Ιπποφαές(συμπληρωμα διατροφης)

st3li0s

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2009
8.560
2.743
Θεσ/νίκη
Εστω οτι φυτευουμε ιπποφαες στον κηπο μας!

Η δοσολογια πως θα κανονιστει?Ποσα μπιλακια θα δινουμε?Χαχα

Μικρος τα βαζαμε στο φυσοκαλαμο και φτουυυυυυυυυυ...!Πλατς!

Ντοματακια τα λεγαμε!

George A

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
3.215
239
εγώ τα πήρα απο φυτώριο πέρυσι και φέτος περιμένω καρπούς , εαν δεν τα φάνε οπως είναι θα τους τα δώσω με άλλο τρόπο

vrmode

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2006
8.366
10.523
Athens
Ρώτησα μήπως και ήταν αλλεργικές οι αιτίες - σε περιπτώσεις αλλεργιών αρκετοί καταφεύγουν σε barf διατροφή...

greedy

Well-Known Member
23 Απριλίου 2008
2.314
3
52
Πατρα
Αν υποθεσουμε οτι δεν ειναι φαρμακο αλλα συμπληρωμα διατροφης με 5-6 μπαλακια εισαι ενταξει.
Για τους ανθρωπους δεν ειδα να εφιστουν προσοχη στην υπερδοσολογια παντως.

GRDANE

Well-Known Member
7 Σεπτεμβρίου 2007
6.860
5.110
patra
grdane.blogspot.com
ειναι καθαρα φυτικο και δεν έχει μαξιμουμ δοσολογίας...
ειρήνη μαζί με το τακτικ κι ενδιαμεσα στα μπανια αν δινεις μια καψουλα ημερησιως πιστευω θα βοηθησει... στην γρηγορη αναπτυξη τριχοφυιας..
ειναι φουλ σε βιατμινη Ε που βοηθα στο τριχωμα και ω λιπαρά, από την άλλη η ακανα που δινεις πιστευω οτι ειναι σουπερ..

Eirini-Fontas

Well-Known Member
6 Μαϊου 2009
5.280
709
Θρακομακεδονες
Σ'ευχαριστω πολυ! Μακαρι να βοηθησει! Αν και μου συστησανε και κατι χαπια της dorwest με σκορδο και μαλαθρο και ειμαι αναμεσα σε αυτα τα δυο! Σκεφτομαι ποιο απο τα δυο σκευασματα να διαλεξω αν και με ελκυει το ιπποφαες λογω της βιταμινης Ε. Εσυ σε πιο θα εγερνες περισσοτερο??

Και εγω ετσι πιστευω οτι η τροφη ειναι πολυ καλη που της δινω!

Last edited:

st3li0s

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2009
8.560
2.743
Θεσ/νίκη
Το Ιπποφαες ειναι τινγκα στην Βιταμινη C
12 φορες περισσοτερο απο ενα πορτοκαλι!

Την Βιταμινη C την παραγει ο σκυλος απο μονος του!
Αν του δωσουμε Ιπποφαες δεν ειναι κακο?

health

New Member
5 Μαϊου 2010
2
0
Αυτό πάλι το παίρνω εγώ και δεν το δίνω στα σκυλιά. :D Το έχω σκεφτεί πολλές φορές, αλλά κολλάω στο ότι είναι κάψουλες επομένως δεν είναι εύκολο να χωρίσεις δοσολογία. Δίνεις στα δικά σου? (που είναι και γομάρια οπότε πιο εύκολο να δώσεις ακόμα και ολόκληρη κάψουλα!). Εντυπώσεις?

Το μόνο που έχω σκεφτεί είναι να προσθέτω στα λαχανικά τους που τα φτιάχνω και για τα δύο μαζί, οπότε μια κάψουλα και για τα δύο δεν είναι τόσο υπερβολή (αν σκεφτείς κιόλας ότι λαχανικά δεν τρώνε πολύ συχνά)
Σωστή η παρατήρηση για την κάψουλα αλλά εχω δεί στο site της superfoods που λέει ο xotikoulis πιο κάτω και τα VITAMINA FOODS που είναι σε σκόνη οπότε το βάζεις με ότι θες και όσο θες.

Darkness

Well-Known Member
8 Απριλίου 2010
792
4
Μικρος τα βαζαμε στο φυσοκαλαμο και φτουυυυυυυυυυ...!Πλατς!

Ντοματακια τα λεγαμε!
Καλέ, σοβαρά αυτό είναι το ιπποφαές;; Ντοινγκ :) Δεν το ήξερα!

omarock

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2009
2.836
7
Δραμα
Αρη αν φυτεψες ενα δεν κανεις τιποτα θελει 2 αρσενικο και θυληκο οπως τα ακτινιδια.

omarock

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2009
2.836
7
Δραμα
Σχεδον ολες οι σκυλοτροφες(οι καλες)εχουν μεσα στα συστατικα τους Ιπποφαες.

harryf3

Well-Known Member
27 Απριλίου 2009
7.818
76
Ξάνθη
Αρη αν φυτεψες ενα δεν κανεις τιποτα θελει 2 αρσενικο και θυληκο οπως τα ακτινιδια.
Ηλια, φυτεψα ενα εγω και εδωσα και ενα στον γειτονα. Τα φυτα ειναι σε αποσταση 15-20 μέτρα μεταξυ τους. Ειναι πολυ μακρια λες?

omarock

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2009
2.836
7
Δραμα
Νομιζω ναι εκτος και αν υπαρχουν καλοι επικονιαστες(μελισσες πεταλουδες,κ.τ.λ.).

harryf3

Well-Known Member
27 Απριλίου 2009
7.818
76
Ξάνθη
Υπαρχουν πολλες μελισσες αλλά λεω να φυτεψω ακομα ενα για σιγουρια. Ολα τα δεντρα που φυτεψα τα εχω ζευγαρια εκτος απο καναδυο.

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.223
Μέλη
19.995
Νεότερο μέλος
lindaTheDog