Φαντάσου.....αν τους ψάχνατε τότε με κυάλια τώρα με το 10ευρω εισητήριο να δεις που ούτε με την X-Ray όραση του Superman δεν θα τους βρίσκετε.ghost girl said:Καταρχήν και προ εισητηρίου δεν υπήρχε καμία Σάρα και δεν θυμάμαι και καμία Μάρα να πω την αλήθεια. Με τα κυάλια τους ψάχναμε τους επισκέπτες πάντα.
Όχι βρε συ denis, τότε που είχα έρθει τον Μάϊο που ήταν εκεί και η ΡΟΤΤΙΕ με τον άντρα της και ήσουν και εσύ νομίζω εκεί σε κάποιους αγώνες με τα σκυλιά σου δεν πληρώσαμε καμία είσοδο. Λές να είχε είσοδο και να μπήκα τσαμπε παράνομα???? Οοοoops I did it again!!!denis said:ΠΑΝΤΑ είχε εισητήριο ρε παιδιά ...
Παιδιά ειλικρινά σας λέω εγώ τότε δεν πλήρωσα τίποτα, άραξα το αμάξι μου και αμολήθηκα μετά να δω σκυλιά κανέις δεν μου πε τίποτα για είσοδο ή τίποτα τέτοιο.denis said:H κοπελιά μου πλήρωσε! Και κάτι άλλο! Το εισητήριο στο σινεμά πόσο έχει? Γιατί να μην τα δώσεις εκεί? Συμφωνώ με όλα τα παραπάνω, περί πολιτικής και διάδοσης στον κόσμο, είδες ότι χειροκρότησα το κράξιμο ... αλλά αυτό είναι μακριά από το ''τους γύφτους, σιγά μην τους δώσω 10 ευρώ''
Μην συγκρίνετε επίσης την diana, οι σκύλοι εκεί είναι ''συμπληρωματικοί''