Και μετά σου λένε ψώνιζε ΜΟΝΟ απο την χώρα σου(τιμες σε πετσοπ)

Alexia

Well-Known Member
10 Ιουνίου 2008
6.350
202
65
Brussels
dolceconspirito.com
Παιδιά εγώ φάρμακα από το internet δεν θα ψώνιζα ούτε να με πληρώναν κι από πάνω.....
Και εγώ που ψωνίζω τα πάντα on line με φαρμακευτικά προϊόντα προσέχω πάρα πολύ. Κυκλοφορούν πολλά πλαστά :(

XPHSTOS

Well-Known Member
2 Μαρτίου 2010
241
0
ΠΛΑΓΙΑΡΙ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ
Και εγώ πείρα τα περισσότερα για την μικρή μου από το ebay (Crate, Σπιτάκι, Κρεβάτι).
Όλα, μαζί με τα μεταφορικά, βγήκαν σχεδόν στην μισή τιμή από εδώ.
Την μόνη πατάτα που έκανα είναι δεν διάβασα τα feed για το σπιτάκι, που τελικά κάνει για κουκλόσπιτο :) και όχι για σκύλο.
(όπου όλα τα αρνητικά αναφερόντουσαν στην κακή ποιότητα από το σπιτάκι)
Παντός με λίγο παραπάνω διάβασμα βρίσκεις αρκετά αξιόλογα online καταστήματα και πάρα πολύ φτηνότερα.

Alexia

Well-Known Member
10 Ιουνίου 2008
6.350
202
65
Brussels
dolceconspirito.com
Να την πατήσεις με ένα αξεσουάρ δεν είναι τραγικό, με την υγεία τους όμως δεν παίζεις. Τα πλαστά φάρμακα είναι επικίνδυνα.

pouf

Well-Known Member
29 Απριλίου 2009
841
163
52
Ανοιξη,χειμωνας, καλοκαιρι
Πιστεψτε με, μου έχουν τύχει 2 -3 περιπτώσεις όπου με κορόιδεψαν αλλά άδικα το κάνανε γιατί εγώ τα πήρα τα λευτά πίσω απο το Paypal και φάγανε αυτοί και διαγραφή απο το Ebay.
ακριβως !!!
μεσω paypal δεν χανεις ποτε τα λεφτα σου;)

αληθεια τα μαιμου χαπια πως τα καταλαβαινετε???

foibos

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2009
7.527
19
Παιδιά, τα μαιμού χάπια θα είναι μια χαρά σφραγισμένα και σε αληθοφανέστατες συσκευασίες.....δεν λέω υπάρχουν κι άλλα που φαίνονται, αλλά τα περισσότερα πια είναι πολύ προσεγμένα....

Ούτε το feedback ούτε τίποτα δεν μπορείς να τσεκάρεις γιατί πολύ απλά είναι πολύ δύσκολο να ελεγχθούν....

Πρέπει να ελεγχθεί η χημική τους σύσταση και να τσεκαριστεί ο αριθμός τους με το εργοστάσιο παραγωγής.....κι αυτό αν καταλάβεις κάτι περίεργο πριν την χορήγησή.....

Darkpaladin

Well-Known Member
8 Δεκεμβρίου 2009
2.272
60
Αττική
foibos φωνίζω 10 χρόνια απο ebay και online stores και αυτό που λες δεν μου έχει συμβεί ποτε και πίστεψε με έχω ψωνίσει άπειρα πράγματα απο comics, συλλεκτικές κάρτες μέχρι και τηλεωράσεις και DVD players. Και για φίλες μου που ψωνίζω και αρώματα και άλλα χημικά προιόντα πάλι δεν έχει γίνει κάτι τέτοιο και επίσης και ανθρώπινα φάρμακα που έχω αγωράσει στο παρελθόν ήταν αυθεντικότατα (θέλω να πιστεύω εφόσων κάνανε την δουλειά τους). Τα μαϊμού κάνουν μπαμ απο μακρυά είτε είναι φάρμακα είτε απλά αντικείμενα. Στο ebay δεν θα ασχοληθεί κάποιος να πουλήσει κάτι που χριάστεικε πολύς κόπος να φανεί αληθινό, υπάρχουν πολλοί άλλοι τρόποι εκει μέσα κάποιος να σε κλέψει και έτσι δεν θα μπεί στον κόπο αυτόν.

foibos

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2009
7.527
19
Δεν σου μιλάω γενικά....κι εγώ ψωνίζω άπειρα πράγματα από το ιντερνετ....σου μιλάω αποκλειστικά για φάρμακα...

