Κίρκη, το κοκόνι

apostat

Active Member
29 Ιανουαρίου 2011
26
0
Αθήνα
Δουλεύω στο σπίτι και με βλέπει συχνά.
Όταν την πλησιάζω κάθομαι, ή ακόμα και ξαπλώνω στο πάτωμα.
Μπορώ να την χαϊδέψω μόνο αν είναι η γυναίκα μου δίπλα. Αν την πάρω αγκαλιά μόνος μου κάνει ότι μπορεί για να φύγει.

Κάποια στιγμή είπα για πλάκα ότι θα πάρω ένα Dobberman που θα το λένε Adolf και θα του την δώσω για μεζέ, αλλά δεν νομίζω να το κατάλαβε.:D

Δεν ζορίζομαι ιδιαίτερα. Πιστεύω ότι όποιο και να είναι το πρόβλημα θα ξεπεραστεί, επειδή πολύ απλά θα δει αργά ή γρήγορα ότι δεν έχει τίποτα να φοβηθεί από μένα. Δεν βιάζομαι, της δίνω τον χρόνο που χρειάζεται.
Μετά θα πάρω τον Adolf.:D

kokoni

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
10.349
97
16
earth
άρα είσαι υποχθόνιος......
πρόσεξε γιατί είναι ομορφόσογο και μπορεί να σαγηνευσει τον αδόλφο....και τότε ....:lol:

manos glf

Well-Known Member
9 Απριλίου 2011
165
0
Aθήνα
Φίλε apostat πανέμορφο το κοκονάκι σου, φτου φτου να μη σας ματιάσω...:D Ο δε Αδόλφος βλέπω να παθαίνει την καραπλακάρα του με αυτή την κουκλάρα:p
Τελικά πως τα πηγαίνετε τώρα, εξακολουθεί η μικρή να είναι διστακτική απέναντί σου??:confused:

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.750
1.514
Illinois, USA
Ναι, θα είσαστε σαν εκείνη την ταινία με τον Ντε Βίτο που προσπαθεί να σκοτώσει την πλούσια γυναίκα του (Μπετ Μίντλερ) για τα λεφτά της, αλλά του πάνε όλα στραβά. Σε κάποια φάση έχει εκείνη ένα μικρό σκυλάκι κι αυτός φέρνει ένα τρομακτικό και επιθετικό υποτίθεται doberman στο σπίτι! Έχει μεγάλη πλάκα διότι συστήνει τα σκυλιά μεταξύ τους ως εξής: "Χ (δε θυμάμαι τώρα το όνομα του μικρού σκυλιού), meet Y (το doberman)! Y, EAT X!" Και τελικά τα σκυλιά γίνονται αχώριστοι φίλοι και ούτε καν τον σέβονται και, αν θυμάμαι καλά, τον κατουράνε κιόλας.:p:D