Έγινε οποιαδήποτε τέτοια προσπάθεια σε αυτό το thread?Δυστυχώς αφορά στην απαξίωση της έννοιας καθαρόαιμος σκύλος.
Έγινε οποιαδήποτε τέτοια προσπάθεια σε αυτό το thread?Δυστυχώς αφορά στην απαξίωση της έννοιας καθαρόαιμος σκύλος.
Δεν έχω κανέναν ηθικό δισταγμό να στιγματιστεί (με αποδείξεις όμως) ο οιοσδήποτε εκτροφέας/κτηνίατρος/εκπαιδευτής/ερεθιστής/groomer/κριτής/ιδιοκτήτης/κτηνοτρόφος/κυνηγός.
Η αποκαθήλωση όμως που αναφέρω δεν αφορά σε ολους αυτούς.
Δυστυχώς αφορά στην απαξίωση της έννοιας καθαρόαιμος σκύλος.
Όχι, σαφώς και δεν έγινε. Αλλά άντε τώρα να προσπαθήσει οποιοσδήποτε να πείσει το κάθε νέο μέλλος πως δε πρέπει να πάρει τον κάυκασο του κουμπάρου του ξαδέλφου του που ξέρει το θείο σου με τις άκρες σε καλά σκυλιά.Έγινε οποιαδήποτε τέτοια προσπάθεια σε αυτό το thread?
Κε Γιάννη μήπως ν' αφήναμε τα μίσει ....Φίλει ως μισήσων... και μίσει ως φιλήσων
Αριστοτέλης
Θα τους το πω...Θα τους πεις μπες και διάβασε το dogforum;
Εστιάζοντας στα θετικά ίσως, λέω εγώ τώρα...Θα τους το πω...
Πιστεύω απλώς ότι πρέπει να έχει κανείς την ευχέρεια να κατευθύνει με σωστό τρόπο...
Δεν ξέρω ποιος είναι αυτός...
[video=youtube;UufDXsImkl8]http://www.youtube.com/watch?v=UufDXsImkl8[/video]Τωρα ειδα αυτο το θεμα.Ανοιξα κιεγω αυτο http://www.dogforum.gr/v3/γενικά.θέματα-14/oμιλοι.ρατσας.ποιος.ο.ρολος.τους-24003/
το οποιο νομιζω πως εχει μια καποια σχεση,μιας και αποτι μαθαινω και το συγκεκριμενο εκτροφειο που εκπροσωπει ο ομοιλος,δεν εχει τα σκυλια του υπο τις καλυτερες συνθηκες.Οπως πχ καπου διαβασα για 15-20 σκυλια μεσα σε ενα σπιτι τα οποια αναπαραγονται και τα οποια ομως εχουν καλες διακρισεις σε εκθεσεις.Τι να το κανεις???
Και τελικα αυτο που μενει ειναι η απορια: Πας στο εκτροφειο?Στελεις τον γνωστο σου σε εκτροφειο?Συμβουλευεσαι τον εκαστοτε ομιλο?Ή πας στο πετ σοπ και εισαι μια η αλλη(ενοειται πως ειμαι εναντιον).Και πως θα πεισεις τον οποιονδηποτε οτι δεν πρεπει να παει στο πετ σοπ αλλα στο εκτροφειο,με ολα αυτα που γινονται οταν βλεπουμε προεδρους εμπορους και ιδιοκτητες 10δων στοιβαγμενων σκυλιων?Και που ξερει σε τι εκτροφειο θα πεσει με αυτα που ακουγονται.
Εγω απο τα λιγα που ξερω και εχω δει 2 λεξεις μου ερχονται...
Βρωμα και δυσωδια.
Με σκοτώνεις... η Σεληνη δεν ειναι ποτε ανάδρομη...Ειναι μαλλον αναδρομη η σελινη
πηρα το 0-600-700-800-900 φτου και βγαινω , και αυτο μου ειπαν ...τους ατιμους τα λεφτα μου πισω ...Με σκοτώνεις... η Σεληνη δεν ειναι ποτε ανάδρομη...
Ο Δίας ειναι αυτό το διαστημα...
(Avraki sorry δεν κρατηθηκα! )
ποιος βρωμαει περισσοτερο εδω δεν ξερω.. αλλα βεβαια τι περιμενεις απο ανθρωπακια που κριβονται πισω απο username και ανονημια.... γιατι απλα οτι δεν πιανει η αλεπου τα κανει κρεμασταρια!!! τοσο πολυ σε καιει που εχω καλα σκυλια? ενας σκυλος φιλε μου δεν κερδιζει αν ειναι σε κακη κατασταση... Αν έχεις τα α...... πες ποιος εισαι και οχι την μουφα, ψαχνω δεν ξερω δεν εχω ξαναποσταρι... αχου τον κακομηρη... αφου εισαι ασχετος πως τελικα ξερεις εκτροφεια , ξερεις τα παντα ενω αλλου δες δεν ξερω...Τωρα ειδα αυτο το θεμα.Ανοιξα κιεγω αυτο http://www.dogforum.gr/v3/γενικά.θέματα-14/oμιλοι.ρατσας.ποιος.ο.ρολος.τους-24003/
το οποιο νομιζω πως εχει μια καποια σχεση,μιας και αποτι μαθαινω και το συγκεκριμενο εκτροφειο που εκπροσωπει ο ομοιλος,δεν εχει τα σκυλια του υπο τις καλυτερες συνθηκες.Οπως πχ καπου διαβασα για 15-20 σκυλια μεσα σε ενα σπιτι τα οποια αναπαραγονται και τα οποια ομως εχουν καλες διακρισεις σε εκθεσεις.Τι να το κανεις???
Και τελικα αυτο που μενει ειναι η απορια: Πας στο εκτροφειο?Στελεις τον γνωστο σου σε εκτροφειο?Συμβουλευεσαι τον εκαστοτε ομιλο?Ή πας στο πετ σοπ και εισαι μια η αλλη(ενοειται πως ειμαι εναντιον).Και πως θα πεισεις τον οποιονδηποτε οτι δεν πρεπει να παει στο πετ σοπ αλλα στο εκτροφειο,με ολα αυτα που γινονται οταν βλεπουμε προεδρους εμπορους και ιδιοκτητες 10δων στοιβαγμενων σκυλιων?Και που ξερει σε τι εκτροφειο θα πεσει με αυτα που ακουγονται.
Εγω απο τα λιγα που ξερω και εχω δει 2 λεξεις μου ερχονται...
Βρωμα και δυσωδια.