Ιδιοκτήτες σκύλων που δεν θα έπρεπε να έχουν σκυλο

mpoumpoulaoriginal

Well-Known Member
4 Ιουνίου 2011
429
49
Βυρωνας
Εγώ θα το ξαναπώ... Ακατάλληλος ιδιοκτητης είναι εκείνος που δε γνωρίζει τις ανάγκες του σκύλου του και κατ'επέκταση του κάνει δύσκολη τη ζωούλα του...

vagelis_ras

Well-Known Member
5 Αυγούστου 2011
2.405
458
53
Όταν οριστεί ο κανόνας καταλληλότητας τότε να ορίσουμε και της ακαταλληλότητας.

-Σκύλος που ζει όλη την εβδομάδα σε ένα καναπέ με βόλτες μέχρι το πάρκο περπατώντας και λίγο τρέξιμο το Σ/Κ είναι σε ακατάλληλα χέρια.

-Σκύλος που ζει 10 ώρες την ημέρα σε ένα BOX μέχρι να τελειώσει το εργασιακό οκτάωρο , είναι σε ακατάλληλα χέρια.

-Σκύλος που ζει σε ένα μπαλκόνι με οποίες καιρικές συνθήκες είναι σε ακατάλληλα χέρια.

-Σκύλος που είναι υποχρεωμένος να περιμένει με τις ώρες για το πότε θα του επιτραπεί να κάνει την ανάγκη του είναι σε ακατάλληλα χέρια .

-Σκύλος που προσπαθούμε να τον δούμε σαν παιδί και όχι σαν σκυλί , είναι σε ακατάλληλα χέρια.

-Σκύλος που δεν μπορούμε να του καλύψουμε βασικές ανάγκες αλλά αντίθετα προσπαθούμε να τον προσαρμόσουμε στις δικές μας ανέσεις , είναι σε ακατάλληλα χέρια.

Προσωπικά θα προτιμούσα όλα αυτά τα χέρια να γίνουν κατάλληλα και ας μην μάθουν ποτέ τι ΄΄ράτσα΄΄ είναι ο σκύλος τους .

lawrence-gr

Well-Known Member
2 Σεπτεμβρίου 2008
6.535
789
Ξεσσαλονικη!!!
διαφωνω λιγακι μονο στο τελευταιο...ειναι συμβιωση,ολοι πρεπει να φτιαξουμε την ζωη μας συμφωνα με το αλλο κομματι του παζλ ακομη κ αν αυτο ειναι σκυλος,οποτε κ η ζωη του σκυλου πρεπει να φτιαχτει συμφωνα κ με την δικη μας.η συμβιωση εκ των πραγματων ειναι κ προσαρμογη...

Nefelaki

Banned
Banned
1 Μαρτίου 2013
488
0
Αν δεν ξερεις τί ράτσα είναι ο σκύλος σου πώς θα του καλύψεις τις ανάγκες του; Αν έχεις μπορντερ κολι και νιμίζεις οτι έχεις ροτβαιλερ δεν θα πέσεις έξω στις ανάγκες του;

lawrence-gr

Well-Known Member
2 Σεπτεμβρίου 2008
6.535
789
Ξεσσαλονικη!!!
οχι.δεν ειναι τεστ με χρονο 2 λεπτων για να πεσεις εξω.το σκυλι ειναι βλεποντας κ κανοντας,ξεροντας βεβαια τα βασικα.οι αναγκες ενος μπορντερ κ ενος ροτ,ειναι οι ιδιες.θελει το αφεντικο του μαζι του.το ποσο κ πως ,θα το βρειτε μαζι.θεληση να υπαρχει!εδω βγαζουμε ακρη με γυναικες(εμεις οι αντρες),δεν θα βγαλουμε ακρη με δυο κωλοσκυλα?!!! :p

Berna

Well-Known Member
17 Ιουλίου 2009
9.771
4.048
40
Belgrade, RS
clockworkplum.wix.com
Αν είναι όντως λαπραντόρ, ΔΕ θα έβγαζε επιθετικότητα σε καμία περίπτωση! Εγώ δε θα μπορούσα να φανταστώ ένα επιθετικό καθαρόαιμο λαμπραντόρ! Είναι τόσο τρυφερά και καλοκάγαθα σκυλούδια....και σύμφωνα με το προτυπο της φυλής δεν είναι επιθετικά αλλά ανθρωποκεντρικά και φιλικά προς όλους...
Ναι ε; Να σου δείξω και το πεντιγκρί; :p

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.802
20.129
-Σκύλος που ζει 10 ώρες την ημέρα σε ένα BOX μέχρι να τελειώσει το εργασιακό οκτάωρο , είναι σε ακατάλληλα χέρια.
Εχω ένα υπερτυπικό κοκόνι, που ζει έτσι ακατάλληλα. Οποιος το θέλει, να μου πει, να του το δώσω...:rolleyes:

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.253
Μέλη
20.033
Νεότερο μέλος
Stepsn