Ιδιοκτήτες σκύλων που δεν θα έπρεπε να έχουν σκυλο

mpoumpoulaoriginal

Well-Known Member
4 Ιουνίου 2011
429
49
Βυρωνας
Αν είναι όντως λαπραντόρ, ΔΕ θα έβγαζε επιθετικότητα σε καμία περίπτωση! Εγώ δε θα μπορούσα να φανταστώ ένα επιθετικό καθαρόαιμο λαμπραντόρ! Είναι τόσο τρυφερά και καλοκάγαθα σκυλούδια....και σύμφωνα με το προτυπο της φυλής δεν είναι επιθετικά αλλά ανθρωποκεντρικά και φιλικά προς όλους...

Last edited:

Hlianna

Well-Known Member
19 Δεκεμβρίου 2009
1.567
647
Για μένα δεν θα έπρεπε να έχουν γιατί το να μην ξέρεις τί είναι ο σκύλος σου δείχνει αδιαφορία. Πες οτι δεν ξέρω τιποτα για σκυλιά και βρίσκω ένα ροτβαιλερ στο δρόμο. Το παίρνω, ρωτάω κτηνιάτρους, ψάχνω μόνη μου στο ιντερνετ για σκύλους. Τρόπος εκπαίδευσης κλπ και φυσικά θα πέσω και πάνω στις φυλές. Θα ψάξω, θα δω το ροτβαιλερ και θα καταλάβω τί είναι. Το να νομίζει κάποιος οτι το σκυλί του είναι καθαρόαιμα λαμπραντορ και να είναι εντελώς διαφορετικό απο την φυλή, εμένα μου δείχνει αδιαφορία γιατί πολύ απλά δεν ρώτησε, δεν έψαξε, δεν έκανε τίποτα...
Nefelaki οταν μας χαρισαν τη 2η μας γατα μια περσικη και την πηγα στον κτηνιατρο μου ειπε οτι ειναι περσικη τσιντσιλα.

η περσικη τσιντσιλα ειναι ετσι :

η δικια μου ειναι αυτη :

εμαθα λοιπον οτι δεν ειναι τσιντσιλα οταν δηλωσα συμμετοχη 1η φορα σε εκθεση μορφολογιας γατας!

περσικη η μια περσικη και η αλλη, retriever το ενα retriever και το αλλο! Το οτι ειχα αγνοια για το αν η γατα μου ειναι τσιντσιλα η οχι σημαινει οτι εδειχνα αδιαφορια και δεν θα επρεπε να ειχα γατα? Σε πληροφορω πως οχι!

mpoumpoulaoriginal

Well-Known Member
4 Ιουνίου 2011
429
49
Βυρωνας
Nefelaki οταν μας χαρισαν τη 2η μας γατα μια περσικη και την πηγα στον κτηνιατρο μου ειπε οτι ειναι περσικη τσιντσιλα.

η περσικη τσιντσιλα ειναι ετσι :

η δικια μου ειναι αυτη :

εμαθα λοιπον οτι δεν ειναι τσιντσιλα οταν δηλωσα συμμετοχη 1η φορα σε εκθεση μορφολογιας γατας!

περσικη η μια περσικη και η αλλη, retriever το ενα retriever και το αλλο! Το οτι ειχα αγνοια για το αν η γατα μου ειναι τσιντσιλα η οχι σημαινει οτι εδειχνα αδιαφορια και δεν θα επρεπε να ειχα γατα? Σε πληροφορω πως οχι!

Η τσιντσιλά έχω την εντύπωση ότι είναι ασημότριχη και όχι λευκή... Σόρυ για το οφ τόπικ!

Natassa

Well-Known Member
10 Ιανουαρίου 2008
4.700
172
Αθήνα
www.petphoto.gr
Καταλαβαίνω, αλλά πες μου πόσο συχνό είναι να εμφανίζει ένα λαμπραντορ(όπως ο ίδιος λέει) επιθετικότητα; Δεν φτάει σε κάτι ο ιδιοκτήτης; Τα λαμπ απ'οσο ξέρω δεν φημίζονται για την επιθετικότητά τους...
Όλοι οι σκύλοι, ανεξαιρέτως, μπορούν να δαγκώσουν.
Το τι γονίδια έχει ο σκύλος (αν δεν γνωρίζουμε το γενεαλογικό τους δέντρο) κ τι εκπαίδευση κ σχέση έχει με τον ιδιοκτήτη του, δεν μπορούμε να τα ξέρουμε. Οπότε δε γνωρίζουμε αν αναφερόμαστε σε λαμπ ή έναν σκύλο μοιάζει με λαμπ που δεν έχει κοινωνικοποιηθεί επαρκώς ή δε έχει μπει σε πρόγραμμα εκπαίδευσης. Όλα εικασίες είναι...

Nefelaki

Banned
Banned
1 Μαρτίου 2013
488
0
Έστω για την επιθετικότητα ανεξαρτήτου φυλής δεν θα έπρεπε να τον ανησυχεί; Να το ψάξει αντί να πενεύεται που έχει επιθετικό λαμπ;

Hlianna

Well-Known Member
19 Δεκεμβρίου 2009
1.567
647
Η τσιντσιλά έχω την εντύπωση ότι είναι ασημότριχη και όχι λευκή... Σόρυ για το οφ τόπικ!
mpoumpoulaoriginal εχει και αυτη διαφορους χρωματισμους μπορει να ειναι σαν αυτη που εβαλα, ετσι Google Αποτελέσματα Eικόνων για http://25.media.tumblr.com/tumblr_m97we7sBzw1ru3sx2o1_1280.jpg κι ετσι Google Αποτελέσματα Eικόνων για http://www.warrenphotographic.co.uk/photography/bigs/09318-Chinchilla-Persian-cat-white-background.jpg δεν ειναι μονο το χρωμα ειναι και η διαφορετικη μορφολογια που εχει απο μια απλη περσικη οπως πχ διαφορετικη μουσουδα( ειναι doll face) διαφορετικα αυτια και διαφορετικο τριχωμα! Παντως σε καμια περιπτωση η δικια μου δεν ειναι τσιντσιλα!

σορρυ και για το δικο μου οφ τοπικ!

mpoumpoulaoriginal

Well-Known Member
4 Ιουνίου 2011
429
49
Βυρωνας
Τώρα λοιπόν, φεύγουμε από το θέμα, άγνοια φυλής, και πάμε αλλού... Στον ανίδεο, ακατάλληλο, άσχετο πλην ξερόλα, ιδιοκτήτη που έχει αυτό που θέλει: ένα επιθετικό σκυλί! Και κάθεσαι και σκας;;;; Άντε καλέ!

Hlianna

Well-Known Member
19 Δεκεμβρίου 2009
1.567
647
Τώρα λοιπόν, φεύγουμε από το θέμα, άγνοια φυλής, και πάμε αλλού... Στον ανίδεο, ακατάλληλο, άσχετο πλην ξερόλα, ιδιοκτήτη που έχει αυτό που θέλει: ένα επιθετικό σκυλί! Και κάθεσαι και σκας;;;; Άντε καλέ!
αυτο για μενα ειναι το χειροτερο και οχι αν ξερει τι ρατσα ειναι το σκυλι του!

mpoumpoulaoriginal

Well-Known Member
4 Ιουνίου 2011
429
49
Βυρωνας
mpoumpoulaoriginal εχει και αυτη διαφορους χρωματισμους μπορει να ειναι σαν αυτη που εβαλα, ετσι Google Αποτελέσματα Eικόνων για http://25.media.tumblr.com/tumblr_m97we7sBzw1ru3sx2o1_1280.jpg κι ετσι Google Αποτελέσματα Eικόνων για http://www.warrenphotographic.co.uk/photography/bigs/09318-Chinchilla-Persian-cat-white-background.jpg δεν ειναι μονο το χρωμα ειναι και η διαφορετικη μορφολογια που εχει απο μια απλη περσικη οπως πχ διαφορετικη μουσουδα( ειναι doll face) διαφορετικα αυτια και διαφορετικο τριχωμα! Παντως σε καμια περιπτωση η δικια μου δεν ειναι τσιντσιλα!

σορρυ και για το δικο μου οφ τοπικ!
Σωστά είναι ασημότριχη και χρυσότριχη! Είχα την πρώτη κάποτε...

mpoumpoulaoriginal

Well-Known Member
4 Ιουνίου 2011
429
49
Βυρωνας
αυτο για μενα ειναι το χειροτερο και οχι αν ξερει τι ρατσα ειναι το σκυλι του!

Ακριβώς!!!!!! Και ξέρετε πόσοι τέτοιοι κυκλοφορούν;;;; Δε φαντάζεστε! Καμια δεκαριά προσωπικά γνωρίζω εγώ από κοντά!

Nefelaki

Banned
Banned
1 Μαρτίου 2013
488
0
Ακριβώς!!!!!! Και ξέρετε πόσοι τέτοιοι κυκλοφορούν;;;; Δε φαντάζεστε! Καμια δεκαριά προσωπικά γνωρίζω εγώ από κοντά!
Πραγματικά αν τον είχα μπροστά μου θα τον άρχιζα στις γρήγορες!

Nefelaki

Banned
Banned
1 Μαρτίου 2013
488
0
χαχαχαχχα! Μάθε να μην εκνευρίζεσαι! Αφού σου είπα! Κάθε βράδυ έχω καμια δεκαριά μπροστά μου και τους αγνοώ!
Μα δεν μπορώ!!! Θα σκάσω δεν ξέρει την τύφλα του, το παίζει και ξερόλας!!! Γρλαψτε παιδί μου και εσύ τις δικές σου εμπειρίες... Εξάλλου γι'αυτό ανοίχτικε το θέμα! Για να βγάζουμε το άχτι μας εδω!

Estranged

Well-Known Member
10 Ιουλίου 2012
5.751
7.279
Ένα βασικό κριτήριο δηλαδή για το οποίο λογίζεται πως κάποιος δεν θα έπρεπε να έχει σκύλο είναι αν ξέρει ή δεν ξέρει τη φυλή του σκύλου του, έστω κι αν αυτό συνοδεύεται από ξεροκεφαλιά?

Μάλιστα...

O tempora, o mores..

Last edited:

takisft

Well-Known Member
24 Ιουνίου 2011
4.817
5.038
Αθήνα
Μα δεν μπορώ!!! Θα σκάσω δεν ξέρει την τύφλα του, το παίζει και ξερόλας!!! Γρλαψτε παιδί μου και εσύ τις δικές σου εμπειρίες... Εξάλλου γι'αυτό ανοίχτικε το θέμα! Για να βγάζουμε το άχτι μας εδω!
Δεν βγάζουμε κανένα άχτι στο dogforum... δεν υφίσταται γι αυτό τον λόγο.

Μπορούμε να το βγάλουμε με άλλους τρόπους, όπως συζητώντας με φίλους, ψυχολόγους, στο facebook κλπ.

Nefelaki

Banned
Banned
1 Μαρτίου 2013
488
0
Δεν βγάζουμε κανένα άχτι στο dogforum... δεν υφίσταται γι αυτό τον λόγο.

Μπορούμε να το βγάλουμε με άλλους τρόπους, όπως συζητώντας με φίλους, ψυχολόγους, στο facebook κλπ.
Ναι αλλά γιατί να μην γ΄ραφουμε και εδώ τις εμπειρίες μας, ωστέ να παραδειγματίζονται οι νέοι ιδιοκτήτες;

takisft

Well-Known Member
24 Ιουνίου 2011
4.817
5.038
Αθήνα
Ναι αλλά γιατί να μην γ΄ραφουμε και εδώ τις εμπειρίες μας, ωστέ να παραδειγματίζονται οι νέοι ιδιοκτήτες;
Η εμπειρία σου που υπήρξε η αφορμή για να ανοίξεις το θέμα ήταν off topic...

Αν θεωρείς ότι είσαι σε θέση να κρίνεις την ικανότητα κάποιων να είναι ιδιοκτήτες σκύλων, συνέχισε να γράφεις. Θα είμαι ο τελευταίος που θα σε σταματήσω.

Σχολίασα το ποστ σου για άχτι, ψυχολογική αποφόρτιση και πρότεινα καλύτερες μεθόδους. Και για σένα και για εμάς...

stamatia

Well-Known Member
6 Ιουνίου 2009
5.371
2.994
Σχολίασα το ποστ σου για άχτι, ψυχολογική αποφόρτιση και πρότεινα καλύτερες μεθόδους. Και για σένα και για εμάς...
Μη μας φορτίζεις και εσύ Takisft :p

Nefelaki

Banned
Banned
1 Μαρτίου 2013
488
0
Η εμπειρία σου που υπήρξε η αφορμή για να ανοίξεις το θέμα ήταν off topic...

Αν θεωρείς ότι είσαι σε θέση να κρίνεις την ικανότητα κάποιων να είναι ιδιοκτήτες σκύλων, συνέχισε να γράφεις. Θα είμαι ο τελευταίος που θα σε σταματήσω.

Kαλά. Ας κλείσουν το θέμα οι αρμόδιοι

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.253
Μέλη
20.033
Νεότερο μέλος
Stepsn