Κάνει τρελό κρύο

ProudtobeGreek

Well-Known Member
21 Σεπτεμβρίου 2010
3.691
4.332
43
www.proudtobegreek.eu
Η μικρη κρυωσε βγαίνοντας στο μπαλκόνι να κάνει την ανάγκη της και ο γιατρός μας έχει απαγορεύσει τις βόλτες με τόσο κρύο!Περα απο τη μικρη πάντως και εγω δε την παλεύω....

Sent from my iPhone using Tapatalk

Viviana

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2011
2.901
546
Χολαργός
Αυτό δεν είναι κρύο είναι πολικό ψύχος!!!!
Αυτές τις μέρες που είναι άρρωστος ο άντρας μου έχω αναλάβει όλες τις βόλτες του,και τα έχω δει όλα!
Ειδικά το πρωί που βγαίνουμε απο τις εφτά παρα... είναι και πίσα σκοτάδια και δενει το γλυκό!
Παρόλο που φοράω σκούφο κασκόλ πουλόβερ και χοντρό μπουφάν! Μάλιστα το κασκόλ το σηκώνω μέχρι τη μύτη και φαίνονται μόνο τα μάτια.
Σα ταλιμπάν φαίνομαι!:eek: Ενώ ο Ρόκυ αναίσθητος!
Αν δεν πάμε στο πάρκο του Χολαργού για να κάνει κακά δε γίνεται τίποτα.Τουλάχιστον δε τα κάνει σε κανένα πεζοδρόμιο,να τα μαζέψω μετά και να τα πετάξω,οοοχιιιιι,εκεί να με βασανίσει να πάει στο πάρκο!
Ετσι μου΄ρχεται αύριο να φορέσω το.....πάπλωμα και να βγω έξω!!!:D

Grifos

Well-Known Member
16 Απριλίου 2011
3.697
316
Δωδεκάνησα
Εγώ που είμαι πιο μεγάλη από όλους σας την έχω καταβρεί με το κρύο αυτό, το ίδιο και τα κοπρόσκυλα. Φοράω χοντρό μπουφάν και ισοθερμικό μπλουζάκι και έβγαινα ακόμα και με πυρετό (δεν είχα άλλη επιλογή) , από τώρα σκέφτομαι με τρόμο τους 40 βαθμούς του καλοκαιριού και απολαμβάνω τον καιρό που έχουμε τώρα. :D
νομίζω με το πέρας του χρόνου αποκτάμε ανοσία :D

να πάρεις χάσκι θα περάσετε όμορφα ....

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.759
7.920
Καλομάθατε μου φαίνεται όλοι σας..Στην καρδιά του χειμώνα είμαστε μην βλέπετε που στην Αθήνα τα τελευταία χρόνια είχαμε ξεχάσει τι θα πει χειμώνας!!!!

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.806
20.129
Ολα αυτά τα συζητάμε για Αθήνα και μάλιστα σχετικά προς το κέντρο της; :confused:

Είπαμε βρε παιδιά ότι δεν κάνει και ζέστη αλλά και οι περιγραφές σας, είναι λες και μιλάμε για Αλάσκα και πάνω :(

Εμείς, παρόλο που τα 'χουμε τα χρονάκια μας, μια χαρά περπατάμε στο κρύο. Τα σκυλιά μου ακόμη καλύτερα από εμένα. Και παίζουμε και κουβεντιάζουμε και μένουμε και αρκετή ώρα, χωρίς να φοράμε 5 στρώσεις ρούχα ο καθένας. Αν είναι δυνατόν να κρυώνει πχ ο Σώτος με τόση μαλλούρα. Κανονικά ούτε και η δικιά σου βρε Αρη, θα έπρεπε να κρυώνει :rolleyes: Μέχρι πριν καμμιά ώρα, πλατσούριζα στην βεράντα, γιατί ήθελε καθάρισμα.

Τι να πω; Η εγώ δεν πάω καλά ή εσείς είστε υπερβολικά κρυουλιάριδες :rolleyes:

Εμάς πάντως οικογενειακώς, το αίμα μας βράζει :)

aouimbae

Well-Known Member
7 Μαϊου 2011
1.753
26
ισοθερμικα και χοντρα μπουφαν του σκι ειναι τα καλυτερα για τωρα.. the north face, columbia ειναι 2 απ τις πιο αξιοπιστες εταιριες για τετοια αγορα.

