Όχι ακριβώς...αλλά είναι τελείως ανυπόστατο.
Αλλά είναι θέμα άλλου νήματος.
Όχι ακριβώς...αλλά είναι τελείως ανυπόστατο.
Έχει γίνει έρευνα επί τούτου?Μη αποδεδειγμένη θεωρία χωρίς επιστημονική βάση πέραν παρατηρούμενων δειγμάτων από τυχαίες μικρές όμως δειγματοληψίες. Αντίστοιχη με άλλες που αφορούν συγκεκριμένους πληθυσμούς για δεδομένες ασθένειες ή εκφυλισμούς. Οι λεγόμενες αυταπόδεικτες πρότυπες θεωρίες που όμως δεν έχουν αποδειχτεί.
ααα, οκ. Τωρα μαλιστα!ΒBS berger blanc suisse ετσι τον εχω συναντησει στα περισσοτερα σιτε λαθος μου το ελβετικος ποιμενικος εννουσα bbs
Δεν νομιζω οτι ειναι τοσο ανυποστατο απλα σκεψου σε μια κλειστη φυλη ειτε ανθρωποι ειτε ζωα οταν δεν υπαρχει εισασωγη νεου γενετικου υλικου υπαρχει πιθανοτητα να εμφανιζονται οι ιδιες αρρωστιες και μιλαμε παντα πιθανοτητα. Αλλωστε αυτο το προβλημα ειχαν οι βασιλικες οικογενειες της ευρωπης και βγαινανε πολλα γκαου πιου το ιδιο προβλημα εχουν και πολλοι φιλοζωοι και ερευνητες με αρκετα ειδη ζωων που εχουν μεινει 50 και 100 ατομα του ειδους απλα δεν μπορουν να ανακυκλωσουν γεννετικο υλικο οποτε η διασωση του ειδους γινεται προβληματικη αλλα οπως ειπε ο vrmode einai off topicΜη αποδεδειγμένη θεωρία χωρίς επιστημονική βάση πέραν παρατηρούμενων δειγμάτων από τυχαίες μικρές όμως δειγματοληψίες. Αντίστοιχη με άλλες που αφορούν συγκεκριμένους πληθυσμούς για δεδομένες ασθένειες ή εκφυλισμούς. Οι λεγόμενες αυταπόδεικτες πρότυπες θεωρίες που όμως δεν έχουν αποδειχτεί.
Τι εννοείς ως ''γκάου'' και ποια είναι αυτά τα μέλη των βασιλικών οικογενειών;Αλλωστε αυτο το προβλημα ειχαν οι βασιλικες οικογενειες της ευρωπης και βγαινανε πολλα γκαου
Γιατί θα πρέπει να ασχοληθεί ο συγκεκριμένος με όλες τις φυλές σκύλων, που ταιριάζουν στον τρόπο ζωής του? Στον τρόπο ζωής του καθενός από μας αντιστοιχούν πολλοί περισσότεροι εκπρόσωποι από αυτόν που έχει επιλέξει, αν λάβουμε υπόψη μας ότι υπάρχουν πάνω από 400 αναγνωρισμένες φυλές σκύλων.Ας ασχοληθεί εις βάθος με τη ράτσα που τον ενδιαφέρει .Υπάρχουν κι άλλες φυλές που είτε σ' αρέσουν είτε όχι οπτικά ταιριάζουν σ' αυτό που ψάχνεις.
Το εχω κοιταξει ηδη υπαρχει ευχαριστω veronica και συνεχιζω και το ψαχνωΑν θέλεις να ελέγξεις το pedigree τους υπάρχει δυνατότητα μέσω της enci εδώ.
Δεν ήμουν μάλλον σαφής. Όχι δεν έχει γίνει έρευνα. Έχουν γίνει τυχαίες δειγματοληψίες στο παρελθόν κυρίως σε ΗΠΑ, Βουλγαρία και νομίζω Γαλλία, (ή Ιταλία). Η βάση βρίσκεται στη θεωρία των εξωφυλετικών διασταυρώσεων αλλά χωρίς να έχει αποδειχτεί η σχέση με την ανακατανομή πρωτευόντων-δευτερευόντων χαρακτηριστικών και τον εκφυλισμό.Έχει γίνει έρευνα επί τούτου?
Θα με ενδιέφερε πολύ να τη δω διότι άλλα πράγματα βλέπω εγώ και εδώ μέσα και στα κτηνιατρεία...