Καινούργιο dogo argentino στην παρέα!

basilis loutsiakos

Active Member
27 Μαρτίου 2013
26
0
84
Ενδεικτική τιμή τι εννοείς; πόσο πλήρωσες για να την αποκτήσεις; δεν νιώθεις λίγο άβολα να βάζεις την κορη σου να γεννήσει και να πουλάς τα παιδάκια της για να βγάλεις χρήματα; ψιλο νταβατζη θυμίζει αυτό και οχι κυνοφιλο μπαμπα...

Powered by Nexus 4
400ευρο πληρωσα για την κορη !κ μαζι με ολα τα εςξοδα τησ εχο φταση τα 2χιλιαρικα μεχρι στηγμησ!!κ θα δοσο κ αλλα τοσα επειδη γουσταρο!ενδικτικη τιμη τησ τα ταξεισ τον 100 ευρο εννοω κ οχι φιλε μ δεν θα νιοσο ασχημα ξερεισ γιατη γιατη ο αλλοσ που θα ερθει να δοση χρηματα για να παρει ενα εγγονι μ θα ξερο οτι το θελει το σκυλη!!σε παρακαλο μην προχορασ σε χαρακτηρισμουσ!περιμενο συγνωμη απο εσενα!!

Thodoras

Well-Known Member
15 Αυγούστου 2012
662
303
Πάτρα
Βασιλη συγνώμη αν παρεξηθηκες αλλα εγω έτσι το βλέπω. Είναι εκμετάλλευση ενός ζώου για προσωπικό όφελος. Τα 100€ βέβαια δεν είναι τίποτα σαν το κόστος μια σωστής γέννας αλλά παρόλα αυτά είναι ενα πόσο. Εδω μπλούζα παίρνουμε με 100€ και την πεταμε. Σκυλί θα κρατήσει ο αλλος που θέλει 400€ έξοδα το χρόνο;

Powered by Nexus 4

GRDANE

Well-Known Member
7 Σεπτεμβρίου 2007
6.864
5.114
patra
grdane.blogspot.com
με συγχωρεις δεν θελω να φανω αδιακριτος αλλα απο τα 400 στα 2000
ειναι 1600 ευρω σε 8 μηνες περιπου...
θελεις να με βοηθησεις εξηγωντας μου πως τα καταφερες να χαλασεις τοσα?
να χαιρεσαι την κορακλα σου για αλλα 15 χρονια!

basilis loutsiakos

Active Member
27 Μαρτίου 2013
26
0
84
Βασιλη συγνώμη αν παρεξηθηκες αλλα εγω έτσι το βλέπω. Είναι εκμετάλλευση ενός ζώου για προσωπικό όφελος. Τα 100€ βέβαια δεν είναι τίποτα σαν το κόστος μια σωστής γέννας αλλά παρόλα αυτά είναι ενα πόσο. Εδω μπλούζα παίρνουμε με 100€ και την πεταμε. Σκυλί θα κρατήσει ο αλλος που θέλει 400€ έξοδα το χρόνο;

Powered by Nexus 4
φτου ρε ........ μ απντησα κ εκανα ....... εχασα το μυν!επανερχομαι θωδορα!

Last edited by a moderator:

lawrence-gr

Well-Known Member
2 Σεπτεμβρίου 2008
6.535
789
Ξεσσαλονικη!!!
ε κανα κοκκαλο,κανα καλο φορεματακι ,αρωματακια lingerie εσωρουχακια...ε να μην φτιαξει κ το δωματιο με καταλληλο φωτισμο?ξερεις ποσο εχει μια λαμπα οικονομιας κυριε???

basilis loutsiakos

Active Member
27 Μαρτίου 2013
26
0
84
με συγχωρεις δεν θελω να φανω αδιακριτος αλλα απο τα 400 στα 2000
ειναι 1600 ευρω σε 8 μηνες περιπου...
θελεις να με βοηθησεις εξηγωντας μου πως τα καταφερες να χαλασεις τοσα?
να χαιρεσαι την κορακλα σου για αλλα 15 χρονια!
φυσικα σε τροφεσ λαδια σολομου κρεβατια σαμπουαν παιχνιδια φαρμακα εξετασεισ γιατρουσ σπιτι κ εκπαιδευση!ευχαριστο πολλη!α

dipar

Active Member
5 Φεβρουαρίου 2013
32
7
προσπερναω οοοολα τα αλλα ωραια της κουβεντας σας!ειλικρινα τωρα πιστευεις οτι αν καποιος σου δωσει 100ευρω για το κουταβι,δε θα το βαρεθει-αφησει στο δρομο???εχεις την παραμικρη ιδεα για ποσα ρατσατα αδεσποτα μιλαμε πλεον?

