ΚΑΙ ΑΛΛΗ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΗ..ΕΛΕΟΣ

katerina k.

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
6.204
13
Κηφισιά
"Σήμερα μέλη της Ζωοφιλικής Ένωσης Ηλιούπολης βρέθηκαν αντιμέτωπα με ένα απίστευτο περιστατικό. Ένα μήνα πριν, ένας "κύριος" επικοινώνησε με το σωματείο μας, λέγοντας ότι πουλάει το σπίτι του και θέλει να δώσει άμεσα το 6χρονο θηλυκό colley που είχε. Όταν του προτείναμε να το πάει σε πανσιόν την οποία πρέπει να πληρώσει για να αναλάβουμε την υιοθεσία του, μας είπε ότι "θα μας ειδοποιήσει". Δεν ξαναεπικοινώνησε ποτέ μαζί μας. Σήμερα λάβαμε τηλεφώνημα από τον καινούριο ιδιοκτήτη του σπιτιού το οποίο γκρεμίζεται. Ο προηγούμενος ιδιοκτήτης εγκατέλειψε το colley στο άδειο σπίτι και εξαφανίστηκε, χωρίς να σηκώνει το τηλέφωνο. Το έβαλε στην ταράτσα, και το άφησε στην τύχη του, χωρίς σπιτάκι, νερό και φαγητό! Ευτυχώς ο νέος ιδιοκτήτης ανησύχησε για την τύχη του σκύλου, μας ειδοποίησε για να την πάρουμε. Το σωματείο μας θα κινηθεί άμεσα νομικά για την τιμωρία του ανεύθυνου τέρατος."

kos

Well-Known Member
9 Ιουλίου 2007
1.550
1
www.giokobullmastiffs.com
πραγματικα μερικα πραγματα δεν μπορω να τα καταλαβω απο οποια οπτικη γωνια και να τα δω. Αυτοι οι ανθρωποι ουτε απο τιμωρια δεν καταλαβαινουν κατερινα ξυλο θελουν και μαλιστα αφθονο

alexkouts

Well-Known Member
1 Σεπτεμβρίου 2009
416
0
Βόλος
και να ηταν μονο οτι το παρατησε?!
αυτο το σκυλι σιγουρα δεν θα εζησε ολη του την ζωη δεμενο στην ταρατσα?
δεν ξερω τι να πω!

katerina k.

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
6.204
13
Κηφισιά
πραγματικα μερικα πραγματα δεν μπορω να τα καταλαβω απο οποια οπτικη γωνια και να τα δω. Αυτοι οι ανθρωποι ουτε απο τιμωρια δεν καταλαβαινουν κατερινα ξυλο θελουν και μαλιστα αφθονο
Πολύ θα ήθελα να μπορω να του κάνω τα ίδια!!! :(:mad:

foibos

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2009
7.527
19
Ρε παιδιά...αλήθεια....μπροστά σε αυτόν, και τους ομοίους του, αυτοι που τα παρατάνε στους δρόμους είναι ευεργέτες....:(:(

Δηλαδή πως μπορείς να σκεφτείς να το αφήσεις σε μια ταράτσα χωρίς τίποτα απλά να ψωφήσει;:shock::shock:

katerina k.

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
6.204
13
Κηφισιά
Ρε παιδιά...αλήθεια....μπροστά σε αυτόν, και τους ομοίους του, αυτοι που τα παρατάνε στους δρόμους είναι ευεργέτες....:(:(

Δηλαδή πως μπορείς να σκεφτείς να το αφήσεις σε μια ταράτσα χωρίς τίποτα απλά να ψωφήσει;:shock::shock:
όχι,μόνο αυτο..αλλά το σπίτι έιχε ήδη αρχίσει να γκρεμίζεται...στο πρωτο όροφο. Το σκυλί ήταν τρομοκρατημενο. Το έχουν βάλει και στο facebook..με παραπανω φωτογραφίες..

