Ιπποφαές(συμπληρωμα διατροφης)

Eirini-Fontas

Well-Known Member
6 Μαϊου 2009
5.280
709
Θρακομακεδονες
Το ξεθαβω λιγο το θεμα . . .

Της Σοκο το ανοσοποιητικο ειναι καπως πεσμενο υστερα απο τα αποτελεσματα των βιοχημικων.
Ειναι καλυτερο να δωσω ιπποφαες που εχει και αρκετη βιταμινη c η να παιρνω σκετη σκυλισια βιταμινη c που
ουτως η αλλως βοηθαει το ανοσοποιητικο.

nasouk

Well-Known Member
15 Ιουλίου 2010
1.166
3
Σε μια συζητηση με εναν φιλο εκτροφεα , μου προετινε να δινω ενα χαπακι ιπποφαες καθε μερα και θα δω πολυ μεγαλη βελτιωση τουλαχιστον σε μερικα συμτπωνατα δερματικων που αναπτυξαμε τον τελευταιο καιρο.

Λοιπον το ιπποφαες αν και αγνωστο γενικοτερα , εκανε καταπληκτικη δουλεια.

Εδω και καιρο που το δινουμε , τουλαχιστον 2 μηνες , δεν εχει παρουσιασει καθολου δερματικα , το τριχωμα ειναι πιο λαμπερο και φαινεται πιο υγιειες.
Ψαξτε το λιγο στο νετ εχει ενδιαφερον(εμεις τουλαχιστον κοψαμε αντιβιωσεις για καθε ψιλου πηδημα)και βλεπω τον σκυλο μου καθε μερα και καλυτερο.

nasouk

Well-Known Member
15 Ιουλίου 2010
1.166
3
Αγοραστο , λεφτα υπαρχουν:D

Πλακα πλακα επειδη θα βαλω χειμερινο μποστανι , λεω να δοκιμασω να το φυτεψω.

Scarlett

Well-Known Member
9 Αυγούστου 2010
4.911
59
Νεα Ερυθραια
www.birmans-greece.com
Το ξεθαβω λιγο το θεμα . . .

Της Σοκο το ανοσοποιητικο ειναι καπως πεσμενο υστερα απο τα αποτελεσματα των βιοχημικων.
Ειναι καλυτερο να δωσω ιπποφαες που εχει και αρκετη βιταμινη c η να παιρνω σκετη σκυλισια βιταμινη c που
ουτως η αλλως βοηθαει το ανοσοποιητικο.
για πες κι εσυ Ειρηνη? καλο?

Orilis

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2011
7.881
6.979
Πάτρα
Είναι πόα, θάμνος, δεντράκι? Εποχικό ή πολυετές? Όσες πληροφορίες καλοδεχούμενες?

st3li0s

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2009
8.560
2.743
Θεσ/νίκη
Σε μια συζητηση με εναν φιλο εκτροφεα , μου προετινε να δινω ενα χαπακι ιπποφαες καθε μερα και θα δω πολυ μεγαλη βελτιωση τουλαχιστον σε μερικα συμτπωνατα δερματικων που αναπτυξαμε τον τελευταιο καιρο.

Λοιπον το ιπποφαες αν και αγνωστο γενικοτερα , εκανε καταπληκτικη δουλεια.

Εδω και καιρο που το δινουμε , τουλαχιστον 2 μηνες , δεν εχει παρουσιασει καθολου δερματικα , το τριχωμα ειναι πιο λαμπερο και φαινεται πιο υγιειες.
Ψαξτε το λιγο στο νετ εχει ενδιαφερον(εμεις τουλαχιστον κοψαμε αντιβιωσεις για καθε ψιλου πηδημα)και βλεπω τον σκυλο μου καθε μερα και καλυτερο.
Ξέρουμε ποσότητα ανά κιλά σκύλου?

Ειναι καποιος μυκητας σαν κεφιρ η καμια σχεση;
Όχι καμία σχέση!

Το ιπποφαές είναι ένα φυτό που είναι το μόνο που έχει περιεκτικότητα σε τόσα πολλά στοιχεία!
Κανένα άλλο δεν υπάρχει!

Και είναι το μόνο που το είχαμε μπροστά στα μάτια και δεν ξέραμε τι προσφέρει!
Είναι αυτοί οι άγριοι θάμνοι με τα πορτοκαλί μπιλάκια!

Eirini-Fontas

Well-Known Member
6 Μαϊου 2009
5.280
709
Θρακομακεδονες
ουπς... δεν προσεξα οτι το ειχες χωρισει.....
απο εκτροφεα το εμαθα..... μια καψουλα ημερησιως για σκυλια μεχρι 15 περιπου κιλα 2 καψουλες μεχρι 45 κιλα και 3 καψουλες στα μεγαλυτερα..
ειναι χιλιες φορες καλυτερο και απο το σωλομελαιο.....

αν εχεις μικροτερα ακόμη σκυλιά..... δινε μια καψουλα ανα δυο μερες.... δεν ειναι τοξικο και δεν νομιζω να υπαρξει προβλημα...
!

nasouk

Well-Known Member
15 Ιουλίου 2010
1.166
3
Ειμαι γραφειο και ''δουλευω'':) , οταν παω σπιτι θα πω μαρκα και τιμη.
Παντως του δινω 1 χαπακι την ημερα οχι παραπανω.Ο Φιντελ ειναι 60κατι κιλα δεν ξερω αν πρεπει να παιρνει παραπανω , αλλα με 1 την ημερα ειναι μια χαρα, τουλαχιστον ετσι φαινεται και γλυτωσαμε απο τα δερματικα(παρολο καθε βραδυ του βγαζω 1 σκατζοχοιρο απο το στομα...ακομα):mad:

greedy

Well-Known Member
23 Απριλίου 2008
2.314
3
52
Πατρα
Και είναι το μόνο που το είχαμε μπροστά στα μάτια και δεν ξέραμε τι
προσφέρει!
Είναι αυτοί οι άγριοι θάμνοι με τα πορτοκαλί .
μπιλάκια!
Δεν ειναι αυτο πουβλεπεις σε μεγαλες συσταδες στις ακρες του δρομου.Αυτο λεγετε πυρακανθος .Μοιαζει παρα πολυ αλλα εχει διαφορετικο φυλλωμα και διαφορετικες ουσιες.
Το ιπποφαες ειναι πολυετης θαμνος αγκαθωτος,με γκροζοπρασινο φυλλωμα.
Πρεπει να εχει κοντατου αρσενικο η θηλυκο για να γονιμοποιιθει.Και καλο κανει εκτος απο τον καρποτου και το φυλλωμα του σαν αφεψημα τσαγιου. Εχω βαλει στον κηπο δυο φυτα εδω και ενα χρονο ακομα ομως δεν εχω δει κατι εκτος απο φυλλωμα.Το βρισκεις σχετικα δυσκολα ακομα αλλαμια βολτα στα φυτωρια μπορει να σε ανταμειψει.

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.223
Μέλη
19.995
Νεότερο μέλος
lindaTheDog