Θελω γνωμες για το σκυλο μου..

harryf3

Well-Known Member
27 Απριλίου 2009
7.818
76
Ξάνθη
Ευχαριστω..και οι δικοι σας κουκλοι ειναι..εχω αδιναμια σε pitbull..Απλα δεν γινετε με τπτ να τον εχω μεσα στο σπιτι,γτ ειναι σχετικα καινουργιο,και εκτοσ του οτι ειναι λιγο ζωηρουλης,ειναι κ η εποχη του τωρα που αλλαζει τριχωμα...οποιοσ εχει μακρυτριχο συμπασχει και καταλαβαινει..
Φιλε Λεωνιδα, οπως βλεπεις παρακατω, καταλαβαινουμε μια χαρα:

Μονο που δεν συμπασχουμε μαζι σου αλλά με τον σκυλο σου.

Το crate που αναφερθηκε ειναι μια καλη λυση.
Αν τωρα η μητερα σου φοβαται, αντιδραει εντονα με την ακαταστασια κλπ, το προβλημα ειναι σοβαρο και πιστευω δεν θα βρεις ακρη.

Ποσες ωρες περνας με τον σκυλο? Καθε πότε βγαινει βολτα?

Η ταρατσα ειναι δικη σας ή κοινοχρηστη? Αν ειναι κοινοχρηστη εισαι παρανομος. Αλλά και δικη σας να ειναι, παλι νομιζω δεν εισαι νομιμος, ειδικα εάν υπαρχουν και άλλα σπιτια κοντα.
Προκειται εξαλλου περι κακοποιησης.

ΛΕΩΝΙΔΑΣ

Active Member
7 Μαϊου 2010
37
0
ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ
Εχει σημασια αν ειναι κοινοχρηστη??δεν ειναι δικη μας..κοινοχρηστη ειναι..θα κανω οτι μπορω για να τον παρω σπιτι,διαφορετικα θα τον δωσω σε μια ξαδερφη μου που μενει εδω διπλα κ εχει αυλη..καταλαβαινω οτι αγαπατε ολα τα σκυλια,απλα ηαν σαν να με "στριμωχνατε" ρε παιδια ολοι μαζι..προς θεου,εννοειτε οι θελω οτι καλυτερο για το σκυλο μου..δεν ειμαι κανενας απανθρωπος..και οσο για τισ ωρες φιλε harry,περναω μαζι του 3-4 ωρες..

Viper

Well-Known Member
27 Ιανουαρίου 2010
903
1
38
3-4 ωρες? απο 24?
Λεωνιδα δν σε παιρνουμε απο τα μουτρα.
Κανε μ ομως μια χαρη. Διαβασε απο μονος σου ολο το ποστ λες και το βλεπεις πρωτη φορα. Εστιασε σε αυτα π ποσταρεις εσυ ο ιδιος!!!
Και μετα πες μας τι βλεπεις. Τα λες και μονος σου.
Δν χρειαζεται να σου πουμε εμεις κατι.
3-4 ωρες ενδεχομενως να θελει βολτα την μερα. αντε 2 το λιγοτερο.

Elli

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
3.885
193
50
Αθήνα
Έχει σημασία γιατί αν σου κάνει κάποιος μια καταγγελία σε έχει "σκίσει" γιατί είσαι παράνομος..... 3-4 ώρες???? τίποτα δεν δίνεις στον σκύλο σο εφ' όσον δεν σε ζει!!!

Viper

Well-Known Member
27 Ιανουαρίου 2010
903
1
38
Λεωνιδα να στο πω αλλιως? Ανεβα στην ταρατσα και κατσε εκει ολη μερα μεσα στην ζεστη. Και πες σε ενα φιλο σου να ερ8ει για 3-4 ωρες μονο να σε δει. Να δουμε αν θα σαρεσει αυτο.
Σ μιλαει καποιος π εκανε στην αρχη της πορειας του παρομοια λαθακια(πιο μικρα η αληθεια ειναι) και τα εχω μετανιωσει ολα.

