Θα απαντήσω μόνο στο κομμάτι που μπλάβισα. Σου είπε κάποιος ότι είμαι εκτροφέας; Άλλο είναι το επάγγελμα μου. Θέλεις να το μάθεις; Απάντησε μου στα σοβαρά τί θαρρείς πως θα πει διατήρηση φυλής και απ' την άνευ περιεχομένου κι επιπέδου απάντηση που τότε θα λάβεις ίσως καταλάβεις και ποιό είναι το επάγγελμα μου αφού φαίνεται να σ' ενδιαφέρει.Δηλαδη κυριε/α Γριφε δεν μπορω κατα εσε να πω την αποψη μου ε?.Επισης καλε μου κυριε η κυρια οταν συνομιλεις δεν λες ποτε στον αλλον ακου για να μαθεις αλλα καταθετεις την αποψη σου και ο αλλος απλα την δεχεται την αφουγκραζεται και μεχρι εκει.Επισης για την πιπιιλιτσα που λες δεν θελω να σου απαντησω για να μην ριξω το επιπεδο της συζητησης που ειχα με αλλους επιπεδου ανθρωπους......Οι τραμπουκισμοι σου δεν οδηγουν πουθενα,οσο για τα μαθηματα περι εκτροφεων...καλη η προσπαθεια σου,μπραβο,αλλα γιατι προσπαθεις να με πεισεις για κατι που εχει επιλεξει ο ιδιος να κανει,ειναι λιγο οξιμορο αυτο που λες lol
Και μετα μου λες γιατι καποιοι αγαπουν ποιο πολυ τα ζωα!!!
Και για να σιγουρευτείς πως μπορείς να συνεχίσεις να συμπεριφέρεσαι θεωρώντας πως θα τσιμπήσω απ' το υφάκι καρδιναλίων και την πρόκληση σου, σου λέω πως καλά το μάντεψες, αγοράκι είμαι. Συνέχισε τη λεκτική επίθεση, δεν είμαι κοριτσάκι ώστε ν' αλλάξεις στιλ. Και νομίζω καταλαβαινόμαστε έτσι;
EDIT: Και κάτι τελευταίο τώρα που το είδα: Την κριτική του πόσο αγαπάω τα ζώα και πόσο όχι κράτα τη σε παρακαλώ για τον εαυτό σου. Αγνόησες μια ολόκληρη απάντηση και κράτησες ένα κειμενάκι για να κάνεις τί; Να με χαρακτηρίσεις τραμπούκο; Γιατί δε σ' αρέσει το ύφος μου ή δε μπορείς ν' απαντήσεις; Αν δε μπορείς να απαντήσεις τότε όπως ήδη έγραψα ''διάβασε για να μάθεις'' ή ''άκου για να μάθεις'' ή επειδή πρόκειται για έκφραση ''διάβασε, ενημερώσου, σκέψου, τσέκαρε αυτά που γράφω μπας και μιας στο εκατομμύριο ισχύουν''.
Σκέφτηκα να σβήσω την απάντηση μου και να βάλω καμιά φατσούλα να μη σου κάνω τη χάρη, αλλά τελικά θα στην κάνω γιατί μπορεί και κανένας άλλος να διαβάσει την απάντηση σου και να την πατήσει με κανένα πετ σοπ. Αν κρίνει κάποιος αρμόδιος πως δεν πρέπει να υπάρχει η απάντηση μου ας τη σβήσει, δε χρειάζεστε παιδιά την άδεια μου για να το κάνετε. Γράφω απλά τη γνώμη μου.
Last edited: