Ιδιωτης:Πωλητης-Δωρητης κουταβιων..Δρασεις & αντιδρασεις

Status
Κλειδωμένο θέμα

johnk

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2010
10.176
5.601
ΑΘΗΝΑ
Δύο πολύ σύντομες παρατηρήσεις, στο θέμα που παρακολουθώ πολύ προσεκτικά... έστω και αν είμαι λιγάκι off-topic...

...εννοειται γνησιο, κ εννοειται επιβεβαιωνεται πανευκολα με ενα τηλ στην κυνολογικη αρχη που εκδοθηκε...
Νιώθω την ανάγκη να επαναλάβω "με δικά μου λόγια" μία διαφοροποίηση:
Αλλο πράγμα το "γνήσιο" και άλλο πράγμα το "ειλικρινές"...:sneaky:
Αλλο πράγμα το "εικονικό" (που είναι γνήσιο - αλλά όχι ειλικρινές)... και άλλο πράγμα το "πλαστό" (που ΔΕΝ είναι γνήσιο)...
I think you know what I mean...

Για να μη σου θυμίσω ένα από τους σημαντικότερους επιβήτορες (δημοφιλέστατης φυλής), που είχε πεθάνει και γεννούσε ακόμα...
Θα μου πεις, βέβαια, από ένα τέτοιο σκύλο έχει κρατηθεί οπωσδήποτε ποσότητα σπέρματος... και θα το δεχόμουν, αν:
Ο ίδιος σκύλος δεν συμμετείχε και σε 1-2 εκθέσεις παγκόσμιας εμβέλειας... ΜΕΤΑ θάνατον! (El Sid)

...Τον αγαπώ πολύ. Αλλά ναι, δεν θα έπρεπε να υπάρχει. Γιατί αυτό θα ήταν καλύτερο για το είδος σκύλος...
Διαφωνώ... κάθετα!
ΑΥΤΟΣ ο σκύλος είναι που έφερε το είδος (επί 140.000 χρόνια) να παραμένει δίπλα μας και να μην έχει εξαφανιστεί...:) και ΑΥΤΟΣ είναι ο σκύλος (μαζί με τη "βρώμικη" γάτα), που θα παραμείνει (κατά ταπεινή, προσωπική, εκτίμηση) στον πλανήτη και μετά από εμάς...:cool:

Last edited:

Μαρια&Ηρα

Well-Known Member
15 Αυγούστου 2013
2.513
3.753
39
Κ μετα κ απαυτες τις δηλώσεις εγω αντιλαμβανομαι λανθασμενα τα πράγματα (fyi im not alone...) και no hope κλπ τετριμμένα που υιοθετειτε σωρηδόν μη τυχον κ κατηγορηθειτε ως old fashioned...

Το οτι μετα καποιος σου πεταει κ ενα χαριτωμενο "δεν ταχω με το σκυλακι σου βέβαια να σου ζησει να το χαιρεσαι για πολλα χρόνια" :cautious: δεν το καλυτερεύει το πράγμα (οφειλω να πω...) κ ειναι κ καπως αμφίρροπο...απτην μια "κακως υπαρχει" απτην αλλη " να σου ζησει" :censored:

Επιλέξατε καποιοι να με "κατηγορησετε" γιατι επελεξα το "ροτβαιλερ" δεν βλέπω τον λογο γιατι να απαντήσω σε κατι τετοιο αλλα τεσπα ill humor you κ θα πω απλα οτι δεν ηταν επιλογη ΜΟΥ και ill leave it there, δεν το μετανιώνω ΌΜΩΣ ουτε θα το μετανιωσω ποτε στην ζωη μου κ σιγουρα ποτε δε θα γυρισω να πω "δεν έπρεπε να υπάρχει" γιατι ειναι ενα πλασμα που χει δώσει απλοχερα αγάπη κ χαρα κ τρυφερότητα, τιποτα άλλο...
Τα αλλα περι "συναισθηματων" κοκ θα τα καταλαβαινα αμα αρχιζα να κλαιγομουν ή να παραπονιεμαι, ουτε το ενα εκανα ουτε το αλλο, σας υπεδειξα κατι που κάνετε κ τι αντικτυπο εχει αυτο, αλλα φυσικα επειδη θελετε να θεωρείστε "φιλοζωοι" τσινατε λέγοντας "εμείς ποτε δε θα λεγαμε κατι τετοιο" ...μπορει να μην το λέτε ανοιχτά αλλά ναι καποιοι βλαμμένοι (σαν εμενα) ετσι το αντιλαμβανομαστε γιατι αυτα πανε χερι χερι!

Τελος οποτε λεω κατι (τωρα τελευταια συχνα) που βγαίνει εκτος "πεπατημενης" (που εσεις θεσατε κ οχι εγω, κατι σαν αγραφος νομος ένα πράμα οτι "ΕΔΩ" θα λεμε αυτο κ αυτο κ θα το σιγονταρουμε ολοι ανεξαιρετως or else...) αρχιζετε τα "να δικαιολογησεις τα αδικαιολογητα" "να προετοιμάσεις το έδαφος" κ δε ξερω κ γω τι αλλο...δεν εχετε καταλάβει ότι δεν εχω καμία απολύτως τέτοια ανάγκη? οτι κανείς μας δεν έχει? γιατι αμα συμφωνούμε η διαφωνουμε αυριο κ παλι θα ανατείλει ο ήλιος!

@johnk λες κάτι πολύ σημαντικό κ σοβαρο, πραγματικά θα ηθελα να σου ζητησω να το ξαναγράψεις πιο απλοϊκά πιο λαϊκά...κοινως πιο ΧΥΜΑ...για να το καταλάβουν ολοι αυτο που λες...

γιατι δεν είμαι εγω η παρανοικη οσο κ αν συμφέρει καποιους να πεισουν γιαυτο ακριβώς!

• Like
Reactions: Petivi

Petivi

Well-Known Member
20 Οκτωβρίου 2015
80
38
Χαιρομαι που κ αλλοι εχουν υιοθετησει τον ιδιο τροπο σκεψης..ειναι λαθος να υπαρχουν αυτα τα σκυλια τλκ???Καλο θα ηταν να μην ειμαστε απολυτοι..και σε 10-12 χρονια π.χ που η καθαροαιμη-ημιαιμη-παρανομη μπορμποιλιτσα θα μπορεσει να συγκριθει επαξια κ συνολικα στη ζωη της με την εκτροφισια μπορμποιλιτσα,θα βγαλουμε τα συμπερασματα μας ολοι..εξαιρετικη & προτιμητεα η προληψη αλλα μην ειμαστε αφοριστικοι με εμβια οντα.

Orilis

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2011
7.881
6.979
Πάτρα
Μαρια&Ηρα, φιλοζωη δεν με λες, ούτε το κρεατακι μου θα σταματήσω να τρώω, ούτε θα τρέξω να υπογράψω και τη συλλογή υπογραφών για να μην τρώει σκυλάκια ο βιετναμέζος. Κι ούτε αποστρέφομαι το σκύλο μου. Απλά ανοίγω το μυαλό μου. Και κοιτάζω και μια άλλη οπτική έξω από τα στεγανά που με μεγάλωσαν. Και δεν πάω με τη ροή του φόρουμ γιατί αλλιώς δεν θα ξημερώσει ο ήλιος αύριο. Πάω γιατί με εκφράζει. Κι όπου πετύχω κάτι να μην εκφράζει το "σωστό μου" πάω κόντρα στο ρεύμα. Μα είναι νέο μέλος, μα είναι το αρχαιότερο. Πάνω απ'ολα χρειάζεται σεβασμός. Το στυλ που γράφεις δεν τον αποπνέει. Μπορεί να καταλαβαίνω και λάθος. Αλλά από τη στιγμή που μαζευόμαστε κάμποσοι που "μας τη δίνει" το ύφος σου, άνθρωποι ετεροκλητοι μεταξύ μας κάαααποια αλλά "πηγαδάκια". Μήπως να το κοιτάξεις; Ειδικά αν σου συμβαίνει στην εκτός διαδικτύου ζωή;

Last edited:

johnk

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2010
10.176
5.601
ΑΘΗΝΑ
...@johnk λες κάτι πολύ σημαντικό κ σοβαρο, πραγματικά θα ηθελα να σου ζητησω να το ξαναγράψεις πιο απλοϊκά πιο λαϊκά...κοινως πιο ΧΥΜΑ...για να το καταλάβουν ολοι αυτο που λες...
Παρών... σε όλους μας αρέσει να ακούμε ότι λέμε κάτι πολύ σημαντικό και σοβαρό!:p:D

Τι να ξαναγράψω, όμως?
Για την εξελικτική πορεία του σκύλου... ή για τα 7 θανάσιμα αμαρτήματα του ανθρώπου?:cool:

east49

Well-Known Member
6 Δεκεμβρίου 2012
3.743
5.061
@Μαρια&Ηρα

Για ποιο λογο κ με ποια βαση αποκαλουμε ενα σκυλι που μοιαζει οπτικα με ροτβαιλερ, "ροτβαιλερ" και οχι "ημιαιμο που μοιαζει με ροτβαιλερ"????

Ξερεις, με το να αναγνωριζεις την ιστορια του εκαστοτε σκυλου κ να τον αποκαλεις βαση αυτης" ημιαιμο" δεν του "μειωνεις την υποσταση" απλα δεχεσαι τα γεγονοτα, ως οφειλεις, αν τον σεβεσαι.....

• Like
Reactions: Aslan and ghelly

Orilis

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2011
7.881
6.979
Πάτρα
Το γεγονός ότι το νέο μέλος γνωρίζει την ύπαρξη της μπορμποιλίτσας ενώ αγνοεί βασικά κυνολογικά πράγματα, εμένα τουλάχιστον, με ανησυχεί

• Like
Reactions: johnk and yasemin

johnk

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2010
10.176
5.601
ΑΘΗΝΑ
Γιαννη,
post 112
Ωχ, Θεέ μου!!! Αυτό (και όχι μόνο, απ' ότι καταλαβαίνεις:D) τόχασα, ρε συ...:confused:
Προτιμώ να συνεχίσω να κάνω ότι δεν τόχω δει...:cool::sleep:

Υ.Γ.1. Τι είναι η Μπορμποιλιτσα???

Υ.Γ.2. Νεφελάκιιιιι????

• Like
Reactions: yasemin

johnk

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2010
10.176
5.601
ΑΘΗΝΑ
Το να είναι Νεφελάκι είναι η αισιόδοξη εκδοχή
Αφού με ξέρεις τώρα... είμαι αισιόδοξος άνθρωπος, against all odds (που λέει, στα βουνά της Ηπείρου, η γνωστή γιαγιά)...:cool:

Petivi

Well-Known Member
20 Οκτωβρίου 2015
80
38
Μπορμποιλιτσα ειναι το μικρο θηλυκο boerboel!!!Δεν ξερω αν εκανα κατι κακο με αυτο το παραδειγμα..βαλτε με στο κλιμα ρε παιδια!

Status
Κλειδωμένο θέμα