Κίρκη, το κοκόνι

Leda

Well-Known Member
24 Ιανουαρίου 2011
123
0
55
Κοιτα να δεις που απο τα κουκλια που βλεπουμε εδω μεσα θα παθουμε ολοι κοκονομανιαση!!!
Ειναι μια γλυκα κι ας μην εχω δει αλλα περα απο οσα κυκλοφορουν στο forum.
Που μπορω να ενημερωθω για τη φυλη;

apostat

Active Member
29 Ιανουαρίου 2011
26
0
Αθήνα
Επίσης Apostat, πώς κατέληξες στη συγκεκριμένη φυλή?
Είχαμε παλιά στο σπίτι μου δύο αδέσποτα που πρέπει να ήταν αρκετά κοκόνια, και θα μου μείνουν αξέχαστα λόγω της εξυπνάδας τους.
Τα αναγνώρισα σε αυτά που διάβασα για τον χαρακτήρα των κοκονιών.
Επίσης θεωρώ σημαντικό το ότι είναι ενδημική φυλή και συνεπώς απόλυτα προσαρμοσμένη στην ελληνική φύση και κλίμα.

apostat

Active Member
29 Ιανουαρίου 2011
26
0
Αθήνα
Να το χαιρεστε φιλε Apostat...και εσυ και ολες οι γυναικες σου :D
Ποτε θα μας μιλησεις και για την φωτογραφικη η οποία βγαζει τέτοιες φωτο? :p
(Δεν γλυτώνω από σένα πουθενά, ε;:p)

Η φωτογραφική είναι αδιάφορη, όταν τραβάει κάτι που από την φύση του είναι όμορφο. Και μια χριτς-χρατς-κλικ να έπαιρνα, πάλι το ίδιο θα έβγαζα.:D

tangerin

Well-Known Member
25 Μαϊου 2008
741
1
:fan::fan:

=D>=D>

\\:D/\\:D/

οφείλω να ομολογήσω ότι είναι απο τα πιό όμορφα που έχω δεί

σαν να βλέπω τον Τομμι σε θηλυκό

να σας ζήσει

να το χαιρόσαστε
και περισσότερες φωτό να το χαιρόμαστε κι εμείς
είναι παππούς της,εγώ θα έλεγα ότι μοιάζει φοβερα στον Πατέρα της και στην Γιαγιά της!!!!
Πραγματικά είναι από τα πιο όμορφα κουτάβια κοκκονιά που έχω δει!!!!

Μαμά?
Μπαμπάς?
Tσαρλιτσα-Μικρούλης

Pintsie

Well-Known Member
Banned
7 Ιανουαρίου 2011
1.233
23
Ανθούσα
Θέλω κι εγώ ένα τέτοιο πανέμορφο ζουζούνι!!!
Καλέ! τι άσπρο τρίχωμα είναι αυτό; λες και το έπλυνες με λευκαντικό!
Να το χαίρεσαι!!!
Επειδή είμαι και άσχετη: η ράτσα λέγεται κοκόνι???

kokoni

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
10.349
97
16
earth
Η Τσαρλίτσα δεν είναι στο κτήμα ε?

Ο Μικρούλης είναι υπερμπαμπάς!!!!!!!!!πολύ γλυκοτσο#%%@^ος -απο ότι βλέπω όλο μωρά μέλι κάνει!!!!!!!!!

η φυλή λέγεται Κοκόνι -ναι

io maria

Well-Known Member
16 Φεβρουαρίου 2010
1.322
28
Γέρακας
Τετοιες φωτο βαζετε και με βλεπω με αγελη στο σπιτι αποτελουμενο απο κοκονι, γαλλικο μπουλντογκ και την κοπριτο μου.
Πανω να κλαφτω στο αγορι μου για να τον πεισω για 3 σκυλια.

apostat

Active Member
29 Ιανουαρίου 2011
26
0
Αθήνα
Σας ευχαριστούμε όλους για τα καλά σας λόγια.

είναι παππούς της,εγώ θα έλεγα ότι μοιάζει φοβερα στον Πατέρα της και στην Γιαγιά της!!!!

Tσαρλιτσα-Μικρούλης
Από ότι βλέπω, θα βγούμε όλοι μπατζανάκηδες εδώ μέσα.:D

Leda

Well-Known Member
24 Ιανουαρίου 2011
123
0
55
Εμ,με τετοιες ομορφες φωτογραφιες που βαζεις κατσε και θα δεις! Ολοι ενα τεραστιο σοι θα καταληξουμε εδω μεσα!
Ηδη της ξαδελφης μου της τρεξανε τα σαλια και θελει κι αυτη.

