Καινουργιος

.LEO.

Active Member
6 Νοεμβρίου 2013
28
1
κοψε κ την ουρα για σπασιμο
Πιτμουλ δεν εχω δει με κομμενη ουρα να πω την αληθεια και ζωντας με τη δικη μου δεν νομιζω πως χρειαζεται.

Μεχρι και τα 8-9 χρονια μου (οποτε και πεθαναν) ειχαμε 2 Μεγαλους Δανους στο σπιτι. Την ουρα τους την ειχαν μονιμως ματωμενη χτυπωντας την στα επιπλα και τους τοιχους.

Σαν παιδακι θυμαμαι που τα καβαλαγα, τα πολλα σαλια, τα αυτια που εκαναν σαν ελικοπτερο στον εναν (ο αλλος τα ειχε... ξερεις) και τις ματωμενες ουρες.

.LEO.

Active Member
6 Νοεμβρίου 2013
28
1
δηλαδη ειναι σκυλακος και ριο μαρε μαζι ! :razz:
Με εξαιρεση το κολλημα με τις γατες που και αυτο οφειλεται σε εναν ηλιθιο γατο που τη γρατσουνισε καλα καπου 10 μηνων, ειναι πραγματι εξαιρετικος χαρακτηρας. Οταν γνωριζει αγνωστο μεσα στο σπιτι, τον μυριζει καλα-καλα και μετα τον παιρνει αγκαλια με τα 2 της ποδια.

Εξω σαν να μην υπαρχουν ανθρωποι ή σκυλια. Μονο τη βολτα της νοιαζεται. Μεχρι 1 ετους ειχε θεμα με τα αυτοκινητα (μεχρι που πληρωσα προφυλακτηρα αυτοκινητου απο κουτουλια) αλλα το ξεπερασε με λιγη δουλεια.

Μηδενικη φυλαξη βεβαια, αλλα για καποιο λογο ολοι νομιζουν πως ειναι ο φονιας της γειτονιας.

.LEO.

Active Member
6 Νοεμβρίου 2013
28
1
και δηλαδή τί πρέπει να κάνουμε για να μας ανεβάσεις μια φωτό;;;
Τπτ απλα αλλαξα κινητο, και υπολογιστη αρα δεν τις εχω προχειρες καθως επισης δεν εχω φοτοκουβα που απο οτι καταλαβα χρειαζεσαι για να ανεβασεις.

Οποτε με λιγα λογια καποια στιγμη θα το κανω τωρα βαριεμαι χαχαχαχα
Κατι φαινεται στο avatar νομιζω

HolywoodBrn

Well-Known Member
10 Ιουνίου 2013
2.286
3.224
Αμπελοgarden
Στο άβαταρ φαίνεται όταν ήταν μωρό και ίσα που διακρίνεται μια μουσούδα. Πφ..καλά δικαιολογίες δικαιολογίες..