Το κέρδος από κάτι τέτοιο είναι τεράστιο, τόσο που δεν μπορείς να φανταστείς..... και η επικινδυνότητα να σε πιάσουν ελάχιστη, γιατί πολύ απλά είναι πολύ πιο δύσκολο να ελεγχθεί το φάρμακο σε σχέση ας πούμε με μια τηλεόραση....επίσης είναι πολύ δύσκολο να κρίνεις σε πολλά φάρμακα την αποτελεσματικότητα εκ του αποτελέσματος...

Και ξέρω περίπτωση για φάρμακα, ανθρώπινα μεν, που ήταν μαιμούδες στο ebay....και το λάθος τους που τους πιάσαν ήταν ότι ο κωδικός της παρτίδας που έβαλαν ήταν με την νέα συσκευασία ενώ αυτοί είχαν την παλιά...

Απλά σου λέω έχε το νου σου....

Darkpaladin

Well-Known Member
8 Δεκεμβρίου 2009
2.272
60
Αττική
Καλά, το νου μου με το ebay το έχω ΣΥΝΕΧΕΙΑ. Μια φορά να φατναστείς είχα κάνει BID σε μια συλλογή απο comics (1000+ comics = 100$) και όταν την κέρδισα λαμβάνω ένα μύνημα που μου λέει ο τύπος ότι έριξε και καλά ένα ζάρι και έτυχε 5 και αυτό συμαίνει ότι δεν κερδίζω την συλλογή αλλά 2 comics στην τύχη. Αυτό δεν το έλεγε πουθενά στην δημοπρασία του μέχι που είδαμε ότι όντος το έλεγε αλλά με λευκό χρώμα γραμμάτων (έπρεπε να κάνεις Select All για να τα δείς) κάτι που θεωρήθηκε απο το Ebay & Paypal παράνομο και πήρα τα λευτά πίσω και το IP Address του έφαγε ΒΑΝ και το account του σβήστηκε.

Elli

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
3.885
193
50
Αθήνα
Για φάρμακα καθότι κολλητή φαρμακοποιού ξέρω και εγώ πως παίζεται πολύ μεγάλη απάτη στι net. Ερώτηση (άντε ακόμα μια όλο ρωτάω σημέρα) πως αγοράζετε? Πιστωτική η αντικαταβολή? Μόνο με αντικαταβολή έχω αγοράσει! Επειδή έχω βρεί κάποια πολύ καλά προϊόντα αλλά από site της Αμερικής....

harryf3

Well-Known Member
27 Απριλίου 2009
7.818
76
Ξάνθη
Ενας αλλος ξυπνιος πουλουσε ακριβα μικροπραγματα για 1 δολαριο και εβαζε μεταφορικα πανω απο 300. Το ελεγε καθαρα βεβαια γιατι ηταν τιμιος :D
Φυσικα τον στειλανε για μπανιο.

foibos

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2009
7.527
19
Εγώ αγοράζω με προπληρωμένη πιστωτική και paypal.....
Πολλοί δεν στέλνουν με αντικαταβολή!

Elli

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
3.885
193
50
Αθήνα
Καλή λύση αυτή αν είναι απάτη χάνεις λίγα,,,,, Τι να κάνω? είμαι η μειοψηφία που μισώ τις πιστωτικές.... και ναι δεν έχω ούτε θέλω!!!!