apostat

Active Member
29 Ιανουαρίου 2011
26
0
Αθήνα
Μετά από 10 μέρες συμβίωσης, μπορώ να γράψω και κάποιες εντυπώσεις.
Η Κίρκη ήταν στην αρχή πολύ φοβισμένη. Οι δύο γάτοι μας ήταν επίσης ανήσυχοι, αλλά δεν έγινε κανένα θερμό επεισόδιο. Εν τω μεταξύ, αρχίζουν να συνηθίζονται μεταξύ τους, και δεν θα αργήσει η στιγμή που θα παίζουν μαζί.
Η σχέση της με τα παιδιά είναι άψογη. Κοιμάται ανάμεσά τους χαλαρωμένη και χαίρεται όταν τα βλέπει.
Με την γυναίκα μου είναι κολλητές. Ειδικά στην αρχή, όταν άρχισε να ξεψαρώνει, ήταν εντελώς προσκολλημένη πάνω της. Με τις μέρες, άρχισε να παίρνει τα πάνω της και ξεκόλλησε λίγο.
Αυτό που είναι ανεξήγητο είναι η σχέση της με μένα. Την πρώτη φορά που έφαγε κάτι, το έφαγε από τα χέρια μου. Ήταν συμμαζεμένη μεν συνολικά, αλλά είχε την ίδια συμπεριφορά απέναντι σε όλους.
Τώρα όμως με φοβάται! Γαβγίζει όταν μπαίνω στον χώρο και δεν με πλησιάζει ποτέ. Η στάση μου ήταν πάντα προσεκτική και τρυφερή, οπότε δεν μπορώ να καταλάβω την δικιά της.
Πριν δυό μέρες, μετά την πάροδο μιας βδομάδας από τον εμβολιασμό, την πήγαμε και βόλτα στο κοντινό πάρκο, όπου υπάρχει και κλειστός χώρος για σκυλιά. Μέσα στην τρελή χαρά η Κίρκη, φιλικότατη με τα άλλα σκυλιά και κοινωνικότατη.
Την πρώτη φορά είχαμε ένα θέμα με το λουράκι, αλλά το ξεπεράσαμε πια.

Είναι αρκετά χοντροκέφαλο ζώο, με έντονη προσωπικότητα. Απολαμβάνει τον κήπο μας, και δεν κάνει καμία προσπάθεια να βγει στον δρόμο.
τρώει λίγο και πάει για πιπί στον κήπο. Κανά δυό φορές έκανε τα κακά της πάνω σε μια φλοκάτη στο παιδικό δωμάτιο, αλλά δεν νομίζω να το συνεχίσει, όταν θα βγαίνει συχνά βόλτα.

Το μόνο μυστήριο σημείο είναι πια η στάση της απέναντί μου. Ο γιατρός υποστηρίζει ότι πρέπει να έχει κάποια τραυματική εμπειρία με κάποιον μεγαλόσωμο άνδρα, και πρέπει να το ξεπεράσει. Δεν το συζητήσαμε με τον κ. Στέλιο, αλλά υποπτεύομαι ότι ήταν ήδη σε κάποια οικογένεια, όπου δεν πέρασε και πολύ καλά.

Επέλεξα να κρατηθώ στο περιθώριο κατ' αρχήν, μέχρι να με συνηθίσει. Δεν αντιδρώ στα γαβγίσματα, και από τότε άρχισε να είναι πιο ήρεμη.

Έχετε κάποια συμβουλή να μου δώσετε; Κάνω καλά να μην πλέκω στα πόδια της για την ώρα;

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.795
20.110
Μήπως κάποια στιγμή την μάλωσες περισσότερο απ' ότι έπρεπε και σε φοβήθηκε; Κατά την γνώμη μου, δεν πρέπει να απομακρυνθείς. Αντιθέτως, να ασχολείσαι ακόμη πιο ενεργητικά μαζί της και εννοείται με τεράστια υπομονή, αγάπη και προδέρμ. Τάισέ την, πήγαινέ την βόλτες, παίξε μαζί της. Να σε ξαναεμπιστευτεί και ξανασυμπαθήσει. Στην θέση σου, θα έκανα και μια συζήτηση με τον κο.Στέλιο, τόσο για τους πρώην όσο και για την συμπεριφορά της και την σωστή από μέρους σου, αντιμετώπισή της. Νομίζω ότι είναι ο πιο αρμόδιος να πει την γνώμη του.

Veronica

Well-Known Member
7 Δεκεμβρίου 2010
3.213
6
Always somewhere
www.youtube.com
Δηλαδή με τη γυναικα σου άλλαξε, ενω με σενα ειναι απομακρη ή πιο απομακρη; Κι εγω νομιζω οτι με κάτι φοβήθηκε. Μήπως μάλωσες το παιδι και σου κραταει μούτρα;

apostat

Active Member
29 Ιανουαρίου 2011
26
0
Αθήνα
Δεν την μάλωσα ποτέ, και μάλιστα ήμουν ιδιαίτερα τρυφερός μαζί της.

@mareco: Πιστεύεις ότι αν την πλησιάσω περισσότερο θα το ξεπεράσει πιο γρήγορα; Εγώ έχω την εντύπωση, ότι πρέπει πρώτα να απομακρυνθώ για να ηρεμήσει, και να την πλησιάσω μετά προσεκτικά.
Αυτό κάνω τώρα και την βλέπω ότι νιώθει πιο άνετα.

kokoni

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
10.349
97
16
earth
φαντάζομαι ότι δουλευεις και λείπεις συχνά...
επίσης φαντάζομαι ότι απορείς που δεν κάνει χαρες όταν σε βλέπει -αλλά γαυγίζει

αν η φαντασία μου δεν με απατά η Κίρκη σε έχει για επισκέπτη ακόμα.........και κάνει την δουλειά της.....βαράει συναγερμό

πόση ώρα σε γαυγίζει και ποιά είναι η αμέσως επόμενη συμπεριφορά της αφού σταματήσει το γαυγισμα?
γενικά την παίρνεις αγκαλίες και χάδια κλπ?
όταν την πιάνεις πάς απο πάνω της ή σκύβεις στο ύψος της....

και βέβαια ο Στέλιος χαίρεται να τον παίρνεις τηλέφωνο για τέτοια θέματα και μην διστάζεις καθόλου- τον πρώτο καιρό που δίνει κουτάβι έχει ένα άγχος για την νέα οικογένεια,οπότε ένα τηλεφωνάκι θα του δείξει ότι ασχολείστε και ενδιαφέρεστε και θα ησυχάσει λίγο :)