόλου, ή να φυγαδευτεί ο σκύλος. Υπάρχει και το ενδεχόμενο να δώσουμε τα χρήματα - σίγουρα όλοι μπορούμε να βάλουμε από 3 Ευρώ ο καθένας. Δεν ξέρω όμως πόσο σωστή θα είναι αυτή η λύση, το να πληρώσουμε έναν άνθρωπο που κακοποιεί ένα σκύλο, και ο οποίος θα πρέπει κανονικά να πληρώσει πρόστιμο και να φάει και κάποιους μήνες φυλακή όπως επιτάσσει ο νόμος. Υπάρχει ένα ζήτημα ηθικής τάξεως, γιατί υπάρχουν σκυλιά που πεινούν, σκυλιά που χρειάζονται επέμβαση, και μαζεύονται χρήματα για τέτοιες περιπτώσεις που είναι σαφώς πιό σοβαρές (από την άποψη του ότι το σκυλί που πεθαίνει της πείνας ή είναι τραυματισμένο και άρρωστο χρειάζεται πολύ περισσότερο τα χρήματα από τον οποιονδήποτε τραμπούκο που θέλει να πουλήσει το σκυλί του). Εντούτοις, αν γίνει κίνηση να μαζευτούν χρήματα και συμφωνηθεί να βάλει ο καθένας μας από κάτι, εγώ είμαι μέσα. Πές μας τί θέλεις να κάνουμε.

Edit: όσο έγραφα το πόστ απάντησες για την φιλοζωική. Καλά πάμε λοιπόν, ελπίζω να λυθεί το θέμα έτσι !

lucyz

Well-Known Member
27 Απριλίου 2011
53
0
Aθήνα
Λοιπον πηρα τη φιλοζωικη κ μου ειπαν οτι πλεον οι καταγγελιες γινονται στην αστυνομια. Ανωνυμα δεν μπορει να γινει μονο αν βαλω καποιον αλλο να κανει καταγγελια. (Βεβαια μπορει να με υποψιαστει γιατι δεν το χτυπαει μπροστα σε κοσμο αλλα μονο μπροστα στη γυναικα του κ εμενα) Επισης μετα λεει γινεται μυνηση κ του λενε να συμορφωθει, αν δεν συμορφωθει τοτε του παιρνουν το σκυλο. Δηλαδη τεραστια διαδικασια χωρις λογο αφου δεν θα αλλαξει τη συμπεριφορα του κ το σκυλι θα παραμεινει εκει. Λοιπον, θα παω παλι το απογευμα μπας κ μειωσει το ποσο δηλ να το κανει 200 ας πουμε κ να βαλω κ εγω τα 50. Η να του πω οτι το θελει μια φιλη μου μηπως πει ενα οκ να το δωσει ετσι..

Eirini-Fontas

Well-Known Member
6 Μαϊου 2009
5.280
709
Θρακομακεδονες
Συγνωμη θειος σου ειναι δεν μπορεις να τον πιασεις στο φιλοτιμο και να του πεις να κανει ενα δωρο στην ανηψια
του?? Μην τρελαθουμε τωρα που θελει και φραγκα!

maraki22

Well-Known Member
24 Ιουλίου 2008
84
0
έστω οτι μαζεύεται το ποσό που ζητάει μετά το σκύλο θα μπορέσεις προσωρινά να τον φιλοξενήσεις μέχρι να βρεθεί μόνιμο σπίτι;

Andromeda

Well-Known Member
17 Ιουνίου 2010
1.595
2
Περιμένουμε νέα ! Εσύ ξέρεις μέχρι πού μπορεί να προχωρήσει η κάθε λύση. Προσωπικά διστάζω να πιέσω πρός οποιαδήποτε κατεύθυνση από την στιγμή που ανέφερες ότι ο συγκεκριμένος άνθρωπος σας βοηθάει οικονομικά και βρίσκεστε σε ανάγκη. Από την άλλη αυτό που συμβαίνει είναι έγκλημα, και πρέπει να σταματήσει - κάθε ώρα που περνάει το σκυλί υποφέρει. Σου επιτρέπει να το βγάζεις βόλτα ;

lucyz

Well-Known Member
27 Απριλίου 2011
53
0
Aθήνα
Λοιπον, σπιτι μου μπορω να το παρω για λιγες μερες. Βολτα ναι το βγαζω. θα παω σε λιγο κ θα σας πω τα νεα..

