ναι καταληξαμε λει στο Αγαπη για μενα !Ααα βλεπω μια χαρα περνατε! Ναι καταληξαμε στο Αγαπη για μενα για τον μικρο δεν ξερω, δυσκολη αποφαση... Εχω καμει ολοκληρη λιστα αλλα δεν μου αρεσει τπτ... Ψηφιστε!
Dasher
Comet
Cupid
Blitzen
Koda
Sitka
Kenai
Amarok
Denahi
Nava
Draug
Garaf
Thorin
Malus
Argus
Gaius
Niju
Και οι admin έχουν ψυχήειλικρινα απορω πως αυτο το θέμα παραμενει ακομα ανοιχτο. Μαλλον και οι admin το διασκεδαζουν.....
Ναι το ξερω και; κακο ειναι;Τα μισα που εχεις αναφερει ειναι ταρανδοι του Αϊ Billy, ενω τα αλλα μισα απο το Brother Bear.
Λοιπον ειμαι πολυ τυχερη σε αυτο το θεμα! Καταρχας στο πανεπιστημιο κλασσικα δεν παταω μονο για εξεταστικη! Οι παρεα μου ειναι 3 παιδια, δυο αγορια και 1 κοριτσι, η κοπελα τα εχει με τον εναν και ετσι ειναι ολη μερα μαζι, μενουν μαζι, οποτε εμεις βγαινουμε απογευματα και βραδυα. Δεν μου αρεσουν τα κλαμπ κλπ, συνηθως παιρνουμε μια μπυρα στο χερι και αραζουμε στον φαρο, οποτε ο κουταβος ειναι ευκολο να ακολουθει, η μαζευομαστε σε κανα σπιτι! Κανεμας δεν εχει προβλημα κανεις με το σκυλι, τα αγαπε πολυ και δεν εχουν κανενα θεμα να εεχεται και ο σκυλος μαζι μας!Aγάπη, η φοιτητική ζωή πως πάει? Γιατί (deja-vu...) φοιτητική/ανέμελη ζωή, χωρίς πρόγραμμα ούτε στο κουτάβι κάνει καλό κι εσένα θα σου στερήσει πολλά πράγματα που θα κάνει η παρέα σου και δεν θα μπορείς να ακολουθησεις..
Αχαχα αλβανο; θα τον βγαλω γκασμα, οπως λενε τους Μυτιληνιους!μην το παρει κανεις στραβα ετσι
αγαπη,αλβανο βγαλτον.ετσι φωναζω και εγω τον μεγαλο τον δικο μου.
Χαχα οκ θα αλλαξω! Προσπαθω, αλλα δεν τη δεχεται...Μου δημιουργεί πολλά αλλόκοτα συναισθήματα, όχι ένα απλά. Αυτό που μου φαίνεται αξιοπερίεργο είναι ότι είναι ή έστω μοιάζει να είναι εφικτή μια συζήτηση με το συγκεκριμένο μέλος. Ειλικρινά θα με ενδιέφερε, τώρα που γράφει σε μια πιο ρεαλιστική φάση, για το πως θα προγραμματίσει τη ζωή της με το νέο μέλος. Αλλά να πω και τον κρυφό μου καημό? Θα μου λείψει κάπως το παιχνίδι γάτας-ποντίκι. Τα τρολ ξαναγίνονται τρολ και κοντεύουν να χάσουν το συνώνυμό τους, που για εμένα είναι Νεφελάκι
Αχ, κάνε μου μια χάρη βρε Νεφελάκι. Άλλαξε άβαταρ, please