χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα..αντε ρε και μόλις είχα φτιάξει καφέΗ Μίλβα ειναι σαν εκεινα τα posters στο φβ "Εκανα τους υπολογισμούς και δεν μπορουμε να κρατήσουμε την Ωντρεϋ"
δε νομίζω ότι θα φτουρίσει ο ιμάντας..ξέρω έναν κύριο στα κυβικά μας (γκουχ γκουχ) που κατάφερε να τον διαλύσει μέσα σε..χμ..5?10 λεπτα? Και 10 μέτρα επίσης δε νομίζω ότι φτάνουν. Η μικρή όταν λύνεται μεταλάσσεται στην χαμένη αδερφή του Κεντέρη και τρέχει ασταμάτητα σε κύκλους γύρω γύρω απο μας για ώρα. Κατα τ άλλα ναι..πέρα βρέχει..Όπως την άφησα, έτσι τη βρήκα.Πάρε ένα ιμάντα 10 μετρο. εγώ φέτος λέω να πάρω ένα γιατί καλές οι καβάντζες που πάμε αλλά καλύτερα να υπάρχει και ο ιμάντας ώστε να είμαστε πιο ευέλικτοι και να πηγαινουμε και σε μέρη που δεν είναι πλήρως περιφραγμένα.
η ωντρευ γενικά πως είναι; Σα να μην έγινε τίποτα;
εμ..μα ναι..Δε νομίζω ότι θα χρειαστεί να νοικιάσουμε κάτι..νομίζω πως και με το έτσι θέλω, θα μας τον παραχωρήσουν το χώρο, χωρίς δεύτερη κουβένταΚαι σου χω πει βρες ενα χωρο να νοικιασουμε ολοι μαζι εμεις με τα σκυλια με ειδικες....ικανοτητες
Καλή ιδέα αυτή με τον κόμπο (με το μπαλάκι δεν το χουμε πολύ). Αν το πιάσει όμως..καήκαμε..χαχαχα Γιατί αν το πιάσει θα θέλει να το τραβήξει και να το κάνει κομματάκια. Θα το δοκιμάσω. Αύριο αν πάμε στο γηπεδάκι τελικά, θα κάνω μια προσπάθεια. Αν και την προηγουμενη φορά που τόλμησα να φέρω κόμπο στο γηπεδάκι, έπεσαν πάνω όλα και έπαιζαν ταγκ μέχρι που το ξέσκισαν σε χρόνο dt (και το είχα πληρώσει και 17 ευρώ)..Χαλαρωσε...και απολαυσε την ενιλικιωση της μικρης σου. Στους περιφραγμενους χωρους οπου εχεις πληρη εποπτεια του σκυλου...μπορεις να την λυνεις ωστε να τρεχει να εκτονωνεται! Επισης δοκιμασε να βαλεις στην ζωη της το μπαλακι η τον κομπο (αν στον κομπο δεσεις ενα 3μετρο σκοινι...μπορεις να της το πετας καπου και μετα να το τραβας προς καποια κατευθυνση και αυτη να το κυνηγαει περα δωθε ωσπου να το πιασει). Αν παλι επιλεξεις το μπαλακι και την κανεις tennis-ball addict... (οπως εχω κανει εγω την ροτυ...τοτε σωθηκες..δεν θα φυγει ποτε και για κανενα λογο μακρια απο σενα οσο εχεις τον κιτρινο διαολο στο χερι σου)!
Εγώ το έχω το θέμα παιδιά..το ξεκαθάρισα. Και δεν θέλω να της μεταδώσω το φόβο μου. Ελπίζω να το ξεπεράσουμε και επίσης ελπίζω να ηρεμήσει το τέρας κάποια στιγμή..