Η μαμα μου παντως τη βγαζει φορωντας μια μπλουζιτσα με ζακετα κι ενα μπουφαν!κι ειναι κομπλε!

lezas

Well-Known Member
27 Μαρτίου 2011
136
0
Peristeri
Εγώ που είμαι πιο μεγάλη από όλους σας την έχω καταβρεί με το κρύο αυτό, το ίδιο και τα κοπρόσκυλα. Φοράω χοντρό μπουφάν και ισοθερμικό μπλουζάκι και έβγαινα ακόμα και με πυρετό (δεν είχα άλλη επιλογή) , από τώρα σκέφτομαι με τρόμο τους 40 βαθμούς του καλοκαιριού και απολαμβάνω τον καιρό που έχουμε τώρα. :D
Καλα δεν το συζητω..Χιλιες φορες -10 παρα 40 βαθμους.
Το πολυ πολυ το βραδυ να με περνανε για νιτζα:D

cgri1976

Well-Known Member
και εχθες που την εβγαλα βολτα κατα τις 3 το πρωι που δεν ειχε ηλιο, και σημερα που την εβγαλα στις 19.30 το απογευμα που παλι δεν ειχε ηλιο(σημειωση: εννοειτε οτι ειχε βγει αλλες δυο φορες το πρωι μεχρι το απογευμα), ειχε πολυ κρυο........αυτη παιζει κανονικα, εγω τρεμω, και μολις παμε σπιτι γινεται θαλαμος αεριων, απο το σκυλι..... χαχαχα ;-)

Xotikouli

Well-Known Member
24 Δεκεμβρίου 2006
4.974
630
Athens
Εμένα πάντως το κρύο με θυμώνει... Γκρινιάζω κι εγώ καμιά φορά γιατί δεν υπάρχει καλοριφέρ στο σπίτι και τη βγάζω με το ac που ζεσταίνει μόνο ένα δωμάτιο και ξεβολεύομαι να πάω στην κουζίνα ή στο μπάνιο που έχει υγρασία και κρύο. Βγαίνω από τη ζέστη του δωματίου έξω απ'το σπίτι για τα σκυλιά και τις απαραίτητες δουλειές και μου κακοφαίνεται η διαφορά θερμοκρασίας. Αλλά το κρύο σε ξυπνάει κιόλας. Σκέφτομαι πόσοι άνθρωποι έχουν αναγκαστεί να ζουν στο δρόμο και πόσα παρατημένα κουτάβια από αυτά που έχουν γεμίσει όλη τη χώρα αυτή την εποχή πεθαίνουν παγωμένα και το βουλώνω. Τέλος η γκρίνια.

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.759
7.920
νομίζω με το πέρας του χρόνου αποκτάμε ανοσία :D

να πάρεις χάσκι θα περάσετε όμορφα ....
Έχω ημίαιμο βέβαια, στη βεράντα την βγάζει και την βάζουμε μέσα με το ζόρι. :p
Mε το πέρας του χρόνου αποκτάμε ανοσία σε πολλά πράγματα, είναι αλήθεια :D

ProudtobeGreek

Well-Known Member
21 Σεπτεμβρίου 2010
3.691
4.332
43
www.proudtobegreek.eu
Άλλοι είναι χοντροπετσοι και δεν κρυωνουν...συγχαρητήρια!Μερικοι όμως τετράποδοι και διποδοι δεν το αντέχουμε και ας ζούμε στην Αττική..!Εμεις αρρωστησαμε οικογενειακά,σκυλος και άνθρωποι..

Sent from my iPhone using Tapatalk

Grifos

Well-Known Member
16 Απριλίου 2011
3.697
316
Δωδεκάνησα
Κανονικά ούτε και η δικιά σου βρε Αρη, θα έπρεπε να κρυώνει
Δεν ξέρω κατά πόσον ισχύει ή όχι, πάντως ένας φίλος που έχω κι είχε παλιότερα βέλγικο (όχι γκρένενταλ) μου λέει πως κάποια πράγματα τα κάνουν επίτηδες ως ταύτιση μαζί μας, πάντως φαίνεται να κρυώνει.

