Και ύστερα αναρωτιόμαστε....!!

mariakala

Well-Known Member
26 Απριλίου 2011
2.107
1.378
mariakala πάμε στοίχημα ότι πολλοί κτηνίατροι ακόμα αγνοούν το παράνομο της κοπής. Εννοώ ακόμα και το νέο νόμο, το φετινό... Άστα maria... Σημερα δεν ειμαι kala...
μα μόλις αυτό έγραψα στο άλλο θέμα περί ουράς.

stamatia

Well-Known Member
6 Ιουνίου 2009
5.371
2.994
Η ροή των απαντήσεων καθώς και οι ίδιες οι απαντήσεις σε όλες τις ερωτήσεις που τέθηκαν είναι σοκαριστικά αποκαλυπτικές!!! :confused:
Ελπίζω να καλυφθήκατε όλοι...
ας συνεχίσουμε με το κόψιμο της ουράς...αχαχαχαχαχχαχα!!!!!
Μα βρε Κατερίνα μου...αρχίζεις και εσύ κάποια θέματα....που εξαντλούνται αμέσως!!!

Orilis

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2011
7.881
6.979
Πάτρα
Έλα βρε stamatia! Δεν μάθαμε πράγματα από το παρόν νήμα? Εγω, ας πούμε, δεν ήξερα ότι πουλάνε λαχνους στις εκθέσεις. Μόνο για τα σουβλάκια ήξερα.. Μάλλον πρέπει να πάω σε έκθεση! Να γνωρίσουμε και κανένα πρόεδρα!

johnk

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2010
10.176
5.601
ΑΘΗΝΑ
Η ροή των απαντήσεων καθώς και οι ίδιες οι απαντήσεις σε όλες τις ερωτήσεις που τέθηκαν είναι σοκαριστικά αποκαλυπτικές!!! :confused:...
Τόσο αποκαλυπτικές, που, αν μπει κάποιος άσχετος και διαβάσει το θέμα... δεν θα ξέρει σε τι φόρουμ έχει μπει...

johnk

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2010
10.176
5.601
ΑΘΗΝΑ
...Εγω, ας πούμε, δεν ήξερα ότι πουλάνε λαχνους στις εκθέσεις. Μόνο για τα σουβλάκια ήξερα.. Μάλλον πρέπει να πάω σε έκθεση! Να γνωρίσουμε και κανένα πρόεδρα!
Ασε καλύτερα, δεν είσαι γι' αυτά...:)
να μη σε βρούμε σε κανα χαντάκι καμμιά μέρα...:cool:

vrmode

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2006
8.365
10.515
Athens
Εγώ θα ξαναπάω σε έκθεση πάντως γιατί εξάντλησα όλη τη βιβλιογραφία για τους ναίτες και το άγιο δισκοπότηρο (υπάρχει?). Έχω ξομείνει από ίντριγκα γμτ μου...

yasemin

Well-Known Member
21 Οκτωβρίου 2009
2.789
5.380
Οταν καταφερουμε και τραβηξουμε την κουρτινα και δουμε πισω απο αυτην οτι μεριδα μεγαλοεκτροφεων ειναι απλα αθλιοι κουταβοπαραγωγοι και κουταβεμποροι,τοτε καμμια αξια δεν θα εχουν ουτε οι Προεδροι ουτε οι Γραμματεις και Φαρισαιοι!

vek

Well-Known Member
22 Ιουλίου 2012
2.157
5.098
Καλησπέρα,
αφού δεν μιλάει καποιος απο το διοικητικό του ΚΟΕ ας μιλήσω εγώ σαν τακτικό μέλος του ΚΟΕ απο το 1999
Πιστευω ότι τα πράγματα τα αλλάζεις απο μεσα και όχι κλαιγοντας απο έξω .
Ό ΚΟΕ δεν είναι καμμια βασιλεία όποιος θελει μπορεί να γραφτεί μελος (το κόστος είναι 20 ευρώ το χρόνο) και σε ευλογο χρονικό διάστημα νομίζω δύο χρονια (και αυτό γίνεται για να δασφαλιστεί ότι δεν θα φέρει καποιος 20 ατομα θα δωσει 400 ευρώ και θα μπορεί να κανει κουμάντο) μπορεί να γινει τακτικό μέλος και να εχει δκαιωμα ψήφου.
Εχ νιώσει παρα πολύ περηφανη όταν είμου εκεί και πέρασαν αλλαγες στον εσωτερικο κανονοσμο όπως οι εξετάσεις χαρακτήρα, η εξέταση για τα ισχυα και τα διαφορετικά χρωματα στο pd επισης ένιωσα πολύ ασχημα όταν δεν ειμουν εκει και πέρασαν ένα σωρο αλλαγές που ηθικα δεν συμφωνω μαζί τους.
Δεν θα μιλήσω για τον κυριο Κανελλο φυσικα και διαφωνώ να είναι πρόεδρος αλλά ακόμα κα μελος του
ΚΟΕ ένας εισαγωγέας σκύλων , αλλά δεν είμουν εκει όταν τον προτειναν για τακτικό μέλος του ΚΟΕ για να μπορέσω να αρνηθω την καινούργια του ιδιότητα και για αυτό δεν θα κατηγορήσω αυτούς που ήταν και δεν διαμαρτυρήθηκαν αλλα εμενα που δεν ήμουν.

Εδω στην Ελλάδα τα βάζουμε στο ίδιο τσουβάλι καλά κακά, υπάρχουν ατομα στο διοικητικό του ΚΟΕ που δουλευουν χωρίς να έχουν κάποιο κέρδος μιας και δεν έιναι επαγγελματίες του χωρου άπειρες ώρες δίνοντας το καλύτερο τους εαυτό και φυσικά κάνοντας λάθη (όποιος δεν δουλευει δεν κάνει λάθη εξαλλου)
Σε αυτά τα ατομα αξίζει καλυτερη αντιμετώπιση.