basilis loutsiakos

Active Member
27 Μαρτίου 2013
26
0
84

Powered by Nexus 4
δεν παρεξηθηκα αλλα δεν μπορει ο καθενασ να λεει το μακρυ κ το κοντο τ!οποσ το βλεπεισ εσυ εγο το βλεπο αλλιοσ κανεισ δεν μπορει να πει οτι εχοθμε αδικο κ η δυο!
Εδω μπλούζα παίρνουμε με 100€ και την πεταμε. Σκυλί θα κρατήσει ο αλλος που θέλει 400€ έξοδα το χρόνο;
εε τοτε να του το χαρεισο να μην εχει να φαει να πεθανει τησ πεινασ το σκυλη!!πιο ειναι πιο σοστο ?

Hlianna

Well-Known Member
19 Δεκεμβρίου 2009
1.567
647
basilis loutsiakos το σκυλι μου ειναι rottweiler που το παρατησαν επειδη αρρωστησε.
Να τους το χαρισαν για τη ψυχη της μανας τους αποκλειεται αρα μην εισαι τοσο σιγουρος οτι ο,τι πληρωνεις το εκτιμας.

lawrence-gr

Well-Known Member
2 Σεπτεμβρίου 2008
6.535
789
Ξεσσαλονικη!!!
ισα ισα,οταν δινουν μονο 100 ευρω....σου λεει στην πρωτη αρρωστια,η θεραπια εχει 200,ΤΙ??????100 το πηρα,200 να δωσω?για να δω,που να το αφησω....?βουνο η θαλασσα να παρει κ χρωμα?

basilis loutsiakos

Active Member
27 Μαρτίου 2013
26
0
84
προσπερναω οοοολα τα αλλα ωραια της κουβεντας σας!ειλικρινα τωρα πιστευεις οτι αν καποιος σου δωσει 100ευρω για το κουταβι,δε θα το βαρεθει-αφησει στο δρομο???εχεις την παραμικρη ιδεα για ποσα ρατσατα αδεσποτα μιλαμε πλεον?
μενο σε μια περιοχη που το ξερο πολλη καλλα!οχι δεν το πειστευο οποσ δεν πειστευο το αμα το χαρισο παλλη δεν θα το βαρεθει κ δεν θα το κακομεταχιρηζετε!

basilis loutsiakos

Active Member
27 Μαρτίου 2013
26
0
84
καλα πατε την συζητηση μια απο εδο μια απο εκει κ ο καθενασ πιανεται απο καπου κ ολα αυτα ξεκινησανε απο τι χρωμα ειναι τα ματια τησ κορησ μ!!πρεπει να κοιταξετε λοιγο αυτο παιδια!εγω μια ναρτηση εκανα για να σασ πο ενα για! αλλα μαλλον ο καινοθργιοσ την πληρωνη κιολασ!ευχαριστο πολλη για καλα σασ λογια ολονον αλλα οποσ ειρθα μαλλον θα φυγω!!κ θα πο κιολασ κ τα χειροτερα λογια για το φορυμ σασ οσο κραταει στο χερι μ!να χαιρεστε τα κατοικιδια σασ κ με να καλυτερο αυριο για ολου μασ!!

lawrence-gr

Well-Known Member
2 Σεπτεμβρίου 2008
6.535
789
Ξεσσαλονικη!!!
εγω θα ελεγα να κατσεις κ να ριξεις μια ματια,λιγο διαφορετικη απο αυτην που εμαθες μεχρι τωρα....κατι θα μαθεις σιγουρα.

Hlianna

Well-Known Member
19 Δεκεμβρίου 2009
1.567
647
lawrence αν αρρωστησει ενα ζωο απο.καλαζαρ πχ οχι μονο 200 θα δωσει αλλα πολυ περισσοτερα, οποτε φυσικα και θα το ξεφορτωθει χωρις 2η σκεψη!!

