Γεία σας , έχω ενα τσιουάουα (θυλικό) και θέλω να της αγοράσω ένα νεο κρεβατάκι για να κοιμάται. Είμαι ανάμεσα σε καλαθάκι και ενα κρεβατάκι που είναι σαν ανθρώπινο. Εσείς τι μου προτήνετε να πάρω , και τι έχετε στον δικό σας σκύλο;;
Μου αρέσει πολλύ αυτή η ιδέα θα κοιτάξω σε μερικά σιτε μπάς και πάρω ιδεές.Ευχαριστώ για την απάντησηΓιατι δεν φτιαχνεις ενα?
Κ θαναι κατι μοναδικο κ χειροποιητο κ θα περασεις κ συ ευχαριστα την ωρα σου (αμα σαρεσουν κιολας οι χειροτεχνιες...) κ γενικα η απολαυση θαναι μεγαλυτερη...κ για το μεγεθος κιολας της δικιας σου θαναι πανευκολο!
πανε στο πλαισιο,εχει κατι εκπληκτικα τσαντακια για τηλεφωνα.παρε για κανα γκαλαξι εντζ,να ειναι ανετα το ζωο!
Ουάου είναι πανέμορφο ... βασικά είχα σκεφτεί να της αγοράσω ενα τέτοιο αλλα προτήμω να το φτιάξω μόνη μου
Σίγουρα δεν θα υπήρχε στη φύση. Όμως είναι από τις πιο παλιές αν όχι η πιο παλιά φυλή στην αμερικανική ήπειρο. Τα είχαν για συντροφιά οι αρχαίες φυλές του τωρινού Μεξικού.Έχει γνωστή μου τσιουμπλιαχ και θα σου πω το πρώτο που να κοιτάξεις να είναι όσο πιο ζεστό γίνεται. Χειμώνα καλοκαίρι κρυώνουν τα να μην πω. Φοβούνται να το αφήσουν μόνο του στην αυλή μην το φάει καμιά γάτα
Έχω φάει πολλές ώρες να βρω ένα στοιχείο το οποίο καλύπτει αυτή η ράτσα και δεν... Ποιος είναι ο λόγος ύπαρξης του στην φύση ρε παιδιά;
κι όμως έβλεπα μια εκπομπή προχτές με θέμα τα ζωάκια και είχε παρουσίαση των τσιουάουα, δημιουργήθηκαν σαν ζώα συντροφιάς καθαρά, με μέγεθος και απαιτήσεις που να εξυπηρετούν , το πας παντού, δεν πιάνει χώρο, δεν τρώει πολύ , δεν χέζει πολύ , τι ζημιά να σου κάνει μέσα στο σπίτι, είναι γενικά υγιέστατα χωρίς προβλήματα και απαγορεύεται να ζουν εκτός σπιτιού..΄. αυτό καλύπτει η ράτσα και μόνο , είναι παρέα για όσους θέλουν ένα μικρό , όμορφο και χαριτωμένο σκυλάκιΈχει γνωστή μου τσιουμπλιαχ και θα σου πω το πρώτο που να κοιτάξεις να είναι όσο πιο ζεστό γίνεται. Χειμώνα καλοκαίρι κρυώνουν τα να μην πω. Φοβούνται να το αφήσουν μόνο του στην αυλή μην το φάει καμιά γάτα
Έχω φάει πολλές ώρες να βρω ένα στοιχείο το οποίο καλύπτει αυτή η ράτσα και δεν... Ποιος είναι ο λόγος ύπαρξης του στην φύση ρε παιδιά;
Εμμ ναι εδω ια συμφωνισωΚι άμα σου πάθει κάτι, που γενικά δεν ξέρω την φυλή και τα προβλήματά της, άντε να βρεις φλέβα να κάνεις την δουλειά σου. Για να μην πάω και στα περαιτέρω...
Εμένα το δικό μου φοβάται τις γάτες....(παρακαλώ μην το κορο'ι'δέυεται)Έχει γνωστή μου τσιουμπλιαχ και θα σου πω το πρώτο που να κοιτάξεις να είναι όσο πιο ζεστό γίνεται. Χειμώνα καλοκαίρι κρυώνουν τα να μην πω. Φοβούνται να το αφήσουν μόνο του στην αυλή μην το φάει καμιά γάτα
συμφωνήσω δεν ειναι ωραίο να χαρακτηρίζουμε ετσι τα ζωάκια είτε μας αρέσουν είτε οχι.Mareco εσύ δεν το κορόιδεψες, όμως άλλο μέλος, παραπάνω, αναφέρθηκε στη φυλή ως τσιουμπλιάχ, κάτι που το θεωρώ απαράδεκτο. Εξίσου απαράδεκτο με το να έλεγε κάνεις γκρενενταλομπλιάξ ή μπασταρδομπλιάξ...
Αχ εσείς με τους σκύλαρους που δεν κοτάει κανείς να τους κοροϊδέψειΚαμία φυλή δεν είναι ντροπχααχαχαΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
στις υπολοιπες τοσες φυλες ποιος ειναι ο λογος υπαρξης τους στην φυση δηλαδηΠοιος είναι ο λόγος ύπαρξης του στην φύση ρε παιδιά;