Ναι, όντως. Τα ίδια έκανα κι εγώ σε έναν Κινέζο που μου πούλησε μια σειρά DVD και ήταν απατεώνας. Είχε μάλιστα πει ότι έμενε Αμερική για να ρίξει στάχτη στα μάτια των αγοραστών. Ε, τον απαγορεύσανε, μου δώσανε τα λεφτά πίσω πάραυτα και έκτοτε έχω κάνει τα ίδια σε κανα-δυο, κυρίως Κινέζους, αλλά και έναν Τούρκο. Το ωραιότερο δε είναι ότι υπάρχουν και δίκτυα καταναλωτών όπου μπορείς να πας και να πεις του moderator να προσθέσει διάφορα άτομα στη μαύρη λίστα για όλο το Ebay, πρέπει όμως να προσκομίσεις στοιχεία. Εκεί που γίνεται μεγάλη απάτη είναι με τα φλασάκια μνήμης. Τελευταία άκουσα ότι έχουν φτιάξει οι ρομαντικότεροι καταναλωτές και σελίδες με μαύρες λίστες αντρών και γυναικών από dating sites, οι οποίοι έχουν κάνει διάφορα κακά και θεωρούν οι καταναλωτές ότι πρέπει να μπλοκαριστούν δια παντός από παντού. Επειδή μερικές από αυτές τις επιχειρήσεις δεν πολυκυνηγάνε όσους πληρώνουν συνδρομή, εκτός αν είναι στυγνοί εγκληματίες, έχουν μπει στη μέση οι ίδιοι οι καταναλωτές και καθαρίζουν οι ίδιοι! Βέβαια και πάλι πρέπει να προσκομίσεις στοιχεία στο moderator ώστε να πειστεί ότι δεν τα κατέβασες απ' το μυαλό σου. Η πλάκα είναι ότι έχω έναν άρτι διαζευχθέντα φίλο που έχει μπει σε τέτοιες σελίδες και τους τα πρήζει των γυναικών διότι είναι θυμωμένος με την άτιμη κενωνία και την άτιμη την πρώην του. Προχτές τον πιάσαμε όλη η παρέα και τον συμβουλέψαμε να συνέλθη διότι θα τσαντιστούν οι γυναίκες και θα τον βάλουν σε καμιά μαύρη λίστα και μετά αλί και τρισαλί του, πάνε τα λεφτά της συνδρομής, χώρια που θα μείνει με ξέρετε τι το χέρι εις τους αιώνας των αιώνων αμήν!! Μιλάμε τον τρομάξαμε!!
Πέραν όλων όμως όλα αυτά είναι δυνατόν να γίνουν στην Αμερική διότι δεν κυνηγάνε τον κόσμο στο πιτς φυτίλι όπως γίνεται στην Ευρώπη...