Ιστορίες- Η πρώτη μέρα!

Maria91

Well-Known Member
22 Ιουνίου 2008
61
0
Τελειες οι ιστοριες σας κ πολυ συγκινητικες!!

Θα σας πω κ γω τη δικια μ: Απο 5 ετων ηθελα ενα σκυλακι που να το αγαπαω κ να με αγαπαει, να με κοιταει με τα υγρα του ματακια με απορια. Η μαμα μου φυσικα, ουτε να τ' ακουσει:"ειναι φροντιδα.....". Ε, κ γω τι να κανω; Υπομονη μεχρι τη στιγμη που βαλαμε ιντερνετ (γρηγορο ιντερνετ γιατι το παλιο ηταν ανυποφορο) στα 16 μου. Τοτε αρχισα να ψαχνω πληροφοριες για σκυλους (διατροφη, υγεια, βασικη εκπαιδευση συμπεριφορας, ΡΑΤΣΕΣ). Ειχα συγκεντρωσει στο Word 110 σελιδες! Παραλληλα ενημερωνα τη μαμα μου κ αρχισε να πειθεται! Αφου κατεληξα σε ρατσα κ φυλο εψαξα εψαξα εψαξα σε αγγελιες κ βρηκα καπου 11 αγγελιες με τη ρατσα αυτη. Μονο στη μια απ' αυτες ειχε μεινει κουταβι. Δωσαμε ραντεβου λοιπον σ' ενα σημειο της Θεσσαλονικης.............

..........Οταν, επιτελους μετα απο τοοοοοση κινηση, φτασαμε. Κατεβηκαν οι γονεις μου να παρουν το κουταβινιβινιβινι απ' το απεναντι αυτοκινητο. Μεσα στο δικο μας αυτοκινητο περιμεναμε εγω κ ο μικρος μου αδερφος σε αναμμενα καρβουνα (περιμεναμε αρκετη ωρα /:). Οταν ηρθαν οι γονεις μου κ οι ανθρωποι που μας εδωσαν τη μικρη ειδα ενα ΥΠΕΡΟΧΟ ανοιχτοχρωμο Γκολντενακι, πολυυυυ ησυχο! Απ' τη Θεσσαλονικη μεχρι το χωριο κανεις δε μιλουσε κ ολοι βλεπαμε το κουταβινι που ηταν μαζι μας στο πισω καθισμα κ κοιμοταν γλυκα γλυκα (ειχε κουραστει το ΜΩΛΟ μου)! Οταν φτασαμε σπιτι εφαγε, ηπιε, κατουρησε κ εκανε κακακια στο χαλι (Λεει η μαμα μου με χαρουμενο υφος:"αρχισαμεεε...") κ μετα κοιμηθηκε το πουλακι μου... Ολο το βραδυ δεν κοιμηθηκα απ' τη χαρα μου. Σημερα λοιπον εχουμε -εδω κ 10 μηνες- ενα παιζι 1 ετους! :) :) :)

kotsidas

Well-Known Member
16 Ιουνίου 2008
381
13
Να και η δικια μας ιστορια.Ηταν Ιουλιος του 2007 οταν κατεβηκα το πρωι στο ημιυπογειο εξωτερικο γκαραζ να παρω τη μηχανη να παω για δουλεια.Ξαφνικα ακουω ενα "ΓΚΚΡΡ".Κοιταω στο κηπο και διπλα εξω απο τη μαντρα και δεν βλεπω τιποτα.Θα μου φανηκε σκεφτομαι και ξανακατεβαινω στη μηχανη."ΓΚΚΡΡΡ" παλι. Κοιταω καλυτερα και τι να δω.Ενα σκυλακι μια σταλια σκατο, σε σχεση με τη βροντερη φωνη του,να ειναι κατω απο τη μηχανη αγκαλια με το πισω τροχο.Του βαζω νερο σε ενα πιατο και φευγω για δουλεια.Να σημειωσω εδω, οτι τοτε το σπιτι δεν ειχε αυλοπορτες.Γυρναω το απογευμα αργα και το σκυλακι ηταν ακομα στο γκαραζ.Του βαζω γαλα με ψωμι και νερο και φευγω.Το βραδυ ριχνω μια κλεφτη ματια και κοιμοτανε αγκαλια με τη μηχανη μαμα του.
Για να μην πολυλογω ετσι μας υιοθετησε η Λαρα,που ακομα εχω απορια απο τι σκυλια προερχεται.:confused::confused::confused::confused:

*agapoylas**agapoylas*

glika'smum

Well-Known Member
19 Φεβρουαρίου 2011
116
0
36
thessaloniki
Η δικια μας ιστορια ξεκιναει περιπου πριν 2 μηνες και σε μια πολυ δυσκολη φαση της ζωης μου..ημουν στα ορια της καταθλιψης θυμαμαι και χαμογελουσα μονο οταν διαβαζα κι ενημερωνομουν για διαφορες ρατσες..ονειρο μου να αποκτησω ενα κουταβι αλλα απιαστο καθως δεν περιμενα ποτε να πραγματοποιηθει..μεχρι που ο αντρας μου θελοντας να ξαναβρει επιτελους τη γυναικα του αποφασισε να μου κανει τη χαρη και να παρουμε επιτελους ενα κουταβι..:)Ειχαμε ηδη παει σε διαφορα πετ σοπ στη Θεσσαλονικη και ειχαμε καταληξει..περιμεναν κουταβια μια βδομαδα αργοτερα μας ειπαν και να παμε να παρουμε τοτε..μια μερα πριν παμε λοιπον και διαβαζοντας στο ιντερνετ επεσα πανω στη σελιδα και καταλαβα οτι απο πετ σοπ ΔΕΝ παιρνουμε κουταβια(μαθαινω γρηγορα βλεπετε)..Τελικα καταληξαμε στη μπουμπου μας,την οποια μας εφερε ο εκτροφεας(ακομα προσπαθω να καταλαβω αν ειναι ή οχι βεβαια),μεσα σε ενα κλουβακι μεταφορας πολυ μεγαλο για το μεγεθος της..η καημενουλα μας καθοταν πισω πισω,αρνουταν να βγει γιατι φοβοταν και τελικα αφου τα καταφεραμε αντικρυσα την πιο γλυκια μουριτσα που ειχα δει ποτε!!Μολις 600γραμμαρια τοτε,57 ημερων και ακομα γλυστρουσε στα μαρμαρα..προσπαθουσε να εξερευνησει αλλα καθε δευτερο βημα επεφτε κατω..την πηρα αγκαλια,κουρνιασε πανω μου για λιγο και την εβαλα στο κρεββατακι της που κοιμηθηκε κατευθειαν..δεν εκλαψε καθολου,ουτε οταν την αφησαμε το βραδυ μονη της στον κατω οροφο(μεζονετα).Δεν εβαλα τα κλαμματα ,ημουν και παλι ευτυχισμενη!!Καθομουν πανω απο το κρεββατακι της και τη χαζευα,προσπαθουσα να δω αν αναπνεει γιατι ηταν τοσο μικρη και καποιες φορες την ξυπνησα κι εγω,το ομολογω:-|.Απο τοτε η γλυκα μας ειναι παντα μαζι κι αυτη τη στιγμη καθεται διπλα μου και κοιταει τι κανω..πριν λιγο κοιμοταν και κουνουσε την ουριτσα της..μαλλον ειναι κι αυτη χαρουμενη εδω:)

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.247
Μέλη
20.026
Νεότερο μέλος
Μάρα