Και μετά σου λένε ψώνιζε ΜΟΝΟ απο την χώρα σου(τιμες σε πετσοπ)

Darkpaladin

Well-Known Member
8 Δεκεμβρίου 2009
2.272
60
Αττική
Μα είναι δυνατόν τέτοιο κλέψιμο? Πήγα πριν ένα μήνα να πάρω ένα Bayer Advantix για την Ζήβα και πλήρωσα για 1 μόνο μπουκαλάκι 10ευρώ (9,98 Ευρώ για την ακρίβια) και έψαξα πριν 2 βδομάδες στο νετ και βρήκα στην Ιταλία το ίδιο προιών μαζί με τα έξοδα αποστολής να μου έρχετε στα 4,72 Ευρώ και μετά σου λένε μην ψωνίζεις απο άλλες χώρες και βοήθα την χώρα σου. Να την ΜΠΙΠ ΜΠΙΠ :D:D την χώρα μου αν με κλεύει τόσο πολύ. Πήρα 2 κουτιά advantix (το κάθε κουτί με 4 μπουκαλάκια) και μου ήρθαν μαζί με έξοδα αποστολής 37,76 Ευρώ. Αν ξαναπάρω ποτέ τίποτα απο ελλάδα εμένα να με ΜΠΙΠ. :D:D

Berna

Well-Known Member
17 Ιουλίου 2009
9.769
4.045
40
Belgrade, RS
clockworkplum.wix.com
Εδώ κάνει 7 ευρώ περίπου. Και παίρνω εκεί που είναι πιο φτηνά.

Είσαι σίγουρος ότι αυτό που είδες στην Ιταλία είναι 25+? Γιατί τα μικρότερα είναι αρκετά πιο φτηνά.

nikos_x

Well-Known Member
31 Μαρτίου 2008
2.117
11
...
Και απο Αθηνα με επαρχια υπαρχει διαφορα.
Ετσι χανουν πελατες ομως...Πφφφ...:cool:

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.750
1.514
Illinois, USA
Ωχ, στην Αμερική οι τιμές των αντιπαρασιτικών κυμαίνονται αγρίως. Το φτηνότερο Frontline Plus το παίρνω από την Amazon, όπου συνήθως μου έρχεται περί τα 57 δολλάρια για έξι πιπέτες και αν έχω από πουθενά και κανά τσεκ δώρου το παίρνω 33! Αλλιώς αν το πάρω από την κτηνίατρο, πετ σοπ ή ακόμα και από άλλα ιντερνετικά με μπιπ μπιπ τελείως!!:p:D:D Το ίδιο γίνεται και με τις βιταμίνες του Μουφ για τη δυσπλασία.

kokoni

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
10.349
97
16
earth
το κουφό-
είμαι σε ένα μαγαζί για συσκευές (καμία σχέση με σκύλους αλλά δεν μπορώ και να πώ τί ακριβώς,ποτέ δεν ξέρεις,θα καταλάβετε γιατί)
και βλέπουμε με τον πωλητή τα διάφορα είδη κλπκλπ
και σε μιά φάση που έχω αποφασίσει του λέω "αυτό σε τί τιμή είναι?"
και ο τύπος κοιτάει γύρω σχεδόν συνωμοτικά και μου λέει
"φίλε,το ίδιο το βρίσκεις και μέσω ίντερνετ στα μισά λεφτά,μην αγοράσεις τίποτα απο εδώ,τίποτα ακούς!!!!!"

Απαιχτος-κορυφαίος-καταπληκτικός (σε καμία περίπτωση δεν θα ήθελα έστω και τυχαία να χάσει την δουλειά του...)

και μιλάμε για διαφορά 1500 ευρώ-όχι αστεία ποσά...

ο μαγαζάτορας βάραγε 100% κέρδος στο ψαχνό...

