Καινούργιο dogo argentino στην παρέα!

Xotikouli

Well-Known Member
24 Δεκεμβρίου 2006
4.974
630
Athens
την υπεγραψες την καταδικη στο ειπα :D επαληθευτικα.
δεν ξερεις ποιος βρισκεται πισω απο 1 pc φιλε.πρεπει να το πιανεις απο την αρχη το υφος ενος ανθρωπου και να μην σπαταλας χρονο σε πραγματα που σε χαλανε.
σταματα και βγαλε οτι θετικο μπορεις απο αυτο το φορουμ και σταματα να ασχολεισαι με τα αρνητικα.
τα σκυλια μας ειναι για να μας δινουν χαρα και να τους δινουμε,μην χαλιεσαι με θεματα μου αφορουν τα σκυλια.
τωρα αν στην σπαει μια,που δεν την ξερεις κιολας?τι ασχολεισαι?

σε γενικες γραμμες μην ασχολεισαι αν σε χαλαει.

Και σε περίπτωση που δεν τον κατάλαβες Βασίλη, ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ! Είναι γνωστό και εξακριβωμένο άλλωστε, ότι έτσι φτιάχνουν τα πάντα γύρω μας, αυτοβούλως, χωρίς να ασχολείται κανένας... :rolleyes:

[video=youtube;U6vLAa-kylM]http://www.youtube.com/watch?v=U6vLAa-kylM[/video]

tasos malinoua

Well-Known Member
21 Οκτωβρίου 2012
3.822
8.565
εγω θα σου απλα να σου ζησει και να την χαιρεσαι οπως γουσταρεις και οπως την αγαπας....για ολα τα αλλα δεν υπαρχει λογος να συνεχιζετε τον (πολεμο)

Rotondo

Well-Known Member
24 Ιανουαρίου 2013
64
3
ρε παιδια οχι ειναι καλυτερο να διαλατε την ψυχολογια ενος ατομου :p
θα μπορουσε να ενημερωθει το παιδι με πιο κοσμιο τροπο.
εφαγε κατευθειαν χωσιμο και προσπαθησα να τον ηρεμισω για να καταλαβει αυτο που λες εσυ.hakuna matata.
συμφωνω 100% με τον τασο απο πανω.

θα στο προτεινα και σε σενα αυτο αν θες την γνωμη μου,με ατομα που σου χαλανε την ψυχολογια δεν υπαρχει λογος να τρελενεσαι.το μονο που κανεις ειναι να χαλιεσαι.χαρη θα τους κανεις.

χοτικουλι παλι πας να δημιουργησεις νεο θεμα με το ειρωνικο σου ποστ :p (φυσικα θα πεις απο που προκυπτει αυτο) ενω εγω μπηκα να ηρεμισω το παιδι,αλλα δυστηχως σε μενα δεν πιανει.προτιμω την ωρα του τσακωμου να παω βολτα την μικρη ειναι πιο εποικοδομητικο.
δεν εχω θεμα φυσικα μαζι σου ετσι?κουβεντα κανουμε,απλα θα ηταν καλυτερα να την κανουμε για την αγαπημενη μας συνηθεια και οχι για να τσακωνομαστε-προκαλουμε μεταξυ μας.

να χαλιεσαι,να ασχολεισαι,να σπαταλας τον χρονο σου με πραγματα που σου χαλανε την διαθεση σου στον ελευθερο χρονο και ολα θα πανε μπροστα.θα ακολουθησω την συμβουλη σου λοιπον !

Last edited:

jac

Well-Known Member
13 Σεπτεμβρίου 2011
800
2
Italia
με κάτι τέτοια που διαβάζω χαίρομαι που κάνουμε εξαγωγή μερικούς μερικούς στο εξωτερικό μπας και φτιάξουμε το κράτος μας και χαλάσουν τα δικά τους.

Δεν καταλαβαίνω το νόημα του να μπαίνεις σε ένα κυνοφιλικό φόρουμ που οι περισσότεροι έχουν ΚΑΙ ημιαιμα σκυλιά και να να νομίζουν οτι έχουμε συμφέρον να μιλάμε για τον σωστό τρόπο του να αποκτάμε σκύλο.

Βαρέθηκα να βλέπω κάτι σαν κανις, κάτι σαν γερμανικούς ποιμενικούς και γενικά κάτι σαν σκύλους ράτσας....
αρκετά ημιαιμα υπάρχουν που δεν έχουν σπίτι γιατι κάποιοι ήθελαν να δει χαρά στα σκέλια της η σκυλίτσα τους.