Chow

Well-Known Member
3 Απριλίου 2009
406
4
Θεσσαλονίκη
Έλεος πια! Ειλικρινά έλεος! Δε μπορώ να το καταλάβω αυτό το πράγμα ... παίρνω σκυλί, το βαριέμαι, το παρατάω και πάω γι'άλλο. Σήμερα βλέποντας ένα νέο αδέσποτο στη γειτονιά, αυτό σκεφτόμουν. Είναι δυνατόν να παίρνεις ζωντανό πλάσμα, για όσο και να το κρατήσεις και να σου πάει η καρδιά μετά να το παρατήσεις;;;; Έχει ξανασυζητηθεί, το ξέρω και συγχωρέστε με, αλλά πραγματικά έχω σκάσει ... είναι και τα περιστατικά βίας, εγκατάλλειψης κλπ που ολοένα και αυξάνονται και στην τελική που θα φτάσει αυτή η κατάσταση; Δε μιλάω για μέριμνα της πολιτείας σε καμία περίπτωση, γιατί δεν υπάρχει σε άλλα κι άλλα, εδώ θα υπάρξει!;!;!; Και άντε αυτό είναι ράτσας, θα βρει οικογένεια. Τα τόσα που περιμένουν και περιμένουν και τα κουτάβια ολοένα και πληθαίνουν; Άντε πάλι σε κάδους κουταβάκια ημερών που δεν άνοιξαν καλά καλά τα ματάκια τους!! Άντε πάλι ένας π@π@ρ@ς έσερνε το ζωντανό του για 2 χιλιόμετρα με το αμάξι και το άφησε να ψωφήσει και καυχιόταν μετά ο μάγκας για την πράξη του σε όλο το χωριό. Και πόσα άλλα; Πάρα πολλά!!! Πόσα ν'αντέξει ένας άνθρωπος!

Ουφ! Είμαι αγανακτισμένη και θυμωμένη!!!!! :mad:

toshko18

Well-Known Member
2 Δεκεμβρίου 2009
497
1
Bulgaria
diabesica.com
Δεν θα εκφράσω τι νιώθω. Είναι περασμένη η ώρα.
Που είναι το σκυλάκι τώρα? Μπορεί κάποιος να το φιλοξενήσει λίγες μέρες μέχρι να το πάρω?

Last edited:

toshko18

Well-Known Member
2 Δεκεμβρίου 2009
497
1
Bulgaria
diabesica.com
Θέλω τηλέφωνα :)
Είμαι 1000 χλμ μακριά όμως. Μπορεί να το φιλοξενήσει κάποιος για 15-20 μέρες το πολύ για να οργανώσω ταξίδι?

katerina k.

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
6.204
13
Κηφισιά
Θέλω τηλέφωνα :)
Είμαι 1000 χλμ μακριά όμως. Μπορεί να το φιλοξενήσει κάποιος για 15-20 μέρες το πολύ για να οργανώσω ταξίδι?
Μίλα με την Ηλιούπολη και θα δούμε..πρέπει να στειρωθεί πρωτα...
Πάντως εγω μπορω να τη φιλοξενήσω αν χρειαστει..
Σου στέλνω πμ με το τηλεφωνο.

toshko18

Well-Known Member
2 Δεκεμβρίου 2009
497
1
Bulgaria
diabesica.com
Πήρα τα τηλέφωνα. Ευχαριστώ.
Θα μιλήσω αύριο μαζί τους και θα ενημερώσω τη παρέα.
Το μόνο πρόβλημα είναι ότι είμαι μακριά και δεν μπορώ να δράσω άμεσα.
Για τη στείρωση δεν το συζητάμε.. Αν δεν γινόταν εκεί θα το έκανα με τη πρώτη ευκαιρία...Χρειάζονται πάντως τουλάχιστον 5-6 μέρες μετά τη στείρωση για να κάνει το ταξίδι.
Μιλάμε αύριο...

Last edited:

st3li0s

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2009
8.560
2.743
Θεσ/νίκη
Ποιος ειπε ποιο πανω οτι δεν θα βρει σπιτι επειδη ειναι 6 χρονων και δεν ειναι κουταβι και οτι ολοι κουταβια ζητανε??????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Εεεεεε Κατερινα???:D:p

Και δικο μας παιδι παρακαλω...απο εδω...:D:D:D

Αντε μπραβο!!!Χαρηκα τωρα!!!:D

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.223
Μέλη
19.995
Νεότερο μέλος
lindaTheDog