Θυσίες που έχουμε κάνει για τους σκύλους μας

elektrak1

Active Member
18 Οκτωβρίου 2010
34
0
Αθήνα
Αφήνοντας στην άκρη σκουπίσματα, σφουγγαρίσματα, συνεχόμενο πλύσιμο των χαλιών (υποτακτική ούρηση βλέπετε..),πρωινό ξύπνημα κ.τ.λ η μεγαλύτερη θυσία που ίσως αναγκαστώ φέτος να κάνω είναι να μην στολίσω τόσο πολύ το σπίτι τα Χριστούγεννα και να αρκεστώ στα λίγα και ταπεινά… για να δούμε το χριστουγεννιάτικο δέντρο θα μείνει στην θέση του ή θα το φέρει κολάρο…?:confused:

kokoni

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
10.349
97
16
earth
Katerina
κι εγώ έτσι το κατάλαβα
το έχω σκεφτεί απλά αλλιώς
δεν θέλω να τις πώ θυσίες
θεωρώ ότι υπάρχουν προτεραιότητες με βάση τις επιλογές μου :)

μαγια

Well-Known Member
3 Ιουνίου 2010
61
0
πολυ ωραιο θεμα αυτο!αν και ποιοσ τις υπολογιζει τελικα μετα απο ολα αυτα που σου προσφερουν!!!αλλωστε ολα στη ζωη θυσιες θελουν!!!

lenaki124

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2010
1.436
9
δεν αγοραζω πράγματα που θέλω απελπισμένα για να τρώει την καλύτερη τροφη
τα καθισματα του αυτοκινητου μου εχουν γινει γουνινα
εχω μεινει ξυπνια ολο το βραδυ γιατι τον ειδα κακοκεφο και φοβηθηκα μην εχει κατι
εχει να πατησει φιλος και συγγενης στο σπιτι απο τον ιουνιο που τον πηρα γιατι κανενας "δεν μπορει τα σκυλια"
σκουπιζω και σφουγκαριζω 3 φορες τη μερα
αναγκαστηκα να νοικοκυρευτω για να μην μου μασουλαει ολη την ωρα τα πραγματα (μου λειπει η τσαπατσουλια μου :) )
εκοψα τις σχεσεις μου με μια "φιλη" που μ ελεγε ολη την ωρα "τι το θες το κωλοσκυλο??" ΕΤΣΙ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΚΑΙ ΤΟ ΕΧΩ!!!!!!!
και αλλα πολλα που δεν μπορω να σκεφτω τωρα, αλλα πραγματικα τα αξίζει όλα αυτά και ακόμα περισσότερα!

Louna mou

Well-Known Member
3 Δεκεμβρίου 2010
1.966
5
Πειραιάς
Εκτος απο το σφουγγάρισμα που ουτε και εγω δεν ξερω ποσες φορες σφουγγαρίζω δεν αντιμετωπίζω κανενα αλλο προβλημα και ταξιδια μαζι παμε και μονη της καθετε χωρις να γαβγιζει και αν και ειναι σιχ τσου δεν μαδαει .. μαλλον ειμαι τυχερή

Ariel (:

Member
11 Δεκεμβρίου 2010
18
0
εκτος απο τα κλασσικα (σκουπισματα,σφουγγαρισματα κτλ) οταν ηταν μωρο ξυπνουσα το βραδυ καθε 2 ωρες και την κατεβαζα απο το κρεβατι για να κανει την αναγκη της. Δεν με ενοχλησε καθολου ομως. Το αξιζουν πραγματικα :)

ΜMaritina

Well-Known Member
24 Δεκεμβρίου 2009
954
3
Νέα Σμύρνη
Αν εξαιρέσουμε την χονδροπάθεια και στα 2 γόνατά μου (που και πάλι εγώ φταίω) για να μάθει (καθυστερημένα) να μην τραβάει, όλα τα άλλα τα βρίσκω "υποχρεώσεις συμβίωσης", που δε μου κακόπεσαν κιόλας. :)

minpinkiller

Well-Known Member
3 Ιουνίου 2009
1.173
18
36
Ξεσσαλονίκη
Η τελευται "θυσια" που εχω κανει λογω του Καρλος ειναι οτι εχω να βγω για ποτο πανω απο ενα μηνα. Αλλα επειδη οι φιλοι μου συμπαθουν τα σκυλια, εχουμε κανει το σπιτι μου ροκ μπαρ! :D
Χαλαλι του!

nightmare

Well-Known Member
8 Νοεμβρίου 2010
213
0
60
Hrάκλειο
Θυσίες... Χμμμ... Σχεδόν όλο μου το χαρτζιλίκι πάει στη Cindy μου πχ. για να της αγοράζω την καλύτερη ξηρά τροφή
όταν μερικές φορές είναι κακόκεφη, δεν έχει όρεξη δεν κοιμάμαι για την προσέχω
Ξυπνάω αρκετά πρωί για την πάω βόλτα πριν το σχολείο μου, το μεσημέρι που συνήθως κοιμόμουν τώρα την πηγαίνω βόλτα για αρκετή ωρα και το βράδυ πριν κοιμηθώ ξαναπάμε βόλτα

Λίγο πολύ αυτά είναι αν και δεν τα θεωρώ θυσίες, ήξερα πριν την πάρω ότι θα έχω υποχρεώσεις απέναντι της και όλα τα κάνω με ευχαρίστηση, όχι σαν αγγαρεία... :)