Σπανιως κακολογω, κατηγορω και σχολιαζω, ποσο μαλλον να γινομαι ειδικος στην θέση ειδικου...
Ακουω καλοπροαιρετα την γνωμη ειδικών και το μονο που μπορω να κανω ειναι να παιρνω και αλλες γνωμες...! Απο την στιγμη λοιπόν που κανενας απο όλους δεν με προτρεπει να κάνει εξετάσεις (επέμεινα και σημερα που πηγα) τοτε δεν κανω.
Ωπα! Εδω φιλε μου πρεπει να σου πω πως πιστευω οτι εισαι λιγο λαθος! Ολοι μας θα θελαμε να εμπιστευτουμε τον κτηνιατρο με κλειστα τα ματια, αλλα η αληθεια ειναι πως παντα πρεπει να κανεις ΕΣΥ την δικια σου ερευνα (σαφως οχι ενα απλο γκουγκλαρισμα και τελος) και να ρωτας και αλλα ατομα πιο εμπειρα , πραγμα που ηδη το εχεις κανει αφου εισαι στο φορουμ, και μπραβο σου! Υπαρχουνε πολλοι ΥΠΕΡΟΧΟΙ κτηνιατροι εκει εξω, αλλα υπαρχουνε και πολλοι που ειναι το λιγοτερο ανειδικευτοι. Δυστυχως για πολλους αυτο το επαγγελμα ειναι μια τεραστια μπιζνα, οπου εκμεταλλευονται τον πονο και την αγαπη που εχει ο κοσμος για τα ζωα του. Εμενα η φιλοσοφια μου ειναι, θα κανω εξετασεις, υπερηχους κ.ο.κ. εαν πιστευω πως υπαρχει εστω και λιγη πιθανοτητα να εχει κατι ο σκυλος μου, ακομα και αν ο κτηνιατρος πει οτι δε χρειαζεται.
Εν παση περιπτωση, σημερα μου εγραψε ο γιατρος καποιες βιταμινες, γιατι επισης δεν έχουν σκλυρηνει και τα κοπρανα της και αν σε 15 μέρες δεν έχει αλλαξει κατι, θα παμε για αναλυση κοπράνων...
Ισως λοιπόν διορθωθει και η κοπροφαγία.... ειδομεν...
Τα κοπρανα ηταν παντοτε μαλακα? Αυτο μπορει να σημαινει ανετα οτι δεν διασπαει σωστα την τροφη ο οργανισμος της, οπως ελεγα και σε αλλα ποστ. Η απλα να την εχουνε πειραξει οι αλλαγες. Ο δικος μου με το που φαει κατι που δεν συμφωνει με το στομαχι του, τσουυυπ, μαλακα κακα. Και με την τροφη που ειχε ως κυρια πηγη κρεατος το κοτοπουλο μου εκανε διαρροιες συνεχως! Απο τοτε που αλλαξα στο ελαφι με αρνι ειναι μια χαρα.