και ξαναλεω! το σκυλι μου rottweiler παρατημενο επειδη αρρωστησε, συνεχιζεις ακομα να λες οτι αν το πληρωσεις δεν το παρατας? εχεις ιδεα ποσα σκυλια ρατσας ειναι στον δρομο? εκτος κι αν θες να μου πεις οτι ολα τα χαρισαν και κανενα δεν ειναι αγορασμενο!!!

υπαρχει εδω στο φορουμ θεμα με ζωα ρατσας παρατημενα ας το βαλει καποιος γιατι ειμαι απο κινητο να πειστει!

basilis loutsiakos

Active Member
27 Μαρτίου 2013
26
0
84
εγω θα ελεγα να κατσεις κ να ριξεις μια ματια,λιγο διαφορετικη απο αυτην που εμαθες μεχρι τωρα....κατι θα μαθεις σιγουρα.
μα ρε παιδη μ ειναι δυνατον??ενα καλησπερα ειπαμε κ μ την πεσανε ολοι!!στην τελικη δεν με ξερουνε κ δεν τουσ ξερω!κ μ πειγανε την συζητηση στο αν γαμοιθει η φεδρα κ ποσο την αγαπαο!!κ που το ξερουνε αυτοι?η φαιδρα ειναι 10 μηνων τον αλλον μηνα φευγο για γερμανια με την κορη μ φυσικα με ρωτησε κανεισ γιατη?
με πιασανε απο το λαιμο κ τουσ κατουρησε η φεδρα τον τοιχο του σπιτιου τουσ!!ειναι πραματα?

Sirkos

Well-Known Member
1 Αυγούστου 2012
2.329
668
Νεα σμυρνη
βρε βασιλη , χωρις να σου κανω επιθεση ουτε για να στην πω , ξερεις τι ειναι το προτυπο κατα την FCI? και κυριως γιατι υπαρχει? εχεις διαβασει αυτα εδω τα λινκς?
http://www.dogforum.gr/v3/εκτροφή.αναπαραγωγή.επιλογή-15/εμπειρίες.από.pet.shops.bybs-4953/

http://www.dogforum.gr/v3/εκτροφή.αναπαραγωγή.επιλογή-15/αγαπητέ.εκτροφέα.της.πίσω.αυλής-13271/
http://www.dogforum.gr/v3/εκτροφή.αναπαραγωγή.επιλογή-15/γιατι.δεν.ζευγαρώνουμε.τα.σκυλιά-273/

κανεις υποψην δεν θελει να στην πει , αλλα εδω στο φορουμ προσπαθουν τα παλαιοτερα μελη να περασουν καποια μηνυματα στα οποια οπως βλεπω εχεις εντελως αλλη αποψη

Last edited:

basilis loutsiakos

Active Member
27 Μαρτίου 2013
26
0
84
lawrence αν αρρωστησει ενα ζωο απο.καλαζαρ πχ οχι μονο 200 θα δωσει αλλα πολυ περισσοτερα, οποτε φυσικα και θα το ξεφορτωθει χωρις 2η σκεψη!!

και ξαναλεω! το σκυλι μου rottweiler παρατημενο επειδη αρρωστησε, συνεχιζεις ακομα να λες οτι αν το πληρωσεις δεν το παρατας? εχεις ιδεα ποσα σκυλια ρατσας ειναι στον δρομο? εκτος κι αν θες να μου πεις οτι ολα τα χαρισαν και κανενα δεν ειναι αγορασμενο!!!

υπαρχει εδω στο φορουμ θεμα με ζωα ρατσας παρατημενα ας το βαλει καποιος γιατι ειμαι απο κινητο να πειστει!
κ θελεισ τωρα εσυ να μ πεισ οτι ολα τα σκυλια ειναι αγορασμενα που ειναι εξω?
κοιτα να δεισ δεν με ενδιαφερει κιολασσσσσ!εγο πληρςσα το σκυλη μ το αγαπαο με αγαπαει προσπαθο να του παρεχο τα παντα!αλλα σαυτο το κολοκρατοσ που ζουμε ειναι ανοικανο να κανει κ τα πιο υποτιποδεσ πραγματα!εγο δεν μπορο να λυσο αυτο το προβλημα! για ενα παραμα ειμαι συγουροσ οτι μεχρι να πεθανο θα εχο ενα σκυλο διπλα μ! ευχαριστο πολλη γειασ