Και εγώ που ψωνίζω τα πάντα on line με φαρμακευτικά προϊόντα προσέχω πάρα πολύ. Κυκλοφορούν πολλά πλαστάΠαιδιά εγώ φάρμακα από το internet δεν θα ψώνιζα ούτε να με πληρώναν κι από πάνω.....
Και εγώ που ψωνίζω τα πάντα on line με φαρμακευτικά προϊόντα προσέχω πάρα πολύ. Κυκλοφορούν πολλά πλαστάΠαιδιά εγώ φάρμακα από το internet δεν θα ψώνιζα ούτε να με πληρώναν κι από πάνω.....
ακριβως !!!Πιστεψτε με, μου έχουν τύχει 2 -3 περιπτώσεις όπου με κορόιδεψαν αλλά άδικα το κάνανε γιατί εγώ τα πήρα τα λευτά πίσω απο το Paypal και φάγανε αυτοί και διαγραφή απο το Ebay.
Αυτό ξέρεις γιατί το κάνουνε? Γιατί θέλουν να γλυτώσουν τα Ebay Fees, γιατί όταν πουλάς κάτι στο Ebay ανάλογα με το πόσο θα πουλήθεί τόσα ποιο πολλά λευτά θα σου κρατηθούν απο το Ebay για την πώληση, ενώ έτσι δεν σου κρατάνε τίποτα γιατί είναι κατω απο 5 δολάρια η πώληση και τα έξοδα αποστολής δεν πιάνωνται στην πώληση (δεν θεωρούνται έσοδο). Εγώ όταν βλέπω κάτι που θέλω και ξέρω ότι είναι ακριβώ (100-150 δολάρια) και το πουλάει κάποιος 10-20 δολάρια τότε κοιτάω αμεσως τα έξοδα αποστολής και αμα δω τρελλά έξοδα τον δίνω στεγνά στο Ebay. χε χε χε χεΕνας αλλος ξυπνιος πουλουσε ακριβα μικροπραγματα για 1 δολαριο και εβαζε μεταφορικα πανω απο 300. Το ελεγε καθαρα βεβαια γιατι ηταν τιμιος
Φυσικα τον στειλανε για μπανιο.
Θα συμφωνήσω απόλυτα.Να την πατήσεις με ένα αξεσουάρ δεν είναι τραγικό, με την υγεία τους όμως δεν παίζεις. Τα πλαστά φάρμακα είναι επικίνδυνα.