Θύματα της Διαφήμισης

Nemesis

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2008
93
0
δεν είναι σοβαροί θέλω να πιστεύω ότι αυτός ο τρόπος διαφήμισης δεν θα πιάσει γιατί (κατά την ταπεινή μου άποψη) όποιος αγοράζει τροφή για να μην κάνει την ανάγκη του ο σκύλος του καλύτερα να μην πάρει σκύλο.

Last edited:

Elina...

Well-Known Member
21 Φεβρουαρίου 2008
244
0
Πειραιάς
Ναι, απλά λέμε όσο λιγότερα κόπρανα τόσο περισσότερη κατακράτηση βιταμινών κλπ στον οργανισμό του σκύλου!

Πρέπει νομίζω να το παρατηρούμε και αυτό...δεν είναι φυσιολογικό το σκυλί να κάνει περισσότερα κόπρανα απ΄ ότι τρώει!

chiara

Well-Known Member
12 Ιουνίου 2008
274
0
Nea Smirni
Προσωπική εμπειρία γιατί εκτελώ χρέη διατροφολόγου της chiara.
Οταν ήρθε σπίτι,πρίν δύο χρόνια, την συνόδευε και ένας σάκκος proplan, δώρο από τον εκτροφέα. Σε λίγο καιρό ούτε ήθελε να την πλησιάσει. Ετσι άρχισαν τα πειράματα, ξηρά τροφή, κονσέρβα ανακατεμένη με ξηρά τροφή σε διάφορες αναλογίες κλπ. Το σύστημα δούλεψε αλλά με δυσκολία, δεν έτρωγε με προθυμία. Τον Μάρτιο του 2008 ανακαλύψαμε την οριτζεν την οποία έτρωγε αλλά ξεκίνησε και η διάρροια. Ακολούθησε ένα τρίμηνο με μαγειρευτό (ρύζι, γαλοπούλα, κριθαράκι, αρνάκι κατεψυγμένο), μέχρι τέλος Ιουνίου, κατά την διάρκεια του οποίου όλα πήγαν καλά και με ελάχιστα κόπρανα. Από αρχές Ιουλίου ξεκίνησε μίξη ξηράς (όριτζεν) με μαγειρευτό. Μέχρι σήμερα όλα βαίνουν καλώς, τρώει ευχάριστα την τροφή αλλά έχουν αυξηθεί λίγο τα κόπρανα. Σημειώνω ότι από τον Οκτώβρη του 2007 έως τον Οκτώβρη του 2008 το σκυλί είναι σταθερά στα 32 κιλά.