Θυσίες που έχουμε κάνει για τους σκύλους μας

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.747
1.507
Illinois, USA
Χμμμ, το μόνο που καταστρέφει συστηματικά το Μουφ όταν του δίνεται η ευκαιρία είναι οι ξύλινες κουτάλες που ανακατεύω το φαγητό!! Τις αφήνω καμιά φορά στο νεροχύτη κι έτσι και γυρίσω να κοιτάξω αλλού τις βουτάει, τις γλύφει, τις κάνει χίλια κομμάτια, τα μασάει και μετά τα φτύνει!!! Παίρνει και ύφος και μασάει κουνώντας την ουρά του!! Ευτυχώς που τις αγοράζω από το dollar store τρεις στο δολλάριο!!

Napalina Lacrimal

Well-Known Member
20 Μαϊου 2010
241
0
Serres
www.myspace.com
Για μένα ποτέ δεν τέθηκε θέμα θυσίας στην σχέση μου με τα σκυλιά που είχα και έχω.Είναι χαρά μου να συμβιώνω με σκύλους και όχι μόνο.Βλέπω την χαρά και την ευτυχία μόνο, που μου προσφέρει αυτή η σχέση.Ουδέποτε πέρασε η σκέψη από το μυαλό μου ότι θυσιάζομαι για το σκύλο μου.Αν κάποιος πρέπει να μιλήσει για θυσία νομίζω ότι αυτός είναι ο σκύλος.Ο νοών νοείτο.
+1000

Krina

Well-Known Member
28 Οκτωβρίου 2008
2.244
5
56
Περιστερι Αττικης
www.vomkrinastrand.com
δεν εχω κανει ποτε καμια θυσια και για κανεναν,δεν ειναι του στυλ μου,παντα κανω αυτο που αγαπαω, αυτο που πραγματικα θελω
στα σκυλια μου δεν θυσιαζομαι ,παιρνω αγαπη και δινω, το ιδιο με ολους οσους αγαπαω
δεν ειμαι ο ανθρωπος αυτος που πιστευει οτι αγαπη ειναι να δινεις χωρις να περιμενεις τιποτα απο τον αλλο ,πιστευω οτι δινω και παιρνω ,για να μπορω να συνεχισω να δινω και να μπορω να συνεχισω να παιρνω,δεν πιστευω στις θυσιες ,ολα ειναι θεμα επιλογης τι θελει πραγματικα καποιος
πχ ειμαι τρελη χαρντ-ροκου και κλασικη μεταλλου, ειμαι πορωμενη οχι αστεια,βγαινω μονο για να ροκαρω ,ειχα μαθει λοιπον για ενα παρτυ που θα γινοταν σε ενα μαγαζι σε πολυ κλειστο κυκλο με μεγαλα ονοματα της μουσικης αυτης σκηνης ,ηξερα λοιπον για το παρτυ 3 μηνες πριν γινει ,το ειχα πει στους φιλους μου και το ειχα τονισει μην κανει καμια μαλακια κανεις και δεν ερθει ,εκεινη τη περιοδο κανονισα και ζευγαρωμα μου ηρθαν κουτι και οι ημερομηνιες σκεφτομουνα θα παω στο παρτυ οχι για πολυ κανα 2 ωρες ,ετσι νομιζα,η σκυλα κοιλοποναγε αλλα δεν γενναγε και δωστου ο γιατρος στο σπιτι και δωστου υπερηχογραφηματα και ειχα καθυστερηση τοκετου, 68 μερες ενω η σκυλα σε αλλες δυο προυγουμενες γεννες ειχε γεννησει στις 62 και ο γιατρος ειπε περιμενουμε μια μερα ακομα και ηρθε το βραδυ του παρτυ και ολοι οι αλλοι πηγαν εκτος απο εμενα ,που ειμουν ξαπλωμενη με τη σκυλα και ειχα το χερι μου στη κοιλια της και ενιωθα τις συσπασεις ,λοιπον δεν ενιωσα ποτε οτι εκανα θυσια γιατι δεν εκανα ,απλα ειχα αλλη προταιρεοτητα εκεινη τη στιγμη ,η καρδια μου με προσταζε να ειμαι στο πλαι της κοπελας μου ,αυτο πραγματικα ηθελα ,οι φιλοι μου με περνανε τηλεφωνο εκεινο το βραδυ να μαθουν τι εγινε γεννησε δεν γεννησε ,ειχα τοτε και μια φιλη τρελη αριθμολογο ,πολυ γελιο, και με πηρε και μου ειπε εκανε αριθμολογια και να περιμενω το πρωτο κουταβι γυρω στις 12 ,μεσα στο ανγχος μου την εβρισα και την αλλη μερα που το σκεφτομουν τρελαθηκα απο τα γελια
θυσιες ποιες θυσιες ? θυσια για μενα ειναι να κανω κατι που δεν θελω ,αλλα να αναγκαζομαι να το κανω ,οχι σαν αυτο του Μεταξα,παντα κανω αυτο που αγαπαω πιο πολυ και αυτο ειναι η κορη μου οι γονεις μου και τα σκυλια μου ολα τα αλλα ερχονται σε δευτερη θεση

