Κάνει τρελό κρύο

Scarlett

Well-Known Member
9 Αυγούστου 2010
4.911
59
Νεα Ερυθραια
www.birmans-greece.com
Ποιος ειπε οτι ΕΓΩ δεν κρυωνω .... παγωνω .... (με -10 και - 15 !!!!)
ο Φοιβακος μου δεν φαινεται να καταλαβαινει τιποτε ......
και οι δικοι μας "Φοιβοι" καλε δεν καταλαβαινουν τιποτα!!! :p
το θεμα μας εδω ειναι το κρυο που ΕΜΕΙΣ νοιωθουμε!

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.750
1.514
Illinois, USA
Ρε τι γκρινιάζετε για κρύα; Εδώ σφυρίζουν οι τέσσερεις αέρηδες έξω, Ιανουάριος και Καλαμποκιστάν, φανταστείτε τώρα, και το Μουφ έχει κολλήσει τη μύτη του με καημό στην εξώπορτα διότι περιμένει να τελειώσω τη δουλειά μου και να το βγάλω έξω στο πάρκο να κυλιστεί στο χιόνι! Εσείς μου είσαστε και ευαίσθητοι δηλαδή, κοιτάξτε εδώ κατάντια:

io maria

Well-Known Member
16 Φεβρουαρίου 2010
1.322
28
Γέρακας
Eίναι θεμα συνηθειας. Αν εχεις συνηθισει σε συγκεκριμενες θερμοκρασιες (ειτε κρυο ειτε ζεστη) οποιαδηποτε αλλαγη της θερμοκρασιας περα απο το συνηθισμενο σε επηρρεαζει αρνητικα.
Πχ Αυγουστο μηνα στην Λαρισα εγω ειμαι να πεθανω. Οι Λαρισαιοι παλι μια χαρα την παλευουν. Επισης δεν μπορω να συνηθισω με τιποτα το κρυο της Καρδιτσας τον χειμωνα σε συνδυασμο με την υγρασια της παραολο που λογω καταγωγης πηγαινω συχνα καθως ζω στην Αθηνα που εχει πιο ηπιο χειμωνα και λιγοτερη υγρασια.

io maria

Well-Known Member
16 Φεβρουαρίου 2010
1.322
28
Γέρακας
Μηπως να τρως περρισοτερους υδατανθρακες??
Βοηθουν στο να κρατιεται το σωμα ζεστο!
Δεν ειναι αυτο. Το εχω δοκιμασει. Απλα η ανοχη μου στο κρυο ειναι μικροτερη. Ευτυχως κερδιζω σε ανοχη στην ζεστη.

ICE

Well-Known Member
9 Νοεμβρίου 2010
6.410
421
ΑΘΗΝΑ
Σε περιπτωσεις που καποιος δεν την ''παλεύει'', παιρνει τον σκυλο του και την μεγαλη αποφαση...

Αν δει οτι τον κοροϊδεύουνε ή του την πεφτουνε άλλα σκυλια, παει στην επομενη ''λύση'' ...

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.750
1.514
Illinois, USA
Ρε σεις, τα έχω όλα αυτά και το έχω ξαναγράψει. Μέχρι και φωτογραφίες έχετε δει. Όμως δεν την παλεύω με τους τέσσερεις αέρηδες και τα δάχτυλά μου που τα κάνω σαν τη μούμια του Ραμσή του Βου, τα διπλά γάντια, τα συστήματα θέρμανσης και τα mittens με τα φτερά χήνας! Να σας δω ρε στο Καλαμποκιστάν να σας πέφτει το δέρμα από το κρύο!!

Ορίστε και ο Ραμσής ο Βου για να εμπνέεστε:

Veronica

Well-Known Member
7 Δεκεμβρίου 2010
3.213
6
Always somewhere
www.youtube.com
Κοντεύει τα 90. Δεν έχει μαλλάκια, αλλά ήταν ξανθούλης στα νιάτα του. Πολύ γλυκός άνθρωπος. Η πρώτη του κουβέντα όταν με γνώρισε ήταν ''μας φέρνεις τον ήλιο της Ελλάδας'' και η συμβουλή του για να το κρύο ήταν να ξεκινάμε με ένα ζεστό χαμόγελο τη μέρα μας.:)

Loukia

Well-Known Member
19 Ιουνίου 2008
1.462
14
50
Θεσσαλονίκη
marthathesharpei.blogspot.com
Μόλις έπεσα πάνω στη φωτογραφία που ακολουθεί, αυτό το θέμα μου ήρθε στον νου.

Την "κλέβω" λοιπόν από το fb μαζί με την περιγραφή της, μια και είναι ανοιχτή για όλους.

Η θερμοκρασία μείον 8, ο πααπούς με το απλό μπουφανάκι άνετος !
Εμείς μπουφαν, σκουφιά, γάντια να μην βλέπουμε την ώρα να μπούμε κάπου στα ζεστά...
Υπέροχοι ηλικιωμένοι στην ελληνική επαρχία της παγωνιάς , του δύσκολου χειμώνα.

Avraki

Well-Known Member
22 Αυγούστου 2011
938
5
Αθήνα
Εγώ αντιμετωπίζω το άκρως αντίθετο πρόβλημα: ζεσταίνομαι υπερβολικά χειμώνα καλοκαίρι! Και μπορεί για κάποιους να ακούγεται ιδανικό, αλλά πιστέψτε με δεν είναι! Αφενός γιατί με αγγαρεύουν τον χειμώνα (για να κρυώσω εγώ πρέπει να ψοφήσουν οι γύρω απ' το κρύο πρώτα και μετά ίσως καταλάβω λίγο το ψύχος) να κάνω όλες τις εξωτερικές δουλειές (συμπεριλαμβανομένων και των βολτών των σκύλων), αφετέρου γιατί το καλοκαίρι ΔΕΙΝΟΠΑΘΩ στην κυριολεξία!! Τα βλαμμένα μου όμως αν και κρυουλιάρικα στη βόλτα τρελαίνονται και δεν βάζουν ποπό κάτω! Έχω ακούσει για κάτι ρουχαλάκια σκύλων που είναι ισοθερμικά. Ξέρει κανείς τίποτα γι αυτό??

Scarlett

Well-Known Member
9 Αυγούστου 2010
4.911
59
Νεα Ερυθραια
www.birmans-greece.com
Avraki χωρις να υπονοω κατι, οταν στον οργανισμο υπαρχει περισσοτερο λιπος απο το κανονικο η κ πολυ περισσοτερο συμβαινει αυτο που λες κ η μονη λυση ειναι η απαλλαγη απο αυτο...

Εμεις φοραμε αυτο... Αδιαβροχο, ζεστο κ τραβαει απιστευτα την υγρασια απο βρεγμενο τριχωμα.

Dog Coats, Dog Jumpers, Dog Suits, Dog Tankies, Dog Shorts, Dog T-shirts - Equafleece

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.254
Μέλη
20.032
Νεότερο μέλος
Nina_Κ