Andromeda

Well-Known Member
17 Ιουνίου 2010
1.595
2
Στην ανάγκη, να πείς ότι σου έφυγε στην βόλτα. Για αυτό σε ρώτησα, άν δούμε τα σκούρα να πούμε ότι έγινε κάτι τέτοιο και το σκυλί να φυγαδευθεί ...
Περιμένουμε νέα !

Vasbar

Well-Known Member
20 Ιανουαρίου 2010
964
0
Ο πρώην "ιδιοκτητης" δεν μπορεί να "παίξει" στο παιχνιδι?

Αντε μου έφυγε, πήρα άλλο και ΄τωρα δεν τον θέλω πίσω?

Επίσης, καταγγελία μπορεί να κάνει και η φιλοζωική, επώνυμα.

Andromeda

Well-Known Member
17 Ιουνίου 2010
1.595
2
Όχι μόνο αυτό, αλλά επίσης "έχω πάρει άλλο, οπότε δεν τον θέλω και θα τον πουλήσω. Και φυσικά δεν με νοιάζει σε τί χέρια θα πέσει ...". :mad::mad::mad:

Vasbar

Well-Known Member
20 Ιανουαρίου 2010
964
0
Ωραία...

Πρώτα απο όλα την ευθύνη την έχει ο πρωην ιδιοκτήτης. Μετά ευθύνονται ολοι οι αλλοι.
Πρέπει να πιεστεί ο πρωην ιδιοκτητης.
Την πιθανή λύση πρέπει να δώσει πρώτα ο πρωην ιδιοκτητης.
Και μπορεί να πιεστεί έιτε με την φιλοζωική, είτε με την αστυνομία.

Andromeda

Well-Known Member
17 Ιουνίου 2010
1.595
2
Αυτή θα πεί ότι το πούλησε, και θα νίψει τας χείρας της. Φαντάζομαι ούτε ήλθε ποτέ να το δεί, ούτε πήρε ένα τηλέφωνο να δεί τί κάνει ... :mad::mad::mad:

Vasbar

Well-Known Member
20 Ιανουαρίου 2010
964
0
Σχετικά με την τωρινή κατάσταση του σκύλου, να πας και να το πάρεις άμεσα απο τον θείο σου. Δεν χρειάζεται ζόρι όυτε τσακωμός. Θα το πάρεις να το πας μια βόλτα. Απλα και όμορφα.

Πάρτο απο εκεί, και πήγαινε το στον πρωην ιδιοκτητη. Πάρε τοπική αστυνομία και φιλοζωική, κτηνιατρικό σύλλογο, 100, τους άλλου ένοικους, και πάρε και ένα κανάλι καλου κακού. Εξήγησε ομορφα την κατασταση στον πρωην, εμπρος όλων αυτών.

Και μετα πες μου, αν θα βρει λύση ο πρωην ή όχι.

chrysoula

Well-Known Member
18 Ιανουαρίου 2011
2.819
31
Αθήνα
Τυπικά δεν μπορεί να κάνει τίποτα... έχουν υπογράψει μεταβίβαση.

Άλλωστε τα είδαμε τα χαΐρια της κι αυτης.....

Να το πάρει και ή να το κρατήσει (με σοβαρή προσπάθεια από μέρους της όμως) ή να πει ότι της έφυγε και να το αναλάβει κάποιος.

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.251
Μέλη
20.030
Νεότερο μέλος
kris97