Κάνει τρελό κρύο

Natassa

Well-Known Member
10 Ιανουαρίου 2008
4.700
172
Αθήνα
www.petphoto.gr
Εμείς σήμερα πάντως με 0 βαθμούς ήμασταν στα Βασιλικά βόλτα! ;-)
Η χαρά του βέλγου, αλλά κ ο νέγκρο του έδωσε κ κατάλαβε, είχαμε τις αλάνες κατάδικές μας!! :)

:)

Avraki

Well-Known Member
22 Αυγούστου 2011
938
5
Αθήνα
Τότε σίγουρα δεν θα κάνει κρύο! και με το θέμα που έχεις εσύ Avraki σε κόβω να σκας στην καλύτερη με μαγιό... στην "χειρότερη" δεν λέω... \\:D/:oops:! χαχαχα!!!
Αχ και να ξερες πόσες φορές έχω σκεφτεί να ξεπετσιαστώ και εντελώς!!!! Νιώθω ανά στιγμές ότι θα εξαϋλωθώ λόγω ζέστης, σοβαρά!! :((

Grifos

Well-Known Member
16 Απριλίου 2011
3.697
316
Δωδεκάνησα
Εμείς σήμερα πάντως με 0 βαθμούς ήμασταν στα Βασιλικά βόλτα!
Η χαρά του βέλγου, αλλά κ ο νέγκρο του έδωσε κ κατάλαβε, είχαμε τις αλάνες κατάδικές μας!!
εγώ πάντως άμα τον δω μέσα στη νύχτα θα ξεχάσω πως φοβάμαι το κρύο, θα τρέχω και δε θα φτάνω, φαίνεται τόσο φοβερός :)

ChilliJRT

Well-Known Member
21 Αυγούστου 2011
1.970
139
Πάτρα
εγώ πάντως άμα τον δω μέσα στη νύχτα θα ξεχάσω πως φοβάμαι το κρύο, θα τρέχω και δε θα φτάνω, φαίνεται τόσο φοβερός :)
Τς τς τς τς... Απο κάποιον που συναναστρεφεται ροτ δν το περίμενα αυτο! :D ντροπή!

Πολυ κουκλιστικο ζεύγος όμως. Κ χαρούμενο!

Viviana

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2011
2.901
546
Χολαργός
Τώρα αν σας πω ότι έχω γίνει αρχαία απο το κρύο θα με πειτε κρυουλιάρα???:p
Χτες το βράδυ ξέχασα το μπωλ με το νερό του Ρόκυ έξω στη βεράντα,και το πρωί είχε γίνει πάγος,λες και το είχα στη κατάψυξη!!
Το έβαλα κάτω απο τη βρύση με καυτό νερό να ξεπαγώσει,κι αφού το άδειασα και του έβαλα φρέσκο,το άφησα κάπου μέσα στο σπίτι για να μπορεί να πίνει χωρίς να παγώνει πάλι!
Αν αυτό δεν λέγεται ψύχος τότε ποιό λέγεται? Ευτυχώς δλδ που δεν μένουμε βόρεια Ελλάδα γιατί εκεί θα ήταν πολύ χειρότερα τα πράγματα!!!!!:rolleyes:

Νατάσσα,όπως πάντα υπέροχα τα ζουζούνια σου!!!:)
Υ.Γ. Μάρέσει πολύ ο σκούφος σου!!!!!;)

Last edited:

Roulaan

Active Member
15 Σεπτεμβρίου 2011
28
0
Εμεις παντως που η μεγαλη μας βολτα ειναι στο παρκο Τριτσης καθε βραδυ, μεχρι να φτασουμε (κανενα δεκαλεπτο με τεταρτο) εχουμε ηδη ζεσταθει.Ο Φιντελ παει τρεχοντας και εγω βαριανασαινοντας.Οποτε ειμαστε φουρνος.Ασε που επειδη αμα σταματησω να τρεχω φοβαμαι πως θα κρυωσω, οποτε τρεχω και εγω.............εργασια και χαρα...βεβαια κατι φταρνισματα δεν τα εχω γλυτωσει,οπως και τα κοκκαλωμενα χερια, οσα γαντια και να βαλω......αλλα, ποιος τα κοιταει αυτααααααααα

Eirini-Fontas

Well-Known Member
6 Μαϊου 2009
5.280
709
Θρακομακεδονες
Μα...καλά..., μετά από λίγο περπάτημα δεν ζεσταίνεστε?
Ναι ζεσταινεσαι, ιδρωνεις και μετα πεφτεις με πυρετο! :D :D

Μικρες και οι δικες μας βολτες μια που το κρυο δεν ειναι απλα τσουχτερο αλλα και κατι παραπανω. Διπλες καλτσες, ισοθερμικα, σκουφια, γαντια και παει λεγοντας!

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.759
7.920
Εγώ έμεινα με έναν σκύλο για βόλτες προς το παρόν , η οποία έχει ξετρελαθεί με το κρύο, έχει ξανανοιώσει και χοροπηδάει σαν κουτάβι!

Grifos

Well-Known Member
16 Απριλίου 2011
3.697
316
Δωδεκάνησα
Ρε παιδιά χιόνισε στην Αθήνα και δεν το είδα;;; όταν γυρίσαμε απ' τη βόλτα με το μαυρόπλασμα βρήκα την άλλη στο μπαλκόνι, σε κάτι είχε χώσει τη μούρη η οποία ήταν κατάμαυρη και είχε κάτι σαν κομματάκια πάγου πάνω. Διασκέδασε πολύ εν συνεχεία κάνοντας το χαλί μου σαν αγελάδα, αλλά βέβαια δε φταίει αυτή εγώ φταίω που ήθελα μπεζ χαλί.

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.131
4.809
Ρε παιδιά χιόνισε στην Αθήνα και δεν το είδα;;; όταν γυρίσαμε απ' τη βόλτα με το μαυρόπλασμα βρήκα την άλλη στο μπαλκόνι, σε κάτι είχε χώσει τη μούρη η οποία ήταν κατάμαυρη και είχε κάτι σαν κομματάκια πάγου πάνω. Διασκέδασε πολύ εν συνεχεία κάνοντας το χαλί μου σαν αγελάδα, αλλά βέβαια δε φταίει αυτή εγώ φταίω που ήθελα μπεζ χαλί.
Εμας ρωτας βρε? εξω δεν ησουν βολτα ?χαχαχα

Grifos

Well-Known Member
16 Απριλίου 2011
3.697
316
Δωδεκάνησα
Εμας ρωτας βρε? εξω δεν ησουν βολτα ?χαχαχα
η μεγάλη πήγε το πρωί, τώρα ήταν σπίτι κι αφού έλειπα άφησα όλες τις πόρτες ανοιχτές να ξεμυρίσει κιόλας, αλλά για κάποιο λόγο περίμενε να γυρίσω για να πάει να τριφτεί στο χαλί

Scarlett

Well-Known Member
9 Αυγούστου 2010
4.911
59
Νεα Ερυθραια
www.birmans-greece.com
oυτε σε εμας στα Βορεια δεν εχει πεσει νιφαδα ακομα.......

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.254
Μέλη
20.032
Νεότερο μέλος
Nina_Κ