Δεν ξέρω αλλού τι καιρό κάνει, πάντως εγώ έχω από πίσω μου την Πειραιώς και λίγο πιο πέρα είναι η είσοδος στην κηφισού, αν αυτό δικαιολογεί τα πράγματα ή με κάνει να φαίνομαι ακόμη πιο αδικαιολόγητος.

Πάντως όταν τελείωσα σπουδές κι έφυγα από γιάννενα τον πρώτο χειμώνα στην αθήνα ήμουνα με κοντομάνικο. Οπότε μπορεί και να καλόμαθα.

Επειδή ο προηγούμενος ιδιοκτήτης του σπιτιού βαριόταν να τις πάρει μαζί του μου άφησε προίκα ένα κάρο γλάστρες με λουλούδια που ούτε και ξέρω τι είναι κι αναγκάζομαι να βγαίνω εκεί έξω ειδικά τώρα που φυσάει και πέφτουν κάτω, απλά για την ιστορία επειδή πρέπει να ρίχνω κάθε φορά και χλωρίνες και φοράω παλιόρουχα για να μη χαλάσω κανένα ρούχο, όταν μπαίνω στο σπίτι πονάνε τα αυτιά μου και δε νιώθω ούτε χέρια, ούτε πόδια.

vaggelo

Well-Known Member
19 Οκτωβρίου 2011
1.229
1.065
στας ευρώπας
παντως δοκιμάστε και αυτό που λεει ο σουπερμαν για αντιανεμικο
ή καμια νιτσεράδα απο πάνω, κάνουν δουλειά παραδόξως

γεια σου ρε λεζααα νίντζαααααα:D

ChilliJRT

Well-Known Member
21 Αυγούστου 2011
1.970
139
Πάτρα
Επειδή ο προηγούμενος ιδιοκτήτης του σπιτιού βαριόταν να τις πάρει μαζί του μου άφησε προίκα ένα κάρο γλάστρες με λουλούδια που ούτε και ξέρω τι είναι κι αναγκάζομαι να βγαίνω εκεί έξω ειδικά τώρα που φυσάει και πέφτουν κάτω, απλά για την ιστορία επειδή πρέπει να ρίχνω κάθε φορά και χλωρίνες και φοράω παλιόρουχα για να μη χαλάσω κανένα ρούχο, όταν μπαίνω στο σπίτι πονάνε τα αυτιά μου και δε νιώθω ούτε χέρια, ούτε πόδια.
:eek:Γι'αυτό εγώ έχω μόνο 2 κάκτους! :p

DogzLover

Well-Known Member
16 Μαϊου 2010
384
0
Neverland
Λατρεύωωωω το κρύοοο!!!!Το ιδανικό κλίμα για εμένα!!!!!Σιχαίνομαι τις ζέστες....μόνο οι πατούσες μου έχουν πρόβλημα και τις κάλτσες δεν τις αποχωρίζομαι ούτε το καλοκαίρι....Αλλά οκ είμαι και στο άνθος της ηλικίας μου........Όσο για την σκυλάρα μου δεν νιώθει και αυτή κρύο...Πάντως ο παππούς μου λέει ότι αμα είναι ζεστά τα χέρια και τα πόδια δεν κρυώνεις...

Viviana

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2011
2.901
546
Χολαργός
Μυρτώ μου πόσο σε ζηλεύω που δεν κρυώνεις!
Να σου φέρω και το Ρόκυ να τον βγάζεις βόλτα?:p:D

Σαφώς πάντως προτιμώ το κρύο παρά το καύσωνα,αλλά προτιμώ το.....πιο ήπιο κρύο!:p

Tricky

Well-Known Member
20 Ιουλίου 2008
2.014
294
Αντιμετωπίζει κανένας άλλος πρόβλημα με το κρύο ή έχω αρχίσει να παραμεγαλώνω;
Οταν κρυωνουμε, ντυνομαστε καλυτερα ...λογικα σε καταστημα ειδων ενδυσης θα βρεις λυση ...

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.254
Μέλη
20.032
Νεότερο μέλος
Nina_Κ