Είδα το θρεντ να ανάβει, μη με τρομάζετε έτσι τρομάρα σας!
Βρε λες να είμαι και να μην το ξέρω;@Michalis-Maya είσαι η Zozethecat;;; χαχα - Άσχετο αλλά παίζει την αδερφή του Astra να την έχει ένα άλλο μέλος του forum; Πέρυσι θυμάμαι που την περίμενε πως και πως και έμοιαζε με τα κουταβάκια της σελίδας.
μμμ δεν την έχει! Την προλαβε και τη χτύπησε ο έρωτας για μια τραγουδιάρα Νεφέλη!Τα σημερινά "trolls" των copy/paste και έτσι... απογοήτευση. -lol-
@Michalis-Maya είσαι η Zozethecat;;; χαχα - Άσχετο αλλά παίζει την αδερφή του Astra να την έχει ένα άλλο μέλος του forum; Πέρυσι θυμάμαι που την περίμενε πως και πως και έμοιαζε με τα κουταβάκια της σελίδας.
Καλά, επρεπε να τρολλάρει με τον Αρίωνα.... τον αγαπημένο μου, να την δείτε κρεμασμένη από τσιγκέλιΤρόλαρε και αλλού το κορίτσι
http://mycat.e-steki.gr/showthread.php?t=153056
Η Lavernne θα την έπαιρνε!! Τότε δεν την "ήξερα" και πήγα και βρήκα το θέμα από τα μηνύματα μου.Βρε λες να είμαι και να μην το ξέρω;
Ξέρω τα παιδιά που έχουν τη αδερφή του μικρού, αλλά δεν ξέρω αν έγραφαν στο forum.
Παρεμπιπτόντως, αν εξαιρέσεις το φύλο και το ότι ο Astra είναι bi-eyed, τα δύο σκυλιά είναι ολόιδια.
Για το δικό μου παιδί, τίποτα;Καλά, επρεπε να τρολλάρει με τον Αρίωνα.... τον αγαπημένο μου, να την δείτε κρεμασμένη από τσιγκέλι