ΛΕΩΝΙΔΑΣ

Active Member
7 Μαϊου 2010
37
0
ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ
Ευχαριστω παιδια..Θα κανω οτι μπορω..Και κατι αλλο..το jack rusell,δεν εχει πιο κοντο τριχωμα η λεω βλακειες??απλα βλεπω το δικο σου καπως χνουδωτο..πανεμορφος παρεπιπτοντως..

harryf3

Well-Known Member
27 Απριλίου 2009
7.818
76
Ξάνθη
Ναι Λεωνιδα, απαγορευεται η διατηρηση ζωων σεν κοινοχρηστες ταρατσες, κηπους κλπ. Το ιδιο και η μονιμη παραμονη τους σε δικη σου ταρατσα ή μπαλκονι.

Η ξαδερφη σου θελει τον σκυλο? Θα τον προσεχει ή ο σκυλος θα περιμενει πότε θα πας εσυ για να δει καποιον ανθρωπο?

Βολτες κανει ο σκυλος? Δεν μας ειπες.
Πού κανει την αναγκη του? Προφανως εκει κοντα που είναι δεμενος. Ποσο συχνα καθαριζονται οι ακαθαρσιες? Είναι εστια μολυνσης και δυσοσμιας?
Εμβολια? Αποπαρασιτωση? Εχεις βρει κτηνιατρο? Τι τροφη τρωει?

Είναι πολλα τα θεματα όπως βλεπεις φιλε μου.

Last edited:

Viper

Well-Known Member
27 Ιανουαρίου 2010
903
1
38
Αναμενουμε εξελιξεις και μην ευχαριστεις για τπτ.
Αλλα κανε κατι μην το παρατησεις στην μοιρα και στην τυχη του το σκυλι.

ΛΕΩΝΙΔΑΣ

Active Member
7 Μαϊου 2010
37
0
ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ
Λοιπον, η ξαδερφη μου τον θελει..ειναι ακριβως διπλα το σπιτι της οποτε σα να τον εχω εγω..οσο για την αναγκη του,εννοειτε οτι δεν τα κανει στην ταρατσα..καθε μερα παμε 4 φορες βολτα..στην ταρατσα δεν τα κανει με τπτ ευτυχως..του εχω κανει ολα τα εμβολια παιδια..τον σκυλο τον εχω πανω απο ολους,και τον προσεχω σαν τα ματια μου..το μονο θεμα ειναι αυτο που ξερετε..

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.787
20.091
Λεωνίδα, κανένας δεν λέει ότι δεν τον αγαπάς. Είμαστε όμως "υποχρεωμένοι" να σου παραθέσουμε τις εμπειρίες μας και κάποιοι (dr.Zhivago) τις γνώσεις τους, τις οποίες καλό θα ήταν να λάβεις υπόψιν σου. Κακά τα ψέμματα. Κανένας μας δεν έχει τον πραγματικό χρόνο να παίζει και να εκτονώνει το σκυλί του 7 και 8 ώρες κάθε μέρα. Οταν όμως το σκυλί μένει μαζί μας (παρεπιπτόντως στην αυλή προστίθενται και άλλα προβλήματα) και μας ζει στην καθημερινότητά μας, ακόμη και στον ύπνο μας αν θέλεις, έχει άλλη βαρύτητα. Δένεται περισσότερο. Κι εμείς με αυτό. Γίνεται μέλος της οικογένειας και αυτό το εισπράττει και το χαροποιεί. Προσωπικά, καταλαβαίνω απολύτως την μητέρα σου. Δεν είναι υποχρεωμένη να κάνει καμμία υποχώρηση εφόσον δεν το θέλει. Περισσότερο δε, αν τίθεται και θέμα φόβου. Το λάθος, στο οποίο εξελίσσεται η λαχτάρα σου να έχεις σκύλο, είναι όλο δικό σου. Εσύ πήρες την απόφαση, προφανώς μη γνωρίζοντας τις πραγματικές ανάγκες του. Φαντάζομαι πως όσο και να σου πούμε εμείς, "δώστον", εσύ δεν πρόκειται να ακούσεις. Οπότε, πραγματικά ο σκύλος σου, βρίσκεται σε πολύ δύσκολη θέση. Μπορώ να σου πω με σιγουριά, πως μόνο ευτυχισμένος δεν θα είναι στην ζωούλα του. Κρίμα.

