Σωστή η παρατήρηση για την κάψουλα αλλά εχω δεί στο site της superfoods που λέει ο xotikoulis πιο κάτω και τα VITAMINA FOODS που είναι σε σκόνη οπότε το βάζεις με ότι θες και όσο θες.Αυτό πάλι το παίρνω εγώ και δεν το δίνω στα σκυλιά. Το έχω σκεφτεί πολλές φορές, αλλά κολλάω στο ότι είναι κάψουλες επομένως δεν είναι εύκολο να χωρίσεις δοσολογία. Δίνεις στα δικά σου? (που είναι και γομάρια οπότε πιο εύκολο να δώσεις ακόμα και ολόκληρη κάψουλα!). Εντυπώσεις?
Το μόνο που έχω σκεφτεί είναι να προσθέτω στα λαχανικά τους που τα φτιάχνω και για τα δύο μαζί, οπότε μια κάψουλα και για τα δύο δεν είναι τόσο υπερβολή (αν σκεφτείς κιόλας ότι λαχανικά δεν τρώνε πολύ συχνά)
Καλέ, σοβαρά αυτό είναι το ιπποφαές;; Ντοινγκ Δεν το ήξερα!Μικρος τα βαζαμε στο φυσοκαλαμο και φτουυυυυυυυυυ...!Πλατς!
Ντοματακια τα λεγαμε!
Δεν είναι τόσο απλά τα πράγματα!οχι ειδικα η c αποβαλλεται η περισσια μεσω ούρων...( σωστα...?)
Ηλια, φυτεψα ενα εγω και εδωσα και ενα στον γειτονα. Τα φυτα ειναι σε αποσταση 15-20 μέτρα μεταξυ τους. Ειναι πολυ μακρια λες?Αρη αν φυτεψες ενα δεν κανεις τιποτα θελει 2 αρσενικο και θυληκο οπως τα ακτινιδια.