Elli

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
3.885
193
50
Αθήνα
Από τη στιγμή που επέλεξα τον σκύλο μου για μέλος της οικογένειάς μου τίποτα από ότι κανω δεν το θεωρώ θυσία! Μαρέσει θέλω γουστάρω να κάνω ότι κάνω. Δεν νιώθω να στερούμαι απολύτως τίποτα. Απλά αναρρωτιέμαι.... η σκυλίτσα μου τι θυσίες κάνει για να ανέχεται εμένα την τρελλή......

silk

Well-Known Member
9 Οκτωβρίου 2008
440
3
41
Kinetta
Ανέχομαι τις τρίχες πράγμα που παλιά με τρέλενε, ακόμα αν συναντήσω κάποιον άνθρωπο στον δρόμο και δω τρίχα πάνω του ανθρώπινη την αφαίρώ... κόλλημα - ψυχολογικό... ε τις σκυλίσιες πλέον το μάτι μου δεν τις εντοπίζει...

Οικονομικά εννοείται ότι ξοδεύω αρκετά λεφτά όπως όλοι μας, λεφτά που φίλες μου τα ξοδεύουν σε κομμωτήρια, παπούτσια και μανικιούρ πεντικιούρ. Δεν τα κλαίω, το παπούτσι δεν έχει ματάρες που σου λένε καλημέρα, καλωσήρθες σπίτι και...και..και...ούτε όταν είσαι σπίτι και νοιώθεις μόνη τα παίρνεις αγκαλιά και βλέπεις τηλεόραση.

Έχω γίνει αντικοινωνική σε μεγάλο βαθμό, και τι εννοώ, αποφεύγω τις παρέες που "τραβάνε ζόρι' με τον σκύλο μου, οι οποίες είναι πολλές δυστυχώς γιατί στα Μέγαρα η φιλοζωία άργησε μια δεκαετία να εμφανιστεί και ακόμα κάνει μωρουδιακά βήματα. Βέβαια δεν φταίει ο σκύλος αλλά όλοι οι άλλοι που δεν τον αποδέχονται ως μέλος της οικογένειας μου. Με ενοχλεί όταν πρέπει να τον απομονώσω γιατί κάποιος καλεσμένος ενοχλείται, δεν θέλω, προτιμώ να μην πατήσει κανείς το πόδι του σπίτι παρά να πρέπει να κλείσω τον Δία στην αυλή. Ένας από αυτούς είναι ο πατέρας του αγαπημένου μου, "τα αγαπάει τα λατρεύει" αλλά είναι για τον κήπο και σημαντικότατο "δεν πρέπει να μυρίζουμε τα χνώτα του γιατί μας μεταδίδουν αρρώστιες" :p, οπότε καταλαβαίνετε τι γίνεται συχνά πυκνά ...*demonio**demonio*

nacho_DL

Well-Known Member
11 Φεβρουαρίου 2010
615
3
Αθηνα - Moσχατο
Η μονη "θυσια" που μου ερχεται στο μυαλο, ειναι οτι πλεον οι εξορμησεις τα σ/κ γινονται με το αυτοκινητο, και οχι με την αγαπημενη μας 2τροχη φιλεναδα...

Sofouli

Well-Known Member
3 Σεπτεμβρίου 2010
6.243
526
Λάρισα
Θυσία;; Μπα δεν κάνω θυσίες, τα κάνω επειδή θέλω. Δεν ξέρω αν θεωρείτε θυσία, αλλά κόβω απτό δικό μου φαγητό για να μένουν λεφτά και να πέρνω τα καλύτερα στην μικρή ;) Σαν φοιτήτρια δεν μένουν κ πολλά, οπότε επί της ευκαιρίας κάνω και δίαιτα ;)

katia 29

Member
2 Φεβρουαρίου 2010
8
0
θυσίες????????έχω κοιμηθεί άπειρες φορές στο πάτωμα με την σκυλίτσα μου όταν ήταν αρρώστουλα.
έχω ακυρώσει ταξίδια επειδή δεν είχα κάποιον να τα φροντίσει.
μένω σε επαρχία οπότε δεν έχουμε καλό γιατρό όποτε αν γίνει κάτι τρέχω Αθήνα κ.α

Moby

Well-Known Member
19 Σεπτεμβρίου 2010
68
0
Βολος
Θυσια...χμμμμ....εχω ριξει το τρελο σγουγγαρισμα της ζωης μου κ μαλιστα σε χρονο DT μπας κ γλιτωσει η σφουγγαριστρα. Το ιδιο γινονται κ οι υπολοιποες δουλειες του σπιτιου. Αποτελεσμα= Εχω γινει η καλυτερη κ η πιο σβελτη νοικοκυρα. Με τανιαζει ολη μερα με βολτες παιχνιδια κ ταβλιαζομαι απο τις 12.00 ενω παλιοτερα δεν κοιμομουνα πριν τις 2. Αποτελεσμα=κοιμαμε περισσοτερες ωρες=καλυτερη επιδερμιδα. Το βραδυ που ειχα ελευθερες ωρες ασχολιομουνα πολυ με την μουσικη. Τωρα μπαινω συνεχεια ιντερνετ κ διαβαζω για τα ζωα. Αποτελεσμα=καλυτερος ανθρωπος.

victoria80

Member
16 Μαϊου 2009
16
0
Χολαργός
Κανένας δε χαίρεται τόσο πολύ κάθε φορά που με βλέπει, ακόμα και αν έχουν περάσει μόνο 2 λεπτά :shock::D:D Κανένας δεν έρχεται στη αγκαλιά μου κάθε βραδύ με τα μάτια μισόκλειστα για να κάνουμε αγάπες.. (μιλάμε για 30 κιλά:paja1:). Κανένας δε με έχει κάνει να γελάσω τόοοοσο πολύ .Κανένας δε έχει χαρεί τόσο πολύ μονό και μόνο επειδή του έκανα δώρο ένα απλό μπουκαλάκι από νερό:D:D Όλα αυτά και άλλα πολλά με κάνουν να ξεχνάω τα παπούτσια,τις κάλτσες,τα έπιπλα,τις τρίχες τα ξενύχτια,τις βόλτες στο ψοφοκρυο και τη βροχή.. και άλλα τόσα

kokoni

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
10.349
97
16
earth
θυσίες? καμιά
ετούτο το σκυλάκι μου ήταν επιλογή μου
και μου έχει ζητήσει πολύ λιγότερα απο όσα έτσι κι αλλιώς είχα σκοπό να παρέχω

θυσίες έκανα για να περάσω στις πανελλαδικές
προτιμούσα να βγώ βόλτα -αλλά καθόμουν και διαβαζα

τώρα με την Αργώ
προτιμώ να ασχολούμαι με την Αργώ - και αυτό κάνω
καμία θυσία

Συμφωνώ όμως με τον Κύριο Θεόδωρο :lol:
το σκυλί κάνει θυσίες για εμάς

katerina k.

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
6.204
13
Κηφισιά
Όταν εννοώ ΄θυσίες ,δεν το λέω με τη κακιά έννοια....
Έχω πει ότι προκειμένου οι σκύλοι μου να έχουν κήπο, πληρώνω ένα ενοίκιο το οποίο μου στερεί από το να αγοράσω κάποια άλλα πράγματα που θα ήθελα....
Η ας πούμε ότι έχω θυσιάσει διακοπές και οδοντογιατρό για θεραπείες των αγοριών μου...
Αυτά λέω εγώ θυσίες!!!!

harryf3

Well-Known Member
27 Απριλίου 2009
7.818
76
Ξάνθη
Εμενα το μονο που μου την δινει και το θεωρω θυσια ειναι το οτι πρεπει να ξυπναω τις αργιες νωρις για να βγαλω τα σκυλια για τουαλετα.
Και λογω συνηθειας πλεον, παντα ξυπναω χωρις ξυπνητηρι, ειτε καθημερινη ειναι ειτε αργια.

Berna

Well-Known Member
17 Ιουλίου 2009
9.752
4.016
39
Belgrade, RS
clockworkplum.wix.com
Για μένα "θυσία" σημαίνει πως στερείσαι κάτι πολύ σημαντικό.
Αν το πάρω έτσι, τότε δεν έχω κάνει καμία θυσία. Καφέδες, σινεμάδες, σπατάλη χρημάτων σε διάφορα μπιχλιμπίδια δεν τα θεωρώ θυσία. Σπίτι με αυλή δεν μπορώ να έχω με καμία Παναγία, επομένως αρκούμαστε όλοι στο διαμέρισμα 60τμ στον 6ο όροφο χωρίς μπαλκόνι :) Μια χαρά είμαστε, "θυσίασα" και τα 20 παραπανίσια κιλάκια που είχα :D

Teobullmastiff

Well-Known Member
25 Ιουλίου 2009
4.816
3
40
Πεντελη,Αθηνα
επειδη το θεμα ειναι "θυσεις που εχουμε κανει για τους σκυλους μας",εαν θελετε να συζητησουμε "τι θυσιες κανει ο σκυλος μας",ανοιξτε ενα νεο θεμα...