Καινουργιος

.LEO.

Active Member
6 Νοεμβρίου 2013
28
1
Καλησπερα. Ειμαι o Leo και σας ανακαλυψα εδω και λιγο καιρο ψαχνωντας πληροφοριες για μια συγκεκριμενη φυλη.

Εχω μαθει πολλα πραγματα απο εδω και θα συνεχισω.

Επισης λεω να πεταγομαι στις συζητησεις ποτε ποτε γιατι κατα καιρους ηθελα να πω και δε μπορουσα.

Α και να μην ξεχνιομαστε εχω ενα θυληκο πιτμπουλ 4 ετων με καρδια μαρουλιου

.LEO.

Active Member
6 Νοεμβρίου 2013
28
1
Μπααα λεω να μη σας την δειξω γιατι εχω δει την αγαπη των περισσοτερων για τα αυτια χαχαχαχα

lawrence-gr

Well-Known Member
2 Σεπτεμβρίου 2008
6.535
789
Ξεσσαλονικη!!!
φορα της σκουφακι να μην φαινεται!επισης ειναι της μοδας οι φωτογραφιες ωραιων δεσποινιδων απο πισω!λες να προσεξαμε σε καμια απο αυτες τα αυτια της? :p

Aunt Mary

Well-Known Member
16 Οκτωβρίου 2012
599
178
αν δε τα εκοψες εσυ συγχωρεισαι....
αν τα εκοψες εσυ ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ εχω να σου πω, αλλα αν το μετανιωσεις παλι συγχωρεισαι.
αν τα εκοψες εσυ και δεν το μετανιωσες να επισκεφτεις εναν ψυχολογο αμεσα.

.LEO.

Active Member
6 Νοεμβρίου 2013
28
1
Ενταξει τουλαχιστον δωσε μου ενα ελαφρυντικο.

Ειχαμε στο σπιτι για 13 χρονια κοκερ (φοβερο σκυλι θα παρω καποτε) με κατι αυταρες ΝΑΑΑΑ οι οποιες δεχθηκαν περισσοτερη περιποιηση απο οσες δεχομουν εγω σαν παιδι

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
Ενταξει τουλαχιστον δωσε μου ενα ελαφρυντικο.

Ειχαμε στο σπιτι για 13 χρονια κοκερ (φοβερο σκυλι θα παρω καποτε) με κατι αυταρες ΝΑΑΑΑ οι οποιες δεχθηκαν περισσοτερη περιποιηση απο οσες δεχομουν εγω σαν παιδι
ελαφρυντικό για προτερο εντιμο βίο, μη ταπεινα κίνητρα, μετεφηβική ηλικια ξερω... αλλά για ελαφρυντικό λόγω 13ετων συμβιωσης με κοκερ... πρώτη φορά ακουω!!
Βαλε φωτο καλε του μαρουλιου!

Serge

Well-Known Member
18 Δεκεμβρίου 2012
743
296
Πιτ μπουλίτσα και δεν έχεις βάλει φώτο;;; Ντροπή σου για τα αυτιά, και αίσχος που καθυστερείς να μας τη δείξεις!!!