Darkpaladin

Well-Known Member
8 Δεκεμβρίου 2009
2.272
60
Αττική
Ενας αλλος ξυπνιος πουλουσε ακριβα μικροπραγματα για 1 δολαριο και εβαζε μεταφορικα πανω απο 300. Το ελεγε καθαρα βεβαια γιατι ηταν τιμιος :D
Φυσικα τον στειλανε για μπανιο.
Αυτό ξέρεις γιατί το κάνουνε? Γιατί θέλουν να γλυτώσουν τα Ebay Fees, γιατί όταν πουλάς κάτι στο Ebay ανάλογα με το πόσο θα πουλήθεί τόσα ποιο πολλά λευτά θα σου κρατηθούν απο το Ebay για την πώληση, ενώ έτσι δεν σου κρατάνε τίποτα γιατί είναι κατω απο 5 δολάρια η πώληση και τα έξοδα αποστολής δεν πιάνωνται στην πώληση (δεν θεωρούνται έσοδο). Εγώ όταν βλέπω κάτι που θέλω και ξέρω ότι είναι ακριβώ (100-150 δολάρια) και το πουλάει κάποιος 10-20 δολάρια τότε κοιτάω αμεσως τα έξοδα αποστολής και αμα δω τρελλά έξοδα τον δίνω στεγνά στο Ebay. χε χε χε χε

Darkness

Well-Known Member
8 Απριλίου 2010
792
4
Να την πατήσεις με ένα αξεσουάρ δεν είναι τραγικό, με την υγεία τους όμως δεν παίζεις. Τα πλαστά φάρμακα είναι επικίνδυνα.
Θα συμφωνήσω απόλυτα.
Πειράματα δε χωράνε σε αυτήν την περίπτωση.

Darkpaladin

Well-Known Member
8 Δεκεμβρίου 2009
2.272
60
Αττική
Καλά, δύσκολα όμως κάποιος πωλητής στο Ebay με άνω των 2000+ positive feedback να πουλάει ψευτικα πράγματα (εντάξει δεν λέω μπορεί κάποιος να σκυνοθετήσει 100-200 ψεύτικα feedback, αλλά όχι 2000+, για να μην πώ για αυτούς που έχουν άνω των 10.000+ positive feedback).

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.750
1.514
Illinois, USA
Αν όμως τα σταλτικά που είναι υποχρεωμένοι να τα δηλώσουν είναι υπερβολικά, τότε μπορείτε να τον καταγγείλετε στο Ebay και τον κανονίζουν. Το έχω κάνει για μια μαλακισμένη που πουλούσε κάτι για 1 δολλάριο και ζητούσε 10 για σταλτικά τη στιγμή που της στοίχιζε το πολύ 2 να το στείλει. Εννοείται ότι την κανονίσανε. Τα fees έχουν όντως αυξηθεί αλλά δεν είναι τρομερά. Η Amazon παίρνει ακόμα πιο πολλά σε fees και έχει στάνταρ σταλτικά που δεν μπορείς να τα αλλάξεις και σου ζητάει να πληρώσεις ως πωλητής και εγγύηση παραλαβής. Στην Amazon όμως οι τιμές είναι συγκεκριμένες και ανταγωνιστικές και βγάζεις περισσότερα έτσι κι αλλιώς, αντίθετα από το Ebay.

kopritis

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2008
7.809
23
Αθήνα, κεντρο.
Πάντως αν είναι να σας κοροϊδέψουν με ψεύτικα φάρμακα (που όμως φαίνονται αληθινά), το κάνουν και στο face to face..... ποιος σας λέει οτι το advantix που αγοράζετε απο το τάδε πετσοπ δεν είναι σικέ??

Εγώ είμαι πολύ υπέρ των online ψώνιων....

Darkness

Well-Known Member
8 Απριλίου 2010
792
4
Δεν έχεις και πολύ άδικο, Κοπρίτη.
Και ποιος μας λέει ότι δεν κάνουν εισαγωγές από Κίνα πχ (ψεύτικα φάρμακα).

Γι'αυτό θεωρώ πως αν κάποιος έχει δοκιμάσει κάτι για ένα διάστημα και δεν παρατήρησε παρενέργειες, θα έπρεπε να το μοιραστεί και μαζί μας :)

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.247
Μέλη
20.026
Νεότερο μέλος
Μάρα