Καινούργιες!

Μαρια&Ηρα

Well-Known Member
15 Αυγούστου 2013
2.513
3.753
39
Καλα αυτο ειναι προφανες :p

Απλα εμεινα αρχικα...τι στα διαλα λεω και Siberian husky και Αστραλον (Άστρα) και δύο διαφορετικά ματιά...twilight zone :ROFLMAO:

Aslan

Well-Known Member
12 Μαϊου 2014
1.024
1.882
Αθήνα, Φλύα
Τα σημερινά "trolls" των copy/paste και έτσι... απογοήτευση. -lol-
@Michalis-Maya είσαι η Zozethecat;;; χαχα - Άσχετο αλλά παίζει την αδερφή του Astra να την έχει ένα άλλο μέλος του forum; Πέρυσι θυμάμαι που την περίμενε πως και πως και έμοιαζε με τα κουταβάκια της σελίδας.

• Like
Reactions: Lavernne

Michalis-Maya

Well-Known Member
16 Μαρτίου 2013
940
1.709
48
Νίκαια
@Michalis-Maya είσαι η Zozethecat;;; χαχα - Άσχετο αλλά παίζει την αδερφή του Astra να την έχει ένα άλλο μέλος του forum; Πέρυσι θυμάμαι που την περίμενε πως και πως και έμοιαζε με τα κουταβάκια της σελίδας.
Βρε λες να είμαι και να μην το ξέρω; :p
Ξέρω τα παιδιά που έχουν τη αδερφή του μικρού, αλλά δεν ξέρω αν έγραφαν στο forum.
Παρεμπιπτόντως, αν εξαιρέσεις το φύλο και το ότι ο Astra είναι bi-eyed, τα δύο σκυλιά είναι ολόιδια.

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
Τα σημερινά "trolls" των copy/paste και έτσι... απογοήτευση. -lol-
μμμ δεν την έχει! Την προλαβε και τη χτύπησε ο έρωτας για μια τραγουδιάρα Νεφέλη!

• Like
Reactions: Lavernne and Aslan

Aslan

Well-Known Member
12 Μαϊου 2014
1.024
1.882
Αθήνα, Φλύα
Βρε λες να είμαι και να μην το ξέρω; :p
Ξέρω τα παιδιά που έχουν τη αδερφή του μικρού, αλλά δεν ξέρω αν έγραφαν στο forum.
Παρεμπιπτόντως, αν εξαιρέσεις το φύλο και το ότι ο Astra είναι bi-eyed, τα δύο σκυλιά είναι ολόιδια.
Η Lavernne θα την έπαιρνε!! :eek: Τότε δεν την "ήξερα" και πήγα και βρήκα το θέμα από τα μηνύματα μου. :ROFLMAO:

Edit: @ghelly Ναι! Μόλις βρήκα το νήμα. :p

• Like
Reactions: Lavernne and ghelly

ioanna a

Well-Known Member
21 Ιανουαρίου 2014
2.244
3.081
με την ευκαιρια θελω να γραψω οτι όσο περνάει ο καιρος νιωθω και όλο και πιο ασχημα. πιστευω πλεον οτι το νεφελακι ειπε την αλήθεια τουλάχιστον για την ηλικία της.
φαταζομαι να εισαι 20κατι χρονων και ως μονη ασχολια να ψαχνεις υποθετικά σκυλια και να ζητιανευεις την αποδοχή αγνώστων σε φορουμ .
:unsure:

• Like
Reactions: Serge

Lavernne

Well-Known Member
19 Ιουνίου 2011
1.976
4.034
Περιστέρι
www.facebook.com
Ω, Ναι.. Εγώ θα έπαιρνα την Αλκμήνη... Ευτυχώς η δυστυχώς έγιναν έτσι τα πράγματα και μετά την ακύρωση της απόκτησής της, βρήκα τη Νεφέλη σε μια αγγελία στο φβ!!

Κάθε εμπόδιο για καλό λένε και εμένα μου έκατσε λίρα 100 το κοριτσάκι μου!! :love:

Orilis

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2011
7.881
6.979
Πάτρα
Στις αποκτήσεις σκύλου έλεγε την αλήθεια της. Πιθανότατα. Αλλά όταν παρουσιάζεται σαν εκπαιδευτής εν Αμερικής; Λέει κι εκεί αλήθεια; Την αλήθεια ΤΗΣ έστω;
Και σε άλλο σκυλοφόρουμ έγραφε πάντως

Orilis

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2011
7.881
6.979
Πάτρα
Κάπου έχει παίξει φωτογραφία του, δε θυμάμαι σε ποιο λογαριασμό της. Δεν μπορώ να σου ορκιστω ότι είναι αλήθεια δικός της, αλλά το πιστεύω, ναι.

• Like
Reactions: Lavernne

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.223
Μέλη
19.994
Νεότερο μέλος
Μέλα το σκυλάκι