Και μετά σου λένε ψώνιζε ΜΟΝΟ απο την χώρα σου(τιμες σε πετσοπ)

russellKind

Well-Known Member
14 Ιουνίου 2010
948
4
Καλά, το νου μου με το ebay το έχω ΣΥΝΕΧΕΙΑ. Μια φορά να φατναστείς είχα κάνει BID σε μια συλλογή απο comics (1000+ comics = 100$) και όταν την κέρδισα λαμβάνω ένα μύνημα που μου λέει ο τύπος ότι έριξε και καλά ένα ζάρι και έτυχε 5 και αυτό συμαίνει ότι δεν κερδίζω την συλλογή αλλά 2 comics στην τύχη. Αυτό δεν το έλεγε πουθενά στην δημοπρασία του μέχι που είδαμε ότι όντος το έλεγε αλλά με λευκό χρώμα γραμμάτων (έπρεπε να κάνεις Select All για να τα δείς) κάτι που θεωρήθηκε απο το Ebay & Paypal παράνομο και πήρα τα λευτά πίσω και το IP Address του έφαγε ΒΑΝ και το account του σβήστηκε.
Απαιχτη!!!

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.750
1.514
Illinois, USA
Ναι, όντως. Τα ίδια έκανα κι εγώ σε έναν Κινέζο που μου πούλησε μια σειρά DVD και ήταν απατεώνας. Είχε μάλιστα πει ότι έμενε Αμερική για να ρίξει στάχτη στα μάτια των αγοραστών. Ε, τον απαγορεύσανε, μου δώσανε τα λεφτά πίσω πάραυτα και έκτοτε έχω κάνει τα ίδια σε κανα-δυο, κυρίως Κινέζους, αλλά και έναν Τούρκο. Το ωραιότερο δε είναι ότι υπάρχουν και δίκτυα καταναλωτών όπου μπορείς να πας και να πεις του moderator να προσθέσει διάφορα άτομα στη μαύρη λίστα για όλο το Ebay, πρέπει όμως να προσκομίσεις στοιχεία. Εκεί που γίνεται μεγάλη απάτη είναι με τα φλασάκια μνήμης. Τελευταία άκουσα ότι έχουν φτιάξει οι ρομαντικότεροι καταναλωτές και σελίδες με μαύρες λίστες αντρών και γυναικών από dating sites, οι οποίοι έχουν κάνει διάφορα κακά και θεωρούν οι καταναλωτές ότι πρέπει να μπλοκαριστούν δια παντός από παντού. Επειδή μερικές από αυτές τις επιχειρήσεις δεν πολυκυνηγάνε όσους πληρώνουν συνδρομή, εκτός αν είναι στυγνοί εγκληματίες, έχουν μπει στη μέση οι ίδιοι οι καταναλωτές και καθαρίζουν οι ίδιοι! Βέβαια και πάλι πρέπει να προσκομίσεις στοιχεία στο moderator ώστε να πειστεί ότι δεν τα κατέβασες απ' το μυαλό σου. Η πλάκα είναι ότι έχω έναν άρτι διαζευχθέντα φίλο που έχει μπει σε τέτοιες σελίδες και τους τα πρήζει των γυναικών διότι είναι θυμωμένος με την άτιμη κενωνία και την άτιμη την πρώην του. Προχτές τον πιάσαμε όλη η παρέα και τον συμβουλέψαμε να συνέλθη διότι θα τσαντιστούν οι γυναίκες και θα τον βάλουν σε καμιά μαύρη λίστα και μετά αλί και τρισαλί του, πάνε τα λεφτά της συνδρομής, χώρια που θα μείνει με ξέρετε τι το χέρι εις τους αιώνας των αιώνων αμήν!! Μιλάμε τον τρομάξαμε!!:p:p:D:D:D

Πέραν όλων όμως όλα αυτά είναι δυνατόν να γίνουν στην Αμερική διότι δεν κυνηγάνε τον κόσμο στο πιτς φυτίλι όπως γίνεται στην Ευρώπη...:rolleyes:

russellKind

Well-Known Member
14 Ιουνίου 2010
948
4
Για φάρμακα καθότι κολλητή φαρμακοποιού ξέρω και εγώ πως παίζεται πολύ μεγάλη απάτη στι net. Ερώτηση (άντε ακόμα μια όλο ρωτάω σημέρα) πως αγοράζετε? Πιστωτική η αντικαταβολή? Μόνο με αντικαταβολή έχω αγοράσει! Επειδή έχω βρεί κάποια πολύ καλά προϊόντα αλλά από site της Αμερικής....
Με χρεωστικη καρτα (Debit card)Βαζεις οσα χρηματα θες εσυ αναλογα τι θες να αγορασεις η και κατι παραπανω,οποτε και στραβη να γινει(δυσκολο) θα χασεις λιγα,παντα ομως με Paypal.
Υπαρχει και η προπληρωμενη καρτα(Prepaid card),ειχα βγαλει 1 στην αρχη αλλα επειδη δεν την δεχονται παντου εβγαλα την χρεωστικη...

Με αυτες τις 2 επιλογες αποφευγεις την πιστωτικη καρτα

molotof

Well-Known Member
16 Σεπτεμβρίου 2009
108
0
ΠΕΙΡΑΙΑΣ
έμαθα πως
τα κτηνιατρικά φάρμακα σε αντίθεση με αυτά των ανθρώπων δεν έχουν ενδεικτική λιανική τιμή
τα pet αγοράζουν από φαρμακαποθήκες με τα κιλά λουράκια και ότι πάει το μυαλό σας k τα πουλάνε όσο τους έρθει
η κτηνίατροι δε δεν τους δίνουν τους "πετσοπαδες" γιατί είτε θα συνεργάζονται πχ εμβόλια στα προς πώληση σκυλάκια είτε γαΐτη "αναβαζουν" κατά πολύ την λιανική τιμή του φαρμάκου κάνοντας το ακριβότερο.

δείτε καλύτερα στο internet η σε κτηνιατρικά φαρμακεία όπου k πωλούνται σε λογικές τιμές
k δεν υπάρχουν μονο τα γνωστά προϊόντα δείτε και αλλα που υπάρχουν στην αγορά με τις ίδιες φαρμακευτικές ουσίες
πχ δείτε το exspot που είναι πολύ καλο k βγαίνει κάπου στα 3,5 ευρώ η αμπούλα

Last edited by a moderator:

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.247
Μέλη
20.026
Νεότερο μέλος
Μάρα