Last edited:

kasi

Well-Known Member
17 Φεβρουαρίου 2009
3.081
1.091
Αθηνα -
www.facebook.com
Οταν καταφερουμε και τραβηξουμε την κουρτινα και δουμε πισω απο αυτην οτι μεριδα μεγαλοεκτροφεων ειναι απλα αθλιοι κουταβοπαραγωγοι και κουταβεμποροι,τοτε καμμια αξια δεν θα εχουν ουτε οι Προεδροι ουτε οι Γραμματεις και Φαρισαιοι!

Καλως την κι ας αργησε...
μια κουβεντα και σταρατη .. μαρεσεις.

Εδω δεν ισχυει το "πιστευε και μη ερευνα" ..παρα μονο το "πιστευε και ερευνα" .

Last edited:

johnk

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2010
10.176
5.601
ΑΘΗΝΑ
...Εδω δεν ισχυει το "πιστευε και μη ερευνα" ..παρα μονο το "πιστευε και ερευνα" ...
Οπως θα έλεγε και ο sea-mol... αυτή την εβδομάδα, των γνωμικών...

"Ερευνάτε τάς γραφάς"

katerina k.

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
6.204
13
Κηφισιά
Ανοίγω θέματα και μου τα καταστρέφεται....δεν έχω λόγια πια!! Από τους λαχνους...στη κοπή ουρας....στα ροζ και γκρι σύννεφα....!!

johnk

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2010
10.176
5.601
ΑΘΗΝΑ
Ανοίγω θέματα και μου τα καταστρέφεται....δεν έχω λόγια πια!! Από τους λαχνους...στη κοπή ουρας....στα ροζ και γκρι σύννεφα....!!
Κατερίνα,

Υπόσχομαι (σοβαρά τώρα) ότι, τουλάχιστον εγώ δεν θα το ξανακάνω!:)

ICE

Well-Known Member
9 Νοεμβρίου 2010
6.410
421
ΑΘΗΝΑ
Πρός:

Γραμματείς-Φαρισαίους-Υποκριτές-Προέδρους-Ομιλάρχες-Σκυλέμπορους-Εκπαιδευτές-Εκτροφείς-Κτηνιάτρους-Υπουργούς-Πρωθυπουργούς-Βουλευτές-Ψηφοφόρους-Pet Shop, και πάντες υμών & ημών, ΑΜΗΝ(είναι εβδομάδα ''χωρίων'', το είπε ο sea-mol και το επιβεβαίωσε ο johnk...)

... ΜΕΤΑΝΟΕΙΤΕ +++

[video=youtube;XGb0kDOLxOI]http://www.youtube.com/watch?v=XGb0kDOLxOI[/video]

Alexia

Well-Known Member
10 Ιουνίου 2008
6.350
202
65
Brussels
dolceconspirito.com
Πάντως ότι ο ΚΟΕ δεν αναλαμβάνει τις ευθύνες του είναι φανερό.

Μόνο στην Ελλάδα εχω δει να παρουσιάζουν σκύλο με το λογότυπο και την διεύθυνση της ιστοσελίδας του εκτροφείου.

KOE mei2012 (1).jpg KOE mei2012 (2).jpg KOE mei2012 (3).jpg KOE mei2012 (4).jpg

Ενημέρωσα τη γραμματεία και τον υπεύθυνο στίβου και οι 2 μου είπαν ότι απαγορεύεται, κανένας όμως δεν έκανε κάτι. Ο ένας μου έλεγε ότι πρέπει να απευθυνθώ στον άλλο...

Last edited:

takisft

Well-Known Member
24 Ιουνίου 2011
4.817
5.037
Αθήνα
Γιάννη, αυτοί δεν μετανοούν με τίποτα, το θέμα είναι τι κάνουμε εμείς.

Πάντως, αν και σχετικά φρέσκος στα της κυνολογίας, δεν αναρωτιέμαι εδώ και καιρό. Ας είναι καλά κάποιοι φίλοι που μου άνοιξαν (και συνεχίζουν να το κάνουν) τα μάτια. Όχι ότι και οι προσωπικές μου εμπειρίες δεν βοήθησαν δηλαδή.

Είχα ενστερνηθεί τμήμα της ρήσης του λεγόμενου Εθνάρχη, που είχε πει ότι "κάποια πράγματα γίνονται αλλά δεν λέγονται......), με γνώμονα ότι αυτός είναι ο ενδεδειγμένος τρόπος για να προσεγγίσεις ένα νέο μέλος, έναν άσχετο όπως ήμουν και εγώ πριν από ένα χρόνο περίπου, και αφού καταλάβει τα "βασικά", τότε θα μπορέσει να δει και την σκόνη (ποιά σκόνη δηλαδή...βουνό το χώμα) κάτω από το χαλί.

Δεν σας κρύβω, ότι μπαίνοντας όλο και πιο βαθειά στο "μαγικό" κόσμο της Ελληνικής κυνολογίας/κυνοτεχνίας/κυνοφιλίας/φιλοζωίας κλπ κλπ..., αρχίζω και σκέπτομαι όλο πιο συχνά την σκηνή από τα Ευαγγέλια με τον Ιησού να μαστιγώνει και να εκδιώχνει τους εμπόρους από τον Ιερό Ναό...

Donzouan

Well-Known Member
17 Ιανουαρίου 2010
649
1
χμμ

η μυική μάζα και υπόσταση του εκτροφέα , είναι ανάλογη της φυλής ?