Καιρός για παρουσίαση !!

Sirkos

Well-Known Member
1 Αυγούστου 2012
2.329
668
Νεα σμυρνη
Ωωωωωω να σου ζήσει, με το καλό να τον δεχτείς! Θα πας να τον δεις μέχρι να μεγαλώσει? Αν ναι, βάλε καμιά φωτό!
Οχι γμτ δεν ειναι ευκολα τα ταξιδια γαλλια , ουτε οικονομικα , αλλιως θα ειχα παει ηδη χαχαχαχα

Estranged

Well-Known Member
10 Ιουλίου 2012
5.753
7.278
ααα δε θυμόμουν ότι είναι γάλλος ο ελβετο-καναδός σου, σόρρυ! Έλααα μωρέ έχουν μπει κάτι πτήσεις καλοκαιρινής σεζόν μούρλια, ξανασκέψου το :p

KICKASS

Well-Known Member
16 Απριλίου 2012
1.396
2
ΠΑΤΡΑ
Ωραίος φίλε,νόμιζα πώς είχες είδη τον σκύλο αλλά το ίδιο κάνει πλέον.Ετοιμάσου για το άσπρο λυκάκι σου λοιπόν και μην μας ξεχάσεις θέλουμε φωτογραφίες.

ilektra_ilie

Well-Known Member
31 Ιανουαρίου 2012
1.834
61
Hollywood
pawpix.wix.com
Αντε βρε sirko μου επιτελους γεννηθηκε το μικρο σου. Ειχα βαρεθει να σε βλεπω μπακουρι :p
Ελα λιγο ακομα εμεινεεεεεεεεεεεεεε :D

Orilis

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2011
7.881
6.979
Πάτρα
Ε, δε στο είπε ποντικό, χάμστερ στο είπε! Μην αρπάζεσαι! Βρε, δεν το βλέπω άσπρο, μπεζουλί το βλέπω, είσαι σίγουρος ότι είναι η... σωστή γέννα? *lingua*

ilektra_ilie

Well-Known Member
31 Ιανουαρίου 2012
1.834
61
Hollywood
pawpix.wix.com
Καλε με τα αυτακια κεραιες γεννιουντε??? :p Απιστευτα ομορφοοοοοοοοο *agapoylas**agapoylas**agapoylas**agapoylas**agapoylas**agapoylas**agapoylas**agapoylas**agapoylas*

Sirkos

Well-Known Member
1 Αυγούστου 2012
2.329
668
Νεα σμυρνη
Ε, δε στο είπε ποντικό, χάμστερ στο είπε! Μην αρπάζεσαι! Βρε, δεν το βλέπω άσπρο, μπεζουλί το βλέπω, είσαι σίγουρος ότι είναι η... σωστή γέννα? *lingua*
!!!!!!!!! ασπρο ειναι και ι κουβερτα κοκκινη !!!! τυχαιο?? δεν νομιζω!!!

Sirkos

Well-Known Member
1 Αυγούστου 2012
2.329
668
Νεα σμυρνη
Καλε με τα αυτακια κεραιες γεννιουντε??? :p Απιστευτα ομορφοοοοοοοοο *agapoylas**agapoylas**agapoylas**agapoylas**agapoylas**agapoylas**agapoylas*
αστα να πανε !!! το χαζευα 10 λεπτα χαχα !!
οπως και να εχει μου εστειλε φωτο ενος αρσενικου μπορει να μην ειναι ο δικος μου αυτος αλλα αδερφακι του , αλλα και παλι σε αυτη την κατασταση ειναι ολα ιδια :cool: