ΚΑΙ ΑΛΛΗ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΗ..ΕΛΕΟΣ

katerina k.

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
6.204
13
Κηφισιά
Χμ...βλέπω να μου φεύγει μέσα από τα χέρια η Κουκλάρα :(:(:(...πλάκα κάνω.
Μακάρι να πάνε όλα καλά και να βρεί ένα καλό σπίτι. Είναι πανέμορφη και έχει αυτό το βλέμμα...

Έχω βάλει τα μεσα...θα προσπαθήσουμε!!!!:):):)

toshko18

Well-Known Member
2 Δεκεμβρίου 2009
497
1
Bulgaria
diabesica.com
Αφού βρε katerina k. δεν με ξέρεις καν...έβαλες και μέσα???
Σοβαρά τώρα στην ιστορία αυτή πρέπει να γίνουν 2 πράγματα
1. η σκυλίτσα να βρει σπίτι και να ζήσει το υπόλοιπο της ζωής της δίπλα σε ανθρώπους που θα την αγαπάνε (το θεωρώ δεδομένο)
ΚΑΙ
2. Ο #@$&^! ...πως να τον χαρακτηρίσω αυτόν που την παράτησε να τιμωρηθεί

toshko18

Well-Known Member
2 Δεκεμβρίου 2009
497
1
Bulgaria
diabesica.com
Αφήστε τις μπάλες και ασχοληθείτε με τρίχες!

Εδώ μιλάμε για πολλή τρίχα...Τα "εργαλεία" για το χτένισμα πάντως τα έχουμε κληρονομιά από την αγαπημένη μας Ραϊσα. Πέθανε πριν ένα χρόνο σε ηλικία 15 ετών.
Δεν κρατιέμαι...θα βάλω 2 φωτογραφίες της...sorry για το off topic

Chow

Well-Known Member
3 Απριλίου 2009
406
4
Θεσσαλονίκη
Βρε katerina k. αφού το σκυλάκι δεν τα πάει καλά με τα άλλα ζώα, όπως είπανε, γιατί να ταλαιπωρηθεί με τόσο μεγάλο ταξίδι και να μην πάει απευθείας σε κάποια οικογένεια στην Αθήνα;

Εκτός αν ο συμφορουμήτης toshko18 δεν έχει άλλο ζωάκι.

katerina k.

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
6.204
13
Κηφισιά
Βρε katerina k. αφού το σκυλάκι δεν τα πάει καλά με τα άλλα ζώα, όπως είπανε, γιατί να ταλαιπωρηθεί με τόσο μεγάλο ταξίδι και να μην πάει απευθείας σε κάποια οικογένεια στην Αθήνα;

Εκτός αν ο συμφορουμήτης toshko18 δεν έχει άλλο ζωάκι.
Εγω δεν άκουσα ότι δεν τα πηγάινει καλά με άλλα ζώα...
Ο toshco θα ερχόταν να τη παρει...και είχε και κόλλευ..
Τέλος παντων δεν έχει σημασία που θα παει αρκει να πάει κάπου καλά...

toshko18

Well-Known Member
2 Δεκεμβρίου 2009
497
1
Bulgaria
diabesica.com
Επειδή βλέπω ότι σβήστηκαν και κάποια μηνύματά ας γράφουν όσοι έχουν πληροφορίες από πρώτο χέρι για την υπόθεση.

Όταν μίλησα με την κυρία που το έχει τώρα της εξήγησα ότι έχω και άλλο σκυλί και δεν μου είπε ότι αυτό είναι πρόβλημα.

Εγώ εξακολουθώ να το θέλω το σκυλάκι. Αν βρεθεί καλό σπίτι στην Αττική θα χαρώ.

katerina k.

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
6.204
13
Κηφισιά
Τεο, θα μάθω αύριο και θα σου πω...δεν το έψαξα καθόλου..να σου πω την αλήθεια, γιατί είχα άλλα τρεξίματα...
Αύριο θα έχεις νέα....i promise:D:D:D:D

Afroditi

Well-Known Member
29 Δεκεμβρίου 2008
509
0
Θεσσαλονίκη,Αθήνα
Τεο, θα μάθω αύριο και θα σου πω...δεν το έψαξα καθόλου..να σου πω την αλήθεια, γιατί είχα άλλα τρεξίματα...
Αύριο θα έχεις νέα....i promise:D:D:D:D
Κατερίνα,αθέτησες την υπόσχεσή σου!! :cool:
Για πες μας,έμαθες τπτ?

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.768
20.046
Καλημέρα παιδιά, η Κατερίνα θα επανέλθει δριμύτερη κατά το βραδάκι την κόβω... προς το παρόν είναι στο κρεβάτι του πόνου μεν, περιδρομιάζει δε :D Παίρνει δυνάμεις και μετά...όποιον πάρει ο χάρος :D

katerina k.

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
6.204
13
Κηφισιά
Χε,χε,χε,...επανήλθα!!!
με ένα πόδι λιγότερο μεν...αλλά τα δαχτυλάκια μου είναι μια χαρα..για να γράφω..
Θοδωρή μου...δυστυχως η σκύλα θα πρέπει να παει σε σπίτι που δεν υπαρχουν αλλα σκυλια.
Είναι ΠΑΡΑ πολύ επιθετικη προς άλλα σκυλιά και γατιά.
Επίσης, περιμένουν να γίνει τελέιως καλά...γιατι έχει ένα όγκο στο λαιμό...που πιστευουν ότι έγινε από δάγκωμα , (έτσι μάλλον εξηγειται και η επιθετικότητα της προς άλλα ζωα)..
Το κακό είναι ότι δεν δέχεται άλλο σκυλι..ούτε κουτάβι, ούτε θηλυκια, ούτε τίποτα..
Αυτα είναι τα νέα προς το παρόν!!!!
Glad to be back..:):)

katerina k.

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
6.204
13
Κηφισιά
Thanks...είναι πολύ νωρις για να πούνε αν διορθωνεται...προς το παρόν....προσπαθούνε να τη συνεφέρουν από θέματα υγείας...
:)

Afroditi

Well-Known Member
29 Δεκεμβρίου 2008
509
0
Θεσσαλονίκη,Αθήνα
Ουυυυπςςς..δε το ήξερα,περαστικά Κατερίνα :)
Μακάρι να αποκατασταθεί η υγεία του σκυλιού κ να γίνει κ κάποια πρόοδος κ στην κοινονικοποίησή της.
Κρίμα ένα τέτοιο όμορφο σκυλί να έχει αυτό το αρνητικό στοιχείο που μπορεί να δυσκολέψει στην υιοθέτησή του..

toshko18

Well-Known Member
2 Δεκεμβρίου 2009
497
1
Bulgaria
diabesica.com
Αυτό είναι σοβαρό θέμα. Δεν ξέρω αν μπορεί να διορθωθεί σε αυτή την ηλικία και αν αξίζει.
Ήδη έχει περάσει πολλά.Μάλλον θα ήταν καλύτερα να πάει σε σπίτι χωρίς άλλα κατοικίδια.

Έβλεπα χθες στο Rescue Ink μια ανάλογη περίπτωση ενός ροτβάιλερ. Μόνο που εκείνο δάγκωνε όταν πήγαιναν να του πάρουν το φαγητό η το παιχνίδι του.

Περαστικά Κατερίνα!

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.223
Μέλη
19.995
Νεότερο μέλος
lindaTheDog