δεν ξέρω τι φταίει...τα ενοίκια-οι φόροι-τα ένσημα(που οι περισσότεροι δεν κολλάνε αλλά τεςπα...)
πάντως πολλά μαγαζιά έχω συλλάβει να επιδιώκουν το τέλος μου....αλλά μάλλον το δικό τους θα βρούν

Xotikouli

Well-Known Member
24 Δεκεμβρίου 2006
4.974
630
Athens
Όντως τεράστιες οι διαφορές στα on line καταστήματα του εξωτερικού αν το ψάξεις!
Αγόρασα πρόσφατα όλες τις αμπούλες που θα χρειαστώ μέχρι το φθινόπωρο, επίσης από Ιταλία (ίσως και από το ίδιο μαγαζί?) και μου βγήκανε συνολικά περίπου 100 ευρώ φθηνότερες από ότι αν τις έπαιρνα από εδώ ;)

Το σκέφτομαι εδώ και καιρό πάντως, μιας και είμαστε πολλοί τελικά αυτοί ψωνίζουμε on line μήπως να ανοίγαμε και ένα σχετικό topic με τα δοκιμασμένα ηλεκτρονικά καταστήματα που στέλνουν προϊόντα στην Ελλάδα?

TARA

Well-Known Member
30 Ιανουαρίου 2009
6.176
3.014
ΑΤΤΙΚΗ
Το σκέφτομαι εδώ και καιρό πάντως, μιας και είμαστε πολλοί τελικά αυτοί ψωνίζουμε on line μήπως να ανοίγαμε και ένα σχετικό topic με τα δοκιμασμένα ηλεκτρονικά καταστήματα που στέλνουν προϊόντα στην Ελλάδα?
και αργήσαμε...........άντε ξεκίνα!

Darkpaladin

Well-Known Member
8 Δεκεμβρίου 2009
2.272
60
Αττική
Ναι, οι αμπούλες Advantix που πήρα ήταν για 10-25κιλά σκυλί όπου εδώ μία αμπούλα την αγόρασα όπως σας είπα 9.98 Ευρώ και απο Ιταλία μου ήρθε σχεδόν στην μισή τιμή (H αμπούλα για 25+ κιλά εδώ κάνει γύρω στα 11-12 ευρώ αν θυμάμαι καλά). Δεν το συζητάω ότι δεν ξαναψωνίζω αμπούλες απο ελλάδα. Ότι μπορώ να αγοράσω απο εξωτερικό θα το κάνω. Αντε πια τους μπιπ-κερδοφόρους.

Darkness

Well-Known Member
8 Απριλίου 2010
792
4
Ναι παιδιά, καλό είναι να μοιραζόμαστε τις εμπειρίες μας.
Εγώ πχ είμαι λίγο (έως πολύ) επιφυλακτική όσον αφορά την αγορά φαρμάκων από καταστήματα στο διαδίκτυο, χωρίς να το έχει δοκιμάσει κάποιος πριν. Δε μιλώ φυσικά για ebay κλπ, διότι εκεί είναι σίγουρα μούφα το 99%..

foibos

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2009
7.527
19
Παιδιά εγώ φάρμακα από το internet δεν θα ψώνιζα ούτε να με πληρώναν κι από πάνω.....
Το τι μαιμούδες παίζουν....μόνο οι μπανάνες τους λείπουν.....Εϊναι τεραστια η βιομηχανία......

harryf3

Well-Known Member
27 Απριλίου 2009
7.818
76
Ξάνθη
Ο Ελληνας εμπορος θελει να γινει πλουσιος σε μια μερα. Πλεον ομως ξυπνησαμε κι εμεις.

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.750
1.514
Illinois, USA
Παιδιά εγώ φάρμακα από το internet δεν θα ψώνιζα ούτε να με πληρώναν κι από πάνω.....
Το τι μαιμούδες παίζουν....μόνο οι μπανάνες τους λείπουν.....Εϊναι τεραστια η βιομηχανία......
Σωστά, αλλά υπάρχουν και αξιόπιστες ιντερνετικές εταιρείες, τουλάχιστον για τις αμπούλες που παίρνω του Μουφ. Ως τώρα δεν έχει τύχει τίποτα περίεργο και τσιμπούρια δεν έχει πιάσει το Μουφ κι ας μένουμε στην εξοχή. Όσο για τα κουνούπια, σε μένα κάνουν πάντα επίθεση... :(

AlexisCh

Well-Known Member
14 Νοεμβρίου 2007
190
1
Θεσσαλονίκη
Παραθέτω όπως το έγραψα σε άλλο τόπικ.
εγω advantix παιρνω απο εδώ
http://cgi.ebay.co.uk/ADVANTIX-BAYE...Item&pt=Articoli_per_Cani&hash=item483a45d76e

Ειναι Ιταλός seller, βγαινει 27.5 ευρώ η τετράδα - advantix 25+
Δλδ βγαινει 6,9 ευρώ η αμπούλα.

Εγώ παιρνω εδω και έναν χρόνο απο το συγκεκριμενο δεν ειχα ποτε πρόβλημα.
Επισης θεωρω πως ειστε λίγο προκατηλειμένοι με το ebay.
To ebay στην ουσία είναι ο χώρος, ο οποιος δίνεται σε κάποιον για να πουλήσει.
Το ebay δεν πουλάει,

συνεπώς για το αν καποιο προιον είναι καλό ή όχι, εξαρτάται αποκλειστικά και μόνο απο τον πωλητή.
Καποιος όμως που πουλάει "μουφες", θα έχει και αρνητικό feedback. (στο χερι μας ειναι να βρούμε τον "καλό" seller.)

Συγκεκριμένα ο πωλητής που παρέθεσα εχει 100% Positive feedback σε 2190 πωλησεις.
Επισης καθε φορά κόβει και απόδειξη -ιταλική- ενώ μου είναι άχρηστη.
Ο καθένας κρίνει και κάνει τις επιλογές του απο εκεί και πέρα.

Last edited:

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.750
1.514
Illinois, USA
Μπορείς όμως να καταθέσεις παράπονο στο Ebay άμα σου πουλήσει ψεύτικο προϊόν και παίρνεις τα λεφτά σου πίσω. Θα μου πεις, το σημαντικό είναι να μην αρρωστήσει ο σκύλος, αλλά βέβαια έχεις τη δυνατότητα να βρεις έμπορο που έχει καλή φήμη και έχει πουλήσει πολλά.

fotis1960

Well-Known Member
4 Μαρτίου 2008
365
68
ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ-ΚΟΡΙΝΘΟΣ
Παιδια συνηθως το Ιντερνετ ειναι πιο φτηνο.
Ψαξιμο θελει,και προσοχη.
Ακομη και σε γνωστες αλυσιδες ηλεκτρικων,
υπαρχει μεγαλη διαφορα αναμεσα στην τιμη κατ/τος και Ιντερνετ.
πηρα προσφατα ψηγειο απο γνωστη αλυσιδα,
381 εβρο,και στο καταστημα ειχε 487.
Παντως φαρμακα,
οπως ειπε και ο Φοιβος δεν θα επερνα.

kopritis

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2008
7.809
23
Αθήνα, κεντρο.
Eγώ πάντως που είχα ψάξει online για φτηνές advantix, δεν είχα βρει κάτι.... μονο ψιλοδιαφορές είχα βρει.... Διονύση, ακριβη τη βρήκες εδώ.... εγώ για τη μεγάλη advantix πληρωνω κάτω απο 9 ευρώ.

Πάντως όποιος ξέρει καλό κατάστημα με τέτοιες διαφορές, να μας πει! Και να φυσικά να παίρνουμε πολλές μαζί, μπας και μας βγουν φτηνότερα. Οι εκτροφείς του φόρουμ ίσως μπορούν να βοηθήσουν, γιατι πάντα οι εκτροφικές τιμές είναι καλύτερες σε όλα.... :)

Darkness

Well-Known Member
8 Απριλίου 2010
792
4
Κι εγώ ψωνίζω πολύ συχνά από το ebay, με την τακτική που αναφέρει ο Αλέξης, συγκρίνοντας δηλαδή τα feedbacks κλπ
Απλά, για φάρμακα κολλάω λίγο.. Αν κάποιος το έχει δοκιμάσει, ασφαλώς και δε θα έχω τους ίδιους ενδοιασμούς, γι'αυτό όπως είπαν και οι προλαλήσαντες, μπορούμε να μοιραζόμαστε τις εμπειρίες μας.

E-va

Well-Known Member
2 Οκτωβρίου 2009
434
0
Αχαρνές
Πάντως όποιος ξέρει καλό κατάστημα με τέτοιες διαφορές, να μας πει! Και να φυσικά να παίρνουμε πολλές μαζί, μπας και μας βγουν φτηνότερα. ... :)
Συμφωνώ με Πηγή!

Και εγώ μέχρι τώρα από πετ σοπ αγόραζα αλλά ενδιαφέρομαι να παραγγέλνω στο εξής από το νετ.

Διονύση, για δώσε κανα λινκ!!!

Darkpaladin

Well-Known Member
8 Δεκεμβρίου 2009
2.272
60
Αττική
Πηγή, έχω αγοράσει Advantix (10-25kg) μία απο το Pet City & μία απο κτηνίατρο και οι 2 μου το πούλησαν πάνω κάτω 9-10 ευρώ, άρα τώρα που βρήκα να ψωνίζω στην μισή τιμή δεν ξαναψωνίζω απο ελλάδα με τίποτα.

Darkpaladin

Well-Known Member
8 Δεκεμβρίου 2009
2.272
60
Αττική
Ναι παιδιά, καλό είναι να μοιραζόμαστε τις εμπειρίες μας.
Εγώ πχ είμαι λίγο (έως πολύ) επιφυλακτική όσον αφορά την αγορά φαρμάκων από καταστήματα στο διαδίκτυο, χωρίς να το έχει δοκιμάσει κάποιος πριν. Δε μιλώ φυσικά για ebay κλπ, διότι εκεί είναι σίγουρα μούφα το 99%..
Απο το ebay ψωνίζω πολλά και διάφορα πράγματα χρόνια τώρα και δεν είναι τόσο χάλια. Ναι υπάρχουν οι διάφοροι που πάνε να σε κλέψουνε με διάφορους τρόπους όπως να πουλάνε πάμφθηνα κάτι και τα μεταφορικά να είναι τρελλά (γιατί προσπαθούν να αποφύγουν τις χρεώσεις του e-bay), ή πουλάνε κάτι και κάπου μέσα στο κείμενο τους με μικρά γράμματα αναγράφουν ότι στην πραγμάτικότητα δεν πουλιέτε αυτό το αντικείμενο αλλά κάτι άλλο (και έτσι κοροιδεύουν τον κόσμο) αλλά γενικός υπάρχουν 3 δικλίδες ασφαλείας πια. Μία το Ebay σου εξασφαλίζει να μην βγείς χαμένος, 2η το Paypal πάντα σου εξασφαλίζει τα χρήματα σου πίσω αν δεν έχει έρθει το αντικείμενο που αγόρασες και 3η η τράπεζα σου όπου σε ολες τις online αγορές σε καλύπτει διότι την στιγμή που αυτός που χρεώνει την κάρτα σου δεν έχει υπογραφή σου και δεν έχει και χαρτί αποστολής/παραλαβής αντικειμένου άνετα μπορείς να αμφισβητήσεις την αγορά και να πάρεις τα λευτά σου πίσω.

Πιστεψτε με, μου έχουν τύχει 2 -3 περιπτώσεις όπου με κορόιδεψαν αλλά άδικα το κάνανε γιατί εγώ τα πήρα τα λευτά πίσω απο το Paypal και φάγανε αυτοί και διαγραφή απο το Ebay.

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.247
Μέλη
20.026
Νεότερο μέλος
Μάρα