Ευχαριστώ πολύ και για την κοινοποίηση, αλλά και για την παρατήρηση. Όντως δεν το ανέφερα πριν και το διόρθωσα τώρα!Ωραιο το κειμενακι, κοινοποιουμε! Κανε ενα edit και γραψε επίσης που βρισκονται για διευκολυνση και δικη σου και των υποψηφιων, μου φανηκε οτι δε το ειδα...Αν κανω λαθος ακυρο!
Ξέρειςπόσες φορές την κοιτάζω και λέω... "βρε λες να πήρα άλλο σκυλί????" Είναι ένα φοβερά υπάκουο, καλόψυχο, γλυκό, ευαίσθητο και γεμάτο ευγνωμοσύνη πλασματάκι. ΜΕΓΑΛΗ λατρείαΛες και είναι άλλο σκυλί!!! Μπράβο!!
Για να καταλάβω στο μεταξύ υιοθέτησες και δυό γατούλες εκ των οποίων η μία τυφλή; Μπράβο!! Να τα χαίρεσαι όλα. Μπράβο και για τις υιοθεσίες που κατάφερες! Να μας λες τ α νέα σας πιο συχνά
Πριν ένα χρόνο περίπου βρήκαμε ένα μωρό γατάκι με πρόβλημα στα μάτια, δυστυχώς αφαιρέθηκαν, ευτυχώς βρήκε πολύ καλό σπίτι αν και τους έπεσε μια φορά από την βεράντα..Θέλει προσοχή πέφτουν από μπαλκόνια. Κατά τα άλλα είναι σαν να βλέπει.Η μια η γατούλα μας είναι τυφλή ναι! Την άλλη την είχα μαζέψει απ το δρόμο πριν τη Lie! Αλλά έχουμε κι άλλα ζωάκια (γατάκια και σκυλάκια) που φροντίζουμε εκτός του σπιτιού Ναι ναι, θα τα λέμε πιο συχνά τώρα που μπήκαν κάπως τα πράγματα σε μια σειρά
Δεν έχουν ΚΑΜΙΑ απολύτως διαφορά απ' αυτά που βλέπουν. Το μόνο ίσως που κάνει η μικρή μας διαφορετικό είναι οτι έχει σχεδόν συνέχεια τα νύχια έξω, ειδικά όταν ανεβαίνει κάπου ή όταν περπατάει οπουδήποτε αλλού εκτός του πατώματος). Έχω περισσότερες γρατσουνιές σε 3 μήνες απ' ότι είχα τα τελευταία 20κάτι χρόνια που έχω γατούλεςΠριν ένα χρόνο περίπου βρήκαμε ένα μωρό γατάκι με πρόβλημα στα μάτια, δυστυχώς αφαιρέθηκαν, ευτυχώς βρήκε πολύ καλό σπίτι αν και τους έπεσε μια φορά από την βεράντα..Θέλει προσοχή πέφτουν από μπαλκόνια. Κατά τα άλλα είναι σαν να βλέπει.
Όχι δεν έχει να κάνει με το οτι θέλει πιπί της! Γιατί της ανοίγω πόρτα να βγεί στην αυλή να κάνει τσίσα της, αλλά δεν πάει. Γυρίζει στο κρεβατάκι της και ξαναβολεύεται!Μπας κ θελει τσισα αλλα σε βλεπει που εισαι στον υπνο κ απλα κανει υπομονη?
Το κλαψουρισμα στον υπνο δε μου κανει καμια εντύπωση,η Ήρα απο μωρό πιπιλαει,γαυγιζει,γρυλιζει,κλαψουριζει,χτυπιεται,της τρεχουν σαλια κ προσπαθεί να τα μαζεψει κοκ
Αυτό υπέθεσα κι εγώ, αλλά είπα να ρωτήσω τους πιο έμπειρους... μπας και είναι τίποτα άλλο που πρέπει να προσέξω και δεν το έχω αντιληφθεί!Αν την είχαν εγκαταλείψει, έχει πάντα το φόβο μήπως ξανασυμβεί. Ουσιαστικά ζητά επιβεβαίωση ότι όλα πάνε καλά.
Καλά μη φανταστείς ότι έχω καμιά τρελή εμπειρία. 5 μήνες έσω σκύλο με την έννοια του ιδιοκτήτη. Απλά θυμήθηκα ένα βιντεάκι στο youtube που ένας γλύκας που υιοθετήθηκε αφού είχε εγκαταλειφθεί, τα βράδια ήταν ανήσυχος και τρομαγμένος. Τελικά όπως έμαθαν οι ιδιοκτήτες του, ο προηγούμενος τον πήρε μέσα στη νύχτα και τον παράτησε. Σταμάτησε μόνο όταν τον πήραν στο δωμάτιο να κοιμάται μαζί τους ή στο πάτωμα δίπλα τους. Αν το βρω θα βάλω το λινκ.Αυτό υπέθεσα κι εγώ, αλλά είπα να ρωτήσω τους πιο έμπειρους... μπας και είναι τίποτα άλλο που πρέπει να προσέξω και δεν το έχω αντιληφθεί!
Καλά μη φανταστείς ότι έχω καμιά τρελή εμπειρία. 5 μήνες έσω σκύλο με την έννοια του ιδιοκτήτη. Απλά θυμήθηκα ένα βιντεάκι στο youtube που ένας γλύκας που υιοθετήθηκε αφού είχε εγκαταλειφθεί, τα βράδια ήταν ανήσυχος και τρομαγμένος. Τελικά όπως έμαθαν οι ιδιοκτήτες του, ο προηγούμενος τον πήρε μέσα στη νύχτα και τον παράτησε. Σταμάτησε μόνο όταν τον πήραν στο δωμάτιο να κοιμάται μαζί τους ή στο πάτωμα δίπλα τους. Αν το βρω θα βάλω το λινκ.