Ο σερίφης επιδοτείται από την κομητεία και από δωρεές (λεφτά, πράγματα, μέχρι και γραφική ύλη που στέλνω καμιά φορά στο σερίφη στο Μίσιγκαν γιατί έσωσε το Μουφ). Καταφύγια όπως το high kill στο Μίσιγκαν όπου πήγε αρχικά το Μουφ είναι επίσης της κομητείας, αλλά υπάρχουν και της πόλης. Μετά είναι οι σωστικοί όμιλοι διαφόρων ειδών, είτε συγκεκριμένης φυλής, είτε ο,τιδήποτε άλλο. Αυτοί λειτουργούν αυστηρά με βάση τον εθελοντισμό και ο νόμος ορίζει ότι οι εθελοντές και όσοι κάνουν δωρεές βγάζουν τα λεφτά από τους φόρους τους. Π.χ. μια φιλενάδα μου χάρισε το παλιό της αυτοκίνητο σε σωστικό όμιλο λαμπραντόρ διότι το χρησιμοοιούν για τη μεταφορά σκυλιών από καταφύγια στον όμιλο που δεν κάνει ευθανασία. Της δώσανε απόδειξη για το book value του αυτοκινήτου που είναι φυσικά εικονική αφού ποτέ δε θα το πουλούσε τόσο σε ιδιώτη, αλλά αυτή δέχεται ο νόμος. Τα λεφτά τα έβγαλε από τους φόρους της.
Σοβαρά είναι τόσο φτηνές οι πανσιόν? Διότι έχω ακούσει και για 30 ευρώ την ημέρα! Εκείνο που δεν έχω καταλάβει πάντως εγώ και αδυνατώ γενικά να καταλάβω είναι γιατί παίρνουν μερικοί σκυλιά, λυσσάνε να είναι και καθαρόαιμα και μετά τα παρατάνε και μάλιστα έτσι! Δηλαδή γιατί αποφάσισε να πουλήσει το σπίτι και να αφήσει το σκύλο? Θα πρέπει να είναι τελείως ανισόρροπος και να κακοποιεί γενικά κόσμο.