Viper

Well-Known Member
27 Ιανουαρίου 2010
903
1
38
Αυτο αποδεικνυει ωριμη σκεψη και συλλογικο συμφερον.
Δν εισαι εγωιστης να πεις δικος μ ειναι ο σκυλος εδω θα τον εχω οπως γουσταρω εγω κτλ.
Μπραβο σου π σκεφτηκες το καλο του μικρου σου.
Μπορεις παραλληλα να κανεις το ψηστηρι του αιωνα στην μητερα σου για να της αλλαξεις λιγο τα μυαλα.

Viper

Well-Known Member
27 Ιανουαρίου 2010
903
1
38
τωρα δν ειπε πως θα τον δωσει διπλα στην ξαδερφη του π εχει κηπο κτλ ?
λαθος κτλβ ???

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.787
20.091
Μπορεις παραλληλα να κανεις το ψηστηρι του αιωνα στην μητερα σου για να της αλλαξεις λιγο τα μυαλα.
Αν ήμουν εγώ μητέρα του (παρεπιπτόντως αντί για ψηστήρι, πείτε τους κι ένα χρόνια πολλά σήμερα) και προσπαθούσε κάτι τέτοιο, θα τον έστελνα να κοιμηθεί στην αυλή της ανηψιάς μαζί με τον σκύλο...

• Haha
Reactions: Valieto

harryf3

Well-Known Member
27 Απριλίου 2009
7.818
76
Ξάνθη
λαθος κτλβ ???
Ναι, αλλά δεν μας ειχε πει αν η ξαδερφη θα τον προσεχει τον σκυλο, αν θα ειναι στην αυλη της ελευθερος ή δεμενος με αλυσσιδα κλπ.

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.787
20.091
λαθος κτλβ ???
Αν την ερώτηση, την κάνεις σε μένα... α) έγραψα πριν δω για την αυλή, αλλά β) και να το είχα δει, δεν το θεωρώ λύση.
Για μένα το σκυλί ανήκει σ' αυτόν με τον οποίο μένει και τον λούζεται. Αν είναι, ας μπει η ξαδέλφη, να συνεχίσουμε την συζήτηση.
Λυπάμαι αλλά τις δικές μας λάθος επιλογές δεν μπορεί να τις κληρονομούν άλλοι (μανάδες, ξαδέλφια κλπ). Προσωπική άποψη...

Τι προβληματα προστιθενται στην αυλη??​
Αν μένει μόνιμα εκεί, χωρίς στοιχειώδη επίβλεψη;

1. Να στο κλέψουν
2. Να στο φολιάσουν
3. Να τραυματιστεί
4. Να σας κάνουν μύνηση (ειδικά αν κάνει συνεχώς φασαρία και ευωδιάζει ο τόπος από τις ακαθαρσίες)

Viper

Well-Known Member
27 Ιανουαρίου 2010
903
1
38
Αρα ελευθερος. Ωραια. Εκει θα ειναι μαζι του αρκετες ωρες οι συγγενεις σ?
Εσενα ο ρολος πλεον ποιος θα ειναι ? Βοηθητικος, ενεργος παθητικος ?
Θα τον πηγαινεις βολτα κ εσυ ?
Ρωταω πολλα αλλα προσπαθω να καταλαβω τι μελι γενεσται

Αν ήμουν εγώ μητέρα του (παρεπιπτόντως αντί για ψηστήρι, πείτε τους κι ένα χρόνια πολλά σήμερα) και προσπαθούσε κάτι τέτοιο, θα τον έστελνα να κοιμηθεί στην αυλή της ανηψιάς μαζί με τον σκύλο...
κακια μαμα!!!