Θιβετιανό πεκινουά ;;;;

silver

Well-Known Member
20 Ιουνίου 2012
813
1
Αθήνα
Οκ...Θα εξευρενήσουμε κ άλλες προοπτικές βασιζόμενες σε εικασίες? Εμένα μια χαρά μου ακούγεται η αποδοχή για το τι εστί πετ σοπ, η ιδέα της στείρωσης κ η προθυμία για ενημέρωση. Ξεπερνάει κατά πολύ τις προσδοκίες που είχα για το συγκεκριμένο θέμα

aliki_s

Well-Known Member
27 Μαϊου 2011
3.279
1.797
Αθήνα
Μήπως όμως σου λεει αυτά που θες να ακούσεις για να μη πει σε κάποια αντιπαράθεση και κάποια μέρα μάθεις ότι ο μπούμπης ξαναέγινε μπαμπας?

Πόσο εύκολα αλλάζει η νοοτροπία κάποιου που τόσα χρόνια δεν νοιάστηκε καν?

silver

Well-Known Member
20 Ιουνίου 2012
813
1
Αθήνα
Η νοοτροπία δεν αλλάζει. Η ασχετοσύνη μπορεί να καλυφθεί. Το ίδιο έγινε κ με μένα κ με πολλούς άλλους αδαείς εδώ μέσα.
Ελπίζω βέβαια, ο χρόνος να δείξει ότι όντως έτσι είναι τα πράγματα. Ότι δε νοιάστηκαν λόγω άγνοιας, όχι λόγω αδιαφορίας ή νοοτροπίας, γιατί σ αυτήν την περίπτωση όλο αυτό είναι χαμένος χρόνος.

mad00lini

Well-Known Member
29 Σεπτεμβρίου 2011
2.618
29
Εντάξει, δε μπορώ να κόψω το χέρι μου για το τί θα κάνουν, αλλά μου φάνηκε θετική. Από μόνη της μου είπε ότι τον υπεραγαπάει και δεν υπάρχει περίπτωση να το διώξουν..Γι' αυτό άλλωστε σκέφτηκε και τη στείρωση. Τώρα για να μου λέει ότι θέλει να ενημερωθεί περισσότερο κι ότι θα δώσει και στη μητέρα της να ενημερωθεί, μάλλον για καλό είναι κι όχι για να